Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz de olmasanız var ya depresyona girerim herhalde inşallah Allahım hepimize tez zamanda verir. Allah kalbinizin güzelliğini görüyor. Umarım gönlümüzden geçen gerçekte de olur
Ben evlendim 2 sene sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaj oldum . Sonra anladımki çocuk istemek önemli değil hayılı sağlıklı evlat istemek önemli bebeğimi kaybettikten 1 sene sonra hamile kalmam zor dedikleri halde hamile kaldım ilk bebeğime şubatta hamile kalmıştım 1 sene sonra gene şubatta oğluma hamile kaldım. Demem o ki ne kadar istersek isteyelim hayırlısını istemeliyiz. Acele ettikçe olmuyor ben 2 çocuk için 6 ay denedim bu ay dt gittim. Benim birde genetik hastalığım var bu yüzden gittim . Sabret cnm inş olacak ama vakti zamanı var

Canım benim Allah yardımcın olsun. Aynen dediğin gibi duayı etme şekli de çok önemli. Allahım tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah. Kendime de kızıyorum acele etme diye. Sizin sayenizde rahatlıyorum

Cnm cok soruyom ama bunun 2 buçuk bardakla yapıp akşamda o önceden kaynattığımızı mı iççez yani sabah bir bardak içersek geriye kalan bir buçuk bardak nolcakk
Estağfirullah canım.

2 buçuk su bardağı suda 2 dk kaynatıp 20 dk demlendiriyoruz. Sonra süzüp 1 bardağını sabah, 1 bardağını da akşam içiyoruz. Geri kalan buçuğu zaten kaynarken buhar oluyor :)

Gunde 2 bardak diyordu saracoglu bizde oyle yapiyoruz. Cocuk dusuncesinden beri sık sık "mikmik" durumu mevcuttu zaten. O sıklıkta hayal kurmaya vakit bulduysa helal olsun Ama bakin dizinde ilk hafta boyleymis, demekki normal:) ilk haftadan sonra devam ederse biraktiririm

Canım zayıflama gruplarına ekleniyor. Ben de 5. Takımın bir üyesiyim takım simgemiz o bizim.

Siz de olmasanız var ya depresyona girerim herhalde inşallah Allahım hepimize tez zamanda verir. Allah kalbinizin güzelliğini görüyor. Umarım gönlümüzden geçen gerçekte de olur

İnşallah kuzum karşılıklı hepberaber sevinelim hepimiz hamiş olup kepenkleri kapatalım

İlaç vermedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışlarını dinleyelim dedi karnımdan baktı kese görünmedi çok küçük diye alttan baktı o zaman göründü canım
himm demek benimkide gorunur o zaman bende 12 si gibi gidicem kese için ayrı gitmiycem 8 haftam bitmiş olacak inşallah sikintisizca görünür bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…