ya kizlar benim ovulasyon testlerim iki gundur hep bembeyaz neden acaba n zaman yapacamki
canim normalde adet olmmam gerkliydi ama 1 gun oldum oda dun 2 gun once bugun kuru yani hic bisey yok adetlerimde duzensiz bazen ayin basinda bazen ortsasinda oluyorAdetinin kaçıncı günündesin yavrum
Evet canım gözükür ultrosonlahimm demek benimkide gorunur o zaman bende 12 si gibi gidicem kese için ayrı gitmiycem 8 haftam bitmiş olacak inşallah sikintisizca görünür bebisler
Kızlar çok kötüyüm ve bu sabah ilk defa inşallah hamile degilimdir dedjm ve geçmişe dönüp bakiyorumda bebegimin olmamasinin bir nedeni varmış eşim okadar değiştiki zaten hep aynı anlayissiz adamdı da işte benm caresizligim yüzünden susuyordum bana dün ne dedi ufak bir tartışmamiz oldu ve bana çocuklar azcık büyüsün birakicam seni dedi bana istemiyorum dedi neden kendimi hep ezdirdigim için ben bu evde çocuklar için duruyomusum aklımdan ölsem de çıkmaz ve bu sabah farkına vardı ve rabbim okadar istediğim halde sen bana bir tane daha çocuk vermedin demekki bir bildiğin var ve şükürler olsun sana sonum ne belli değil kızlar iyikide olmamış bari onun günahın à girmeyelim suan okadar kötüyüm ki derdimi anlatacak kimse yok anlatsamda eski kafa akılları sen cekiyomusun sen öylesin sus falan filan ne yapacağımı şaşırdım
Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin
ağzımın tadı yok hiç bir şeyden tat almıyorum boğazlarım kupkuru
kızlar size birşey sorcam benim yumurtam çatladı hatta kanama gördüm az önce açık kırmızı renk .yumurta çatladıktan sonra ilşki olsa tutarmı çatlamadan öncemi öneriyolar çatladıktan sonramı ne olur diyin bana
himm demek benimkide gorunur o zaman bende 12 si gibi gidicem kese için ayrı gitmiycem 8 haftam bitmiş olacak inşallah sikintisizca görünür bebisler
Sen kan verdim mi canım?sezson Hızlıca okudum sayfaları bugün bakamamıştım.Var mı kaçırdığım bisy? :)
Gelişmeler nasıl bugün canim?
Olmadim hala takvimde gununuz gecti diye hatirlatiyorsezson Hızlıca okudum sayfaları bugün bakamamıştım.Var mı kaçırdığım bisy? :)
Gelişmeler nasıl bugün canim?
Ewet ama arada gecikmeler oluyor.He kiz aynen ama bakalim sen normalde gününde mi olursun
1.derecede yakinda olunca sans artiyor, hadi insallahBende istiyorum ama kısmet. Benim anneannemin 2 tane ikiz dogumu var. Annemde ikiz olmuş. Umut var gibi geliyor
Benim gibi yani bu ay beni oyalayan gecen ay 2 gün gecikmemdi o yuzden adet olacam diye dusunuyorum acikcasiEwet ama arada gecikmeler oluyor.
canim normalde adet olmmam gerkliydi ama 1 gun oldum oda dun 2 gun once bugun kuru yani hic bisey yok adetlerimde duzensiz bazen ayin basinda bazen ortsasinda oluyor
Kesinlikle :)Vallaha 3üz olsun oh miss acısını çıkarırız :)) razıyımm
aynen oyle cnm ama silikte cikmiyor yani hic cikmiyor hic yumurtlamiyorm demekmi ki bu doktora gitmedim cnm randevuyu bekliodum ama yarin baska bi doktor aricam bakimCanım anladığım kadarıyla sen tam adet olmadın adetin 1 gün sürdü 2 önce ve devamı gelmedi doğru değil mi ? Eğer öyleyse ovulasyon testin daha silik çıkar. Doktora gittin mi hiç
Sen kan verdim mi canım?
Olmadim hala takvimde gununuz gecti diye hatirlatiyoroldum diye lavaboya gittim fazla bir akıntı vardi normalde kuru olurum olacagim gun insallah sıkıntı yokturdur hafif bulantim var onu soylemek bile istemiyorum bu gece olurum herhalde bilmiyorum kii
Regl olmadim henuz ama daha gun uzun :)Haklısın ama işte kan testi olunca sonuç kesin gibi geliyor bana. Bakalım yine de bekleyelim. Bugun durumlar nasıl? Var mı güzel haberlerin
Olmadim hala takvimde gununuz gecti diye hatirlatiyoroldum diye lavaboya gittim fazla bir akıntı vardi normalde kuru olurum olacagim gun insallah sıkıntı yokturdur hafif bulantim var onu soylemek bile istemiyorum bu gece olurum herhalde bilmiyorum kii
Iste adet sancim var fazlasiyla . cumartesi mi yapsam olmazsam eger çünkü pek uygun yerde degilimYarın sabah gidecem canım
Akıntı güzel haber aslında :)
OlmamışsındaHadi hayırlısı inşallah
Test ne zaman düsünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?