kader bizi birleştirdi çok mutluyum valla çok zülmüştüm inan kusura bakma
Geçen ayki sonuçlarımı gösterecem ben de gidince. Belki prolaktin için ilaç vermeyi gerekli duyar. Değerim çok yüksek değil ama göğüslerimde beyazlık oluyorBende ayni seyi sormustum burdaki ve diger bazi gruplardaki arkadaslara. En dogrusunun dogruyu soylemek oldugunu dusunuyorum. Eger doktorunuz iyiyse 6ay olmuş olmasini da onemsiyor. Yok ilgisizse 1 seneyi bekle deyip gonderebilir, o durumda da baska doktora gorunmeyi deneyebilirsiniz. En azindan ilk asamada doktora gidip gebeliki icin hormon testi yaptirmak istiyorum deyin. Sonuclari doktora gostermeyip buraya yazdiginizda bile burdaki arkadaslar sagolsun bazi doktorlardan daha yardimci oluyor. Test sonucuna gore sonraki aşamalara karar verebilirsiniz
senı o kadar ıyı anlıyorum kı mecburıyetle de olmuyor insan tuhaf hıssedıyor soylerken bıleBazen okadar kötü hissediyom ki bugünde onlardan biri ürtık eşimle çoçuk için ilişkiye giriyom hadi diyom doktor dedi diyomm oyyy yaaa
canım onu deneyecektim aslında regl içinde başlanıyormuş ben gec kalmıştım yapmadım geri havuç kürü nası l yapılıyor bilmiyorum ama inciri de hiç yapamam zaten çalışıyorum eve gitmem 7:30 u buluyor ondan sonra da yemek şu derken hiç birseye fırsat kalmıyor
Aslında sen birkaç gündür akıntı var diyorsun, çalıştınız mı o günlerde? Ve randevu hangi gün? Haftayı geçer inşallah o zamana kadarAy inşallah tutar da haftaya kanda 4-5 çıksa da olur. Bu hayaller olmasa hayat zormuş
Ohhh ohhh sabahlar olmasın belinize kuvvetÇok mu veriyosun acaba ya da bilerek mi yapıyor bilemedim ki bukadar etki yapar mı, belkide adamcağız seninle sabah akşam hergün mikmik hayalleri kurmuş bunu da bahane etmiş işte krizi fırsaya çevirin inşallah hareketli sipoşlar cumburlop atlar yumurtaya.
Bu arasa @sezson un dediği gibi benim eşimde ilk hafta keçiboynuzu özü içtiğinde beni çıplak görüyor gibiydi sonra geçti
Benim eşimde öyle canım. Bırak doktor istesin senden rahim filmini sen kendi kendine iş çıkarma diyor ama için rahatlasın diye de tamam nasıl istersen diyor çünkü senin kadar genç değilim keşke okadar genç olsam inan vaktim var diye düşünürüm. Eşinde çoook gençmiş bence evliliğinizin tadını çıkarın birbirinize zaman ayırın. Allah izin verirse ömür zaten çocukla geçecek. Neden herşeyi bir anda tüketmeye çalışıyorsunuz ki ? Evet genç anne olmak çok güzel geriye dönüp baktığımda keşke zamanıda yapsaymışım diyorum ama daha 7 aylık evlisiniz doğru hatırlıyorum değil mi ? Kayınvaliden gereksiz baskı yapıyor sen sadece o baskılardan kurtulmak yada o baskılardan etkilendiğin için çocuk istiyorsan inan bana hata yaparsın. Sakın yalnış anlama beni nolur. Herkes ister çocuğu olmasını ama sen ve eşin ne zaman isterseniz ozaman yapın şimdiyse de şimdikendini de tedaviye şartlama okadar güzel bir yaştasın ki hamile kalmamak için engelin yok. Off ammada uzun yazdım he
Evet canım 7 aylık evliyim. Eşim de istiyor ben de istiyorum. Sadece baskılar beni psikolojikman ya olmazsa çocuğum diye düşündürüyor. Elimden geleni yapacam. Tedavi için geç kalmak da istemiyorum. Zaman geçse de gitsem hemen doktora. Inşallah içimi rahatlatacak şeyler duyarım
Çok alakasız ama o kediyi profiline nasıl koydun yaa bayıldım
Hayır canım aynı anda yapma sakın iki kürü önce aslanpençesini uygula ama testeredişli olanından o kür bitince soğana geçiyorsun.
Değerim zaten 3-4 çıkar. Doktora güvenecem artık. Inşallah iyi ilgilenir10 gün sonra belli olur bildiğim kadarıyla cnm
Çok sağol cnmOhhh ohhh sabahlar olmasın belinize kuvvetÇok mu veriyosun acaba ya da bilerek mi yapıyor bilemedim ki bukadar etki yapar mı, belkide adamcağız seninle sabah akşam hergün mikmik hayalleri kurmuş bunu da bahane etmiş işte krizi fırsaya çevirin inşallah hareketli sipoşlar cumburlop atlar yumurtaya.
Bu arasa @sezson un dediği gibi benim eşimde ilk hafta keçiboynuzu özü içtiğinde beni çıplak görüyor gibiydi sonra geçti
Benim eşimde öyle canım. Bırak doktor istesin senden rahim filmini sen kendi kendine iş çıkarma diyor ama için rahatlasın diye de tamam nasıl istersen diyor çünkü senin kadar genç değilim keşke okadar genç olsam inan vaktim var diye düşünürüm. Eşinde çoook gençmiş bence evliliğinizin tadını çıkarın birbirinize zaman ayırın. Allah izin verirse ömür zaten çocukla geçecek. Neden herşeyi bir anda tüketmeye çalışıyorsunuz ki ? Evet genç anne olmak çok güzel geriye dönüp baktığımda keşke zamanıda yapsaymışım diyorum ama daha 7 aylık evlisiniz doğru hatırlıyorum değil mi ? Kayınvaliden gereksiz baskı yapıyor sen sadece o baskılardan kurtulmak yada o baskılardan etkilendiğin için çocuk istiyorsan inan bana hata yaparsın. Sakın yalnış anlama beni nolur. Herkes ister çocuğu olmasını ama sen ve eşin ne zaman isterseniz ozaman yapın şimdiyse de şimdikendini de tedaviye şartlama okadar güzel bir yaştasın ki hamile kalmamak için engelin yok. Off ammada uzun yazdım he
Çok alakasız ama o kediyi profiline nasıl koydun yaa bayıldım
Hayır canım aynı anda yapma sakın iki kürü önce aslanpençesini uygula ama testeredişli olanından o kür bitince soğana geçiyorsun.
Üçlü olarak nasıl yapılıyor tarif de yazarmısın cnmKızlar Aslan Pençesi Çoban çantası Civan perçemi 3'lüsünü adetin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca içeceksiniz. Merak edenler için söylüyorum :) Burdaki bi abla kullandığı ay gebe kaldı bana da tavsiye etti ama ben fırsat bulamadım içmeye. Regl olursam (ki inşaallah olmam ve içmeme de gerek kalmaz) ben de içicem. Aslan pençesi sadece hormon dengeliyor. Civan perçemi iltihap enfeksiyon vs onları söküyor. Diğeri ne işe yarar bilmiyorum :)
Bu gece veya yarın sabah çatlar bu yumurta. Bu akşam yapsan iyi olur, yarın da garanti olsun diye yapılabilir.Arkadaşlar bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı böyle çıktığı gün mü değerlendirilmeli sonraki gün mü
Abla ben gebelikten şüphe duyduğum zamanlardan beri akıntım oluyor ama beyaz nokta nokta yani çok azdı. Şimdi 3 gündür falan da sarı ve fazla oluyor akıntı arada da sizi oluyor. Değerlendirdik ama bilmiyorum neyin nesi bu akıntı. Randevum da haftaya cuma 2 şubattaAslında sen birkaç gündür akıntı var diyorsun, çalıştınız mı o günlerde? Ve randevu hangi gün? Haftayı geçer inşallah o zamana kadar
3'ünden birer tutam kaynatıp 1 Bardak sabah 1 Bardak akşam tok karnına içiyoruz canım. Ne kadar su kullancağımızı söylemedi ama tahminimce yarım litre, 2,5 su bardağı kadarÜçlü olarak nasıl yapılıyor tarif de yazarmısın cnm
Kasığında batma oluyor muAbla ben gebelikten şüphe duyduğum zamanlardan beri akıntım oluyor ama beyaz nokta nokta yani çok azdı. Şimdi 3 gündür falan da sarı ve fazla oluyor akıntı arada da sizi oluyor. Değerlendirdik ama bilmiyorum neyin nesi bu akıntı. Randevum da haftaya cuma 2 şubatta
Duyarsın canım merak etme olumsuz düşünme yeterki. Erken teşhis ve tedavide çook haklısın zaman kaybetmektense zaman kazanıyorsun her türlü genç anne olacaksın zaten sen hiiiiiç kafanı kötü düşüncelerle bulandırma
Ayrıca birinin baskısı olmadan da o “hiç anne olamayacak mıyım” düşüncesi geliyor. Ay geçtikçe “ acabaaaa” diye düşünüyorsun ister istemez. Herkes ister ilk mikmikte olsun ama öyle olmuyormuş işte çevremden de duyuyorum 3 çocuklu insan diyorki ilk çocuğumuz 11 ay sonra oldu. Demekki oluyor, sadece zaman
Cnm cok soruyom ama bunun 2 buçuk bardakla yapıp akşamda o önceden kaynattığımızı mı iççez yani sabah bir bardak içersek geriye kalan bir buçuk bardak nolcakk3'ünden birer tutam kaynatıp 1 Bardak sabah 1 Bardak akşam tok karnına içiyoruz canım. Ne kadar su kullancağımızı söylemedi ama tahminimce yarım litre, 2,5 su bardağı kadar
Siz de olmasanız var ya depresyona girerim herhaldeDuyarsın canım merak etme olumsuz düşünme yeterki. Erken teşhis ve tedavide çook haklısın zaman kaybetmektense zaman kazanıyorsun her türlü genç anne olacaksın zaten sen hiiiiiç kafanı kötü düşüncelerle bulandırma
Ayrıca birinin baskısı olmadan da o “hiç anne olamayacak mıyım” düşüncesi geliyor. Ay geçtikçe “ acabaaaa” diye düşünüyorsun ister istemez. Herkes ister ilk mikmikte olsun ama öyle olmuyormuş işte çevremden de duyuyorum 3 çocuklu insan diyorki ilk çocuğumuz 11 ay sonra oldu. Demekki oluyor, sadece zaman
Hayırlısı canım, inşallah haftaya senin için güzel bir dönem başlarAbla ben gebelikten şüphe duyduğum zamanlardan beri akıntım oluyor ama beyaz nokta nokta yani çok azdı. Şimdi 3 gündür falan da sarı ve fazla oluyor akıntı arada da sizi oluyor. Değerlendirdik ama bilmiyorum neyin nesi bu akıntı. Randevum da haftaya cuma 2 şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?