Çatladıktan sonra 12-24 saat gibi bir süren var canım. Akşama değerlendir bakalım nasipnapalım canım hayırlısı.ben kanı görünce çatlama olduğu gün tutmaz gibi geldi bana içim üzüldü dedim ya bu konuları bilmiyorum.ilişkide evelsi gün oldu bizim tren kaçtı dedim ama içimi serinlettiniz valla
amin canım ay çok mutluyum valla misafir gelince tamda zamanını buldunuz dedim içimden ama belli etmedim onları şimdi uğurladık ohh valla gözlerim bile doldu inanEvet canım gece pik olmuş bugün çatlamış, vücut da sinyalini vermiş. Hayırlısı olsun inşallah
değerlendirmemmi hiç oh be:)senden Allah razı olsunÇatladıktan sonra 12-24 saat gibi bir süren var canım. Akşama değerlendir bakalım nasip
Amin canım cümlemizden inşallahdeğerlendirmemmi hiç oh be:)senden Allah razı olsun
canım @şeymaka benim bat 7 şubat düzeltirmisinHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @kubra5505
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @Nurr05
- @elsin1 25 Ocak
- @sezson 25 ocak
- @dennisgo 25 ocak
- @elemm27 25 ocak
- @Vuslat ne zaman 26 ocak
- @Efe2014 27 ocak
- @Feyzaaaaaaaa 27 ocak
- @1melegimolsun 27 ocak
- @Ecem-sefa 27-28 ocak
- @missadangel 29 ocak
- @meraalll 29 ocak
- @Arapzaza 29 ocak
- @darrbee 30 ocak
- @miss-laviniaa 30 ocak
- @Alya_sura88 31 Ocak
- @elif-sem 2 Şubat
- @arkeolog063 2 şubat
- @SEVDAM07 3 Şubat
- @Vintageseven 4 şubat
- @merveeeeeeeee717 4 şubat
- @esmarslan 5 Şubat
- @R4bi4 5 Şubat
- @Zynpctnr 5 Şubat
gizemlii123 5 Şubat - N nalyecetemtahin 6 şubat
- @seymaka 7 şubat
- @eymenim54 7 Şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @Nurr 25 şubat
Kız 1 günden bişey olmaz incelme o kadar :)
Kız 1 günden bişey olmaz incelme o kadar :)
hayır kılcal damarlanda benım hayatımı rıske atmayan ama hamılelık oldugunda bebek damarlardan beslendıgı ıcın besın alamadıgından dolayı gelısemıo bnde bu sekılde bılıormbide bisey sorcam elini bicak falan kestiginde kanin akmazmi senin yani pihtilasma kan donup kaliyor gibi algiliyorum ama
Kuzum kanda çıkması için ilişkinin üzerinden en az 7 gün geçmiş olması gerek. Geç döllenme olduysa daha da uzun süre getekirKızlar benim bu sarı akıntı yumurtlama belirtisiyse haftaya doktorda belli olur mu bebiş olsa. Hala hayal kuruyorum da :))
ay napım ya valla içim içime sığmadı çok üzülmüştüm :))Kız 1 günden bişey olmaz incelme o kadar :)
Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. Bir sorun varsa hemen hallolsun. Sonradan ah vah demek istemiyorum. 2 şubatta tam 7 aylık evli olacam. O gün de doktor randevum var. Doktora 1 senelik mı evliyim desem yoksa 7 deyip rahim filmi ve klomen ya da femara mı istiyorum desem
kader bizi birleştirdi çok mutluyum valla çok zülmüştüm inan kusura bakmaHe valla bende yalnış yazdım sandım Allah iyiliğini N nalyecetemtahin
Bu durumda batlarımız aynı oldu senle haydi bakalım hayırlısı
aa anladim cnm Allah sifa versin insaalah hersey yoluna girer var demmeki bi hayirhayır kılcal damarlanda benım hayatımı rıske atmayan ama hamılelık oldugunda bebek damarlardan beslendıgı ıcın besın alamadıgından dolayı gelısemıo bnde bu sekılde bılıorm
Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin
Benim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dedi
Haklısın ama işte kan testi olunca sonuç kesin gibi geliyor bana. Bakalım yine de bekleyelim. Bugun durumlar nasıl? Var mı güzel haberlerin
Sogan krü ile aslanpencesi kürü aynı anda yapılsa olurmu
canım onu deneyecektim aslında regl içinde başlanıyormuş ben gec kalmıştım yapmadım geri havuç kürü nası l yapılıyor bilmiyorum ama inciri de hiç yapamam zaten çalışıyorum eve gitmem 7:30 u buluyor ondan sonra da yemek şu derken hiç birseye fırsat kalmıyorHiç belli olmaz sen şimdi bu ay çok sallamadın ya kafam rahat kesin güzel sonuçlar alırsın genelde öyle oluyorhayırlısı olur inşallah. Çörek otu bal tarçın yumurtaları büyüten bir kür prolaktinin yüksek değilse incir havuç kürüde yapabilirisin büyütül çatlatıyor ama ilaç tedavin varsa kür uygulama tabiki inşallah zamanın gelmiştir kuzum
Ay inşallah tutar da haftaya kanda 4-5 çıksa da olur. Bu hayaller olmasa hayat zormuşKuzum kanda çıkması için ilişkinin üzerinden en az 7 gün geçmiş olması gerek. Geç döllenme olduysa daha da uzun süre getekir
10 gün sonra belli olur bildiğim kadarıyla cnmEğer tutarsa haftaya doktora gitsem çıkar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?