Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayki sonuçlarımı gösterecem ben de gidince. Belki prolaktin için ilaç vermeyi gerekli duyar. Değerim çok yüksek değil ama göğüslerimde beyazlık oluyor

Haklısın çalışınca elinde incir kürüyle dolaşamıyosun bende soğan kürünü zorlukla yaptım eve girer girmez ellerimi yıkadığım gibi üstümü bile değişmeden başlardım soğanın suyunu çıkarmaya sonrasında unutulup gidiyor çünkü ama bir araştır çalışanlar içinde uygulanan saat dilimleri vardır mutlaka bende Prl yüksek olduğu için pek ilglenmedim o kürlerle açıkçası

Kızlar Aslan Pençesi Çoban çantası Civan perçemi 3'lüsünü adetin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca içeceksiniz. Merak edenler için söylüyorum :) Burdaki bi abla kullandığı ay gebe kaldı bana da tavsiye etti ama ben fırsat bulamadım içmeye. Regl olursam (ki inşaallah olmam ve içmeme de gerek kalmaz) ben de içicem. Aslan pençesi sadece hormon dengeliyor. Civan perçemi iltihap enfeksiyon vs onları söküyor. Diğeri ne işe yarar bilmiyorum :)

Çok sağol cnm

Üçlü olarak nasıl yapılıyor tarif de yazarmısın cnm

Aslında sen birkaç gündür akıntı var diyorsun, çalıştınız mı o günlerde? Ve randevu hangi gün? Haftayı geçer inşallah o zamana kadar
Abla ben gebelikten şüphe duyduğum zamanlardan beri akıntım oluyor ama beyaz nokta nokta yani çok azdı. Şimdi 3 gündür falan da sarı ve fazla oluyor akıntı arada da sizi oluyor. Değerlendirdik ama bilmiyorum neyin nesi bu akıntı. Randevum da haftaya cuma 2 şubatta

Üçlü olarak nasıl yapılıyor tarif de yazarmısın cnm
3'ünden birer tutam kaynatıp 1 Bardak sabah 1 Bardak akşam tok karnına içiyoruz canım. Ne kadar su kullancağımızı söylemedi ama tahminimce yarım litre, 2,5 su bardağı kadar

Duyarsın canım merak etme olumsuz düşünme yeterki. Erken teşhis ve tedavide çook haklısın zaman kaybetmektense zaman kazanıyorsun her türlü genç anne olacaksın zaten sen hiiiiiç kafanı kötü düşüncelerle bulandırma

Ayrıca birinin baskısı olmadan da o “hiç anne olamayacak mıyım” düşüncesi geliyor. Ay geçtikçe “ acabaaaa” diye düşünüyorsun ister istemez. Herkes ister ilk mikmikte olsun ama öyle olmuyormuş işte çevremden de duyuyorum 3 çocuklu insan diyorki ilk çocuğumuz 11 ay sonra oldu. Demekki oluyor, sadece zaman

Kasığında batma oluyor mu

A AsyaaAyazz

3'ünden birer tutam kaynatıp 1 Bardak sabah 1 Bardak akşam tok karnına içiyoruz canım. Ne kadar su kullancağımızı söylemedi ama tahminimce yarım litre, 2,5 su bardağı kadar
Cnm cok soruyom ama bunun 2 buçuk bardakla yapıp akşamda o önceden kaynattığımızı mı iççez yani sabah bir bardak içersek geriye kalan bir buçuk bardak nolcakk

Siz de olmasanız var ya depresyona girerim herhalde inşallah Allahım hepimize tez zamanda verir. Allah kalbinizin güzelliğini görüyor. Umarım gönlümüzden geçen gerçekte de olur

Hayırlısı canım, inşallah haftaya senin için güzel bir dönem başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…