Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatladıktan sonra 12-24 saat gibi bir süren var canım. Akşama değerlendir bakalım nasip

canım @şeymaka benim bat 7 şubat düzeltirmisin

Kızlar benim bu sarı akıntı yumurtlama belirtisiyse haftaya doktorda belli olur mu bebiş olsa. Hala hayal kuruyorum da :))

bide bisey sorcam elini bicak falan kestiginde kanin akmazmi senin yani pihtilasma kan donup kaliyor gibi algiliyorum ama
hayır kılcal damarlanda benım hayatımı rıske atmayan ama hamılelık oldugunda bebek damarlardan beslendıgı ıcın besın alamadıgından dolayı gelısemıo bnde bu sekılde bılıorm

Kızlar benim bu sarı akıntı yumurtlama belirtisiyse haftaya doktorda belli olur mu bebiş olsa. Hala hayal kuruyorum da :))
Kuzum kanda çıkması için ilişkinin üzerinden en az 7 gün geçmiş olması gerek. Geç döllenme olduysa daha da uzun süre getekir

Bende ayni seyi sormustum burdaki ve diger bazi gruplardaki arkadaslara. En dogrusunun dogruyu soylemek oldugunu dusunuyorum. Eger doktorunuz iyiyse 6ay olmuş olmasini da onemsiyor. Yok ilgisizse 1 seneyi bekle deyip gonderebilir, o durumda da baska doktora gorunmeyi deneyebilirsiniz. En azindan ilk asamada doktora gidip gebeliki icin hormon testi yaptirmak istiyorum deyin. Sonuclari doktora gostermeyip buraya yazdiginizda bile burdaki arkadaslar sagolsun bazi doktorlardan daha yardimci oluyor. Test sonucuna gore sonraki aşamalara karar verebilirsiniz

Arkadaşlar bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı böyle çıktığı gün mü değerlendirilmeli sonraki gün mü

Eklentiler

• 2C908D4B-16FA-40CA-9C4B-08D5583589C5.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
hayır kılcal damarlanda benım hayatımı rıske atmayan ama hamılelık oldugunda bebek damarlardan beslendıgı ıcın besın alamadıgından dolayı gelısemıo bnde bu sekılde bılıorm
aa anladim cnm Allah sifa versin insaalah hersey yoluna girer var demmeki bi hayir

Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin

Ohhh ohhh sabahlar olmasın belinize kuvvet Çok mu veriyosun acaba ya da bilerek mi yapıyor bilemedim ki bukadar etki yapar mı, belkide adamcağız seninle sabah akşam hergün mikmik hayalleri kurmuş bunu da bahane etmiş işte krizi fırsaya çevirin inşallah hareketli sipoşlar cumburlop atlar yumurtaya.

Bu arasa sezson un dediği gibi benim eşimde ilk hafta keçiboynuzu özü içtiğinde beni çıplak görüyor gibiydi sonra geçti

Benim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dedi

Benim eşimde öyle canım. Bırak doktor istesin senden rahim filmini sen kendi kendine iş çıkarma diyor ama için rahatlasın diye de tamam nasıl istersen diyor çünkü senin kadar genç değilim keşke okadar genç olsam inan vaktim var diye düşünürüm. Eşinde çoook gençmiş bence evliliğinizin tadını çıkarın birbirinize zaman ayırın. Allah izin verirse ömür zaten çocukla geçecek. Neden herşeyi bir anda tüketmeye çalışıyorsunuz ki ? Evet genç anne olmak çok güzel geriye dönüp baktığımda keşke zamanıda yapsaymışım diyorum ama daha 7 aylık evlisiniz doğru hatırlıyorum değil mi ? Kayınvaliden gereksiz baskı yapıyor sen sadece o baskılardan kurtulmak yada o baskılardan etkilendiğin için çocuk istiyorsan inan bana hata yaparsın. Sakın yalnış anlama beni nolur. Herkes ister çocuğu olmasını ama sen ve eşin ne zaman isterseniz ozaman yapın şimdiyse de şimdi kendini de tedaviye şartlama okadar güzel bir yaştasın ki hamile kalmamak için engelin yok. Off ammada uzun yazdım he

Haklısın ama işte kan testi olunca sonuç kesin gibi geliyor bana. Bakalım yine de bekleyelim. Bugun durumlar nasıl? Var mı güzel haberlerin

Çok alakasız ama o kediyi profiline nasıl koydun yaa bayıldım

Sogan krü ile aslanpencesi kürü aynı anda yapılsa olurmu

Hayır canım aynı anda yapma sakın iki kürü önce aslanpençesini uygula ama testeredişli olanından o kür bitince soğana geçiyorsun.

canım onu deneyecektim aslında regl içinde başlanıyormuş ben gec kalmıştım yapmadım geri havuç kürü nası l yapılıyor bilmiyorum ama inciri de hiç yapamam zaten çalışıyorum eve gitmem 7:30 u buluyor ondan sonra da yemek şu derken hiç birseye fırsat kalmıyor

Kuzum kanda çıkması için ilişkinin üzerinden en az 7 gün geçmiş olması gerek. Geç döllenme olduysa daha da uzun süre getekir
Ay inşallah tutar da haftaya kanda 4-5 çıksa da olur. Bu hayaller olmasa hayat zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…