- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ara ara oluyor anında geçiyor ama. Uzun süreli ve sık agrım yokKasığında batma oluyor mu
InşallahHayırlısı canım, inşallah haftaya senin için güzel bir dönem başlar
test yapmistin demii sen hadi hyirlisiDayanamadım gittim kan tahlili verdim atkadaşlarım ısrar edince
Ben evlendim 2 sene sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaj oldum . Sonra anladımki çocuk istemek önemli değil hayılı sağlıklı evlat istemek önemli bebeğimi kaybettikten 1 sene sonra hamile kalmam zor dedikleri halde hamile kaldım ilk bebeğime şubatta hamile kalmıştım 1 sene sonra gene şubatta oğluma hamile kaldım. Demem o ki ne kadar istersek isteyelim hayırlısını istemeliyiz. Acele ettikçe olmuyor ben 2 çocuk için 6 ay denedim bu ay dt gittim. Benim birde genetik hastalığım var bu yüzden gittim . Sabret cnm inş olacak ama vakti zamanı varSiz de olmasanız var ya depresyona girerim herhaldeinşallah Allahım hepimize tez zamanda verir. Allah kalbinizin güzelliğini görüyor. Umarım gönlümüzden geçen gerçekte de olur
Evet cnm kızlar o kadar çok ısrar ettiler ki gittim verdim kan bakalım hayırlısıtest yapmistin demii sen hadi hyirlisi
Kaçta çıkacak sonuç? Çok heyecanlı ayy hayırlısı inşallah :)Evet cnm kızlar o kadar çok ısrar ettiler ki gittim verdim kan bakalım hayırlısı
Canım benim Allah yardımcın olsun. Aynen dediğin gibi duayı etme şekli de çok önemli. Allahım tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah. Kendime de kızıyorum acele etme diye. Sizin sayenizde rahatlıyorumBen evlendim 2 sene sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaj oldum . Sonra anladımki çocuk istemek önemli değil hayılı sağlıklı evlat istemek önemli bebeğimi kaybettikten 1 sene sonra hamile kalmam zor dedikleri halde hamile kaldım ilk bebeğime şubatta hamile kalmıştım 1 sene sonra gene şubatta oğluma hamile kaldım. Demem o ki ne kadar istersek isteyelim hayırlısını istemeliyiz. Acele ettikçe olmuyor ben 2 çocuk için 6 ay denedim bu ay dt gittim. Benim birde genetik hastalığım var bu yüzden gittim . Sabret cnm inş olacak ama vakti zamanı var
Estağfirullah canım.Cnm cok soruyom ama bunun 2 buçuk bardakla yapıp akşamda o önceden kaynattığımızı mı iççez yani sabah bir bardak içersek geriye kalan bir buçuk bardak nolcakk
Ohhh ohhh sabahlar olmasın belinize kuvvetÇok mu veriyosun acaba ya da bilerek mi yapıyor bilemedim ki bukadar etki yapar mı, belkide adamcağız seninle sabah akşam hergün mikmik hayalleri kurmuş bunu da bahane etmiş işte krizi fırsaya çevirin inşallah hareketli sipoşlar cumburlop atlar yumurtaya.
Bu arasa @sezson un dediği gibi benim eşimde ilk hafta keçiboynuzu özü içtiğinde beni çıplak görüyor gibiydi sonra geçti
SEVDAM07 Ay hadi hayırlı haberler verr
Canım zayıflama gruplarına ekleniyor. Ben de 5. Takımın bir üyesiyim takım simgemiz o bizim.Ohhh ohhh sabahlar olmasın belinize kuvvetÇok mu veriyosun acaba ya da bilerek mi yapıyor bilemedim ki bukadar etki yapar mı, belkide adamcağız seninle sabah akşam hergün mikmik hayalleri kurmuş bunu da bahane etmiş işte krizi fırsaya çevirin inşallah hareketli sipoşlar cumburlop atlar yumurtaya.
Bu arasa @sezson un dediği gibi benim eşimde ilk hafta keçiboynuzu özü içtiğinde beni çıplak görüyor gibiydi sonra geçti
Benim eşimde öyle canım. Bırak doktor istesin senden rahim filmini sen kendi kendine iş çıkarma diyor ama için rahatlasın diye de tamam nasıl istersen diyor çünkü senin kadar genç değilim keşke okadar genç olsam inan vaktim var diye düşünürüm. Eşinde çoook gençmiş bence evliliğinizin tadını çıkarın birbirinize zaman ayırın. Allah izin verirse ömür zaten çocukla geçecek. Neden herşeyi bir anda tüketmeye çalışıyorsunuz ki ? Evet genç anne olmak çok güzel geriye dönüp baktığımda keşke zamanıda yapsaymışım diyorum ama daha 7 aylık evlisiniz doğru hatırlıyorum değil mi ? Kayınvaliden gereksiz baskı yapıyor sen sadece o baskılardan kurtulmak yada o baskılardan etkilendiğin için çocuk istiyorsan inan bana hata yaparsın. Sakın yalnış anlama beni nolur. Herkes ister çocuğu olmasını ama sen ve eşin ne zaman isterseniz ozaman yapın şimdiyse de şimdikendini de tedaviye şartlama okadar güzel bir yaştasın ki hamile kalmamak için engelin yok. Off ammada uzun yazdım he
Çok alakasız ama o kediyi profiline nasıl koydun yaa bayıldım
Hayır canım aynı anda yapma sakın iki kürü önce aslanpençesini uygula ama testeredişli olanından o kür bitince soğana geçiyorsun.
3 saat dediler geçmezde şimdi vakitKaçta çıkacak sonuç? Çok heyecanlı ayy hayırlısı inşallah :)
Canım bence bugünü değerlendirinArkadaşlar bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı böyle çıktığı gün mü değerlendirilmeli sonraki gün mü
Sonu hayırlı olsun :)3 saat dediler geçmezde şimdi vakit
Siz de olmasanız var ya depresyona girerim herhaldeinşallah Allahım hepimize tez zamanda verir. Allah kalbinizin güzelliğini görüyor. Umarım gönlümüzden geçen gerçekte de olur
Aminnnnnn. Sabahlara kadar uykusuz kalmaya da razıyım :)İnşallah kuzum karşılıklı hepberaber sevinelim hepimiz hamiş olup kepenkleri kapatalım
himm demek benimkide gorunur o zaman bende 12 si gibi gidicem kese için ayrı gitmiycem 8 haftam bitmiş olacak inşallah sikintisizca görünür bebislerİlaç vermedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışlarını dinleyelim dedi karnımdan baktı kese görünmedi çok küçük diye alttan baktı o zaman göründü canım
Yaptın mı testi canım? Sonucunu yaz inşallah pozitiftirAyy hadi inşallah ya eşimi test almaya gönderdim simdik gelince yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?