Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetinin kaçıncı günündesin yavrum
canim normalde adet olmmam gerkliydi ama 1 gun oldum oda dun 2 gun once bugun kuru yani hic bisey yok adetlerimde duzensiz bazen ayin basinda bazen ortsasinda oluyor

Allah sabır versin
Hayırlısıyla ailenizin huzurunu toparlamanıza yardimci olsun insallah..
Ne diyeyim bilemedim......

Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin

Erkeklerin vucudu her dakika sperm üretirmiş,enerjiyede vurmasi normaldir galiba :))))))) Hadi insallah baska hicbirseye gerek kalmazz..

ağzımın tadı yok hiç bir şeyden tat almıyorum boğazlarım kupkuru

Daha yeni basliyor diyecem ama buara cok duyuyorsundur ya da duyacaksin bu cumle biraz itici gelebilir :)))))))))

Uzunca bi zamanin hala var canliligida 24 kadar suruyormus canim.
Onceki iliskide zaten bu canliligi yakaliyorsa tutuyor oyle dusun

sezson Hızlıca okudum sayfaları bugün bakamamıştım.Var mı kaçırdığım bisy? :)
Gelişmeler nasıl bugün canim?

sezson Hızlıca okudum sayfaları bugün bakamamıştım.Var mı kaçırdığım bisy? :)
Gelişmeler nasıl bugün canim?
Olmadim hala takvimde gununuz gecti diye hatirlatiyor oldum diye lavaboya gittim fazla bir akıntı vardi normalde kuru olurum olacagim gun insallah sıkıntı yokturdur hafif bulantim var onu soylemek bile istemiyorum bu gece olurum herhalde bilmiyorum kii

canim normalde adet olmmam gerkliydi ama 1 gun oldum oda dun 2 gun once bugun kuru yani hic bisey yok adetlerimde duzensiz bazen ayin basinda bazen ortsasinda oluyor

Canım anladığım kadarıyla sen tam adet olmadın adetin 1 gün sürdü 2 önce ve devamı gelmedi doğru değil mi ? Eğer öyleyse ovulasyon testin daha silik çıkar. Doktora gittin mi hiç

Canım anladığım kadarıyla sen tam adet olmadın adetin 1 gün sürdü 2 önce ve devamı gelmedi doğru değil mi ? Eğer öyleyse ovulasyon testin daha silik çıkar. Doktora gittin mi hiç
aynen oyle cnm ama silikte cikmiyor yani hic cikmiyor hic yumurtlamiyorm demekmi ki bu doktora gitmedim cnm randevuyu bekliodum ama yarin baska bi doktor aricam bakim

Sen kan verdim mi canım?

Yarın sabah gidecem canım

Akıntı güzel haber aslında :)
OlmamışsındaHadi hayırlısı inşallah
Test ne zaman düsünüyorsun?

Öyle düşünme canım hiiç belli olmaz adetlerin düzenliyse inşallah bebiş gecikmesi olur test durumunu ne yapacaksın bu durumda

Yarın sabah gidecem canım

Akıntı güzel haber aslında :)
OlmamışsındaHadi hayırlısı inşallah
Test ne zaman düsünüyorsun?
Iste adet sancim var fazlasiyla . cumartesi mi yapsam olmazsam eger çünkü pek uygun yerde degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…