Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle düşünme canım hiiç belli olmaz adetlerin düzenliyse inşallah bebiş gecikmesi olur test durumunu ne yapacaksın bu durumda
Canım aslinda duzenlidir. Ama evlendikten sonra biraz uzadı sadece . sali gunu test yaptim negatifti o yuzden beklim diyorum

aynen oyle cnm ama silikte cikmiyor yani hic cikmiyor hic yumurtlamiyorm demekmi ki bu doktora gitmedim cnm randevuyu bekliodum ama yarin baska bi doktor aricam bakim

İstersen durumunu izah et ve yumurtlama takibi iste adetin bu şekildeyse yumurtlama günün şaşabilir erkende olabilirsin geçte. Sen sabah akşam teste devam et ov. Testleri bir günde anlaşılmıyor hatta sadece akşamla bile anlaşılmıyor bende yeni anladım

Soğan kürü adeti çok düzenliyor canım denemediysen de deneyebilirsin

plojovic kan testi yapacaksiinn yarin cok heyecanli yaa masallah simdiden yaz bize de sende diger hamisler gibi acaba yazmasam daha iyi kizlari kirmayim falan deme hamis hamis yaz devam et yardimci olmaya bizlereee

acaba yakin zamanda doktora gitcem sogana baslasammi yoksa doktora gidip gelincemi baslasam .bide ben hergun ovulasyon yapayim o zaman 1 ay boyunca demi

ay canım inş valla içim kıpır kıpır

Buarada Sessizgemi86 naptin canim durumlar nasil
Transfer oldum canım iki emriyo koydular haftaya cumartesi test yapçam inş ya zor bi süreç hergün iğneler falar. Sizler ne alemdesiniz grip oldum bide pek giremiyorum

Transfer oldum canım iki emriyo koydular haftaya cumartesi test yapçam inş ya zor bi süreç hergün iğneler falar. Sizler ne alemdesiniz grip oldum bide pek giremiyorum
Kiyamam dikkat et kendine aklimdasin hayirli haberlerle gel insallah Allah emeginizi bosa vermesinn

bi sorum daha var cnm yarin ben aile hekiline gidecem test isticem kadin doguma testlerimide goturmek istiyorum hangi testleri yaptirayim hormonlar ve gebelik icin ne lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…