Canım aslinda duzenlidir. Ama evlendikten sonra biraz uzadı sadece . sali gunu test yaptim negatifti o yuzden beklim diyorumÖyle düşünme canım hiiç belli olmaz adetlerin düzenliyse inşallah bebiş gecikmesi olur test durumunu ne yapacaksın bu durumda
aynen oyle cnm ama silikte cikmiyor yani hic cikmiyor hic yumurtlamiyorm demekmi ki bu doktora gitmedim cnm randevuyu bekliodum ama yarin baska bi doktor aricam bakim
Canım aslinda duzenlidir. Ama evlendikten sonra biraz uzadı sadece . sali gunu test yaptim negatifti o yuzden beklim diyorum
Hayirlisi olsun kuzu ya bekliyorum bakalim nolacakBencede bekle bakalım geç yerleşme falandır inşallah.
acaba yakin zamanda doktora gitcem sogana baslasammi yoksa doktora gidip gelincemi baslasam .bide ben hergun ovulasyon yapayim o zaman 1 ay boyunca demiİstersen durumunu izah et ve yumurtlama takibi isteadetin bu şekildeyse yumurtlama günün şaşabilir erkende olabilirsin geçte. Sen sabah akşam teste devam et ov. Testleri bir günde anlaşılmıyor hatta sadece akşamla bile anlaşılmıyor bende yeni anladım
Soğan kürü adeti çok düzenliyor canım denemediysen de deneyebilirsin
ay canım inş valla içim kıpır kıpırAllah sabır versin
Hayırlısıyla ailenizin huzurunu toparlamanıza yardimci olsun insallah..
Ne diyeyim bilemedim......
Erkeklerin vucudu her dakika sperm üretirmiş,enerjiyede vurmasi normaldir galiba :))))))) Hadi insallah baska hicbirseye gerek kalmazz..
Daha yeni basliyor diyecem ama buara cok duyuyorsundur ya da duyacaksin bu cumle biraz itici gelebilir :)))))))))
Uzunca bi zamanin hala var canliligida 24 kadar suruyormus canim.
Onceki iliskide zaten bu canliligi yakaliyorsa tutuyor oyle dusun
Allah sabır versin
Hayırlısıyla ailenizin huzurunu toparlamanıza yardimci olsun insallah..
Ne diyeyim bilemedim......
Evet her kes diyor ama cnım ama şuan halsizlik canım hiç bir şey istemiyor şuan çok kalabalık bir ortamdayım evime gitmek için saat sayıyorum((
Erkeklerin vucudu her dakika sperm üretirmiş,enerjiyede vurmasi normaldir galiba :))))))) Hadi insallah baska hicbirseye gerek kalmazz..
Daha yeni basliyor diyecem ama buara cok duyuyorsundur ya da duyacaksin bu cumle biraz itici gelebilir :)))))))))
Uzunca bi zamanin hala var canliligida 24 kadar suruyormus canim.
Onceki iliskide zaten bu canliligi yakaliyorsa tutuyor oyle dusun
Transfer oldum canım iki emriyo koydular haftaya cumartesi test yapçam inş ya zor bi süreç hergün iğneler falar. Sizler ne alemdesiniz grip oldum bide pek giremiyorumBuaradaSessizgemi86 naptin canim durumlar nasil
Canimm catlama kanaman olmus bu aksam calisma olmali kiiiay canım inş valla içim kıpır kıpır
olacak canım inş olacak ben ışığı gördüm artık peşini bırakmam:)Canimm catlama kanaman olmus bu aksam calisma olmali kiii
Kiyamam dikkat et kendine aklimdasinTransfer oldum canım iki emriyo koydular haftaya cumartesi test yapçam inş ya zor bi süreç hergün iğneler falar. Sizler ne alemdesiniz grip oldum bide pek giremiyorum
Besle bence bu aksam 1 saat öncesinden de sert bir kahve yaptin mi tamamdirolacak canım inş olacak ben ışığı gördüm artık peşini bırakmam:)
benim adam kahve içmezki bir defa istemede içti iğreniyor valla:)bende kahve kurduyumBesle bence bu aksam 1 saat öncesinden de sert bir kahve yaptin mi tamamdir
Bi defaliktan daha bisey cikmaz ama sevmedigi seyde ne kadar fayda saglar bilemedim simdibenim adam kahve içmezki bir defa istemede içti iğreniyor valla:)bende kahve kurduyum
Ben de kahve kurduyum ımmmmbenim adam kahve içmezki bir defa istemede içti iğreniyor valla:)bende kahve kurduyum
bi sorum daha var cnm yarin ben aile hekiline gidecem test isticem kadin doguma testlerimide goturmek istiyorum hangi testleri yaptirayim hormonlar ve gebelik icin ne lazimİstersen durumunu izah et ve yumurtlama takibi isteadetin bu şekildeyse yumurtlama günün şaşabilir erkende olabilirsin geçte. Sen sabah akşam teste devam et ov. Testleri bir günde anlaşılmıyor hatta sadece akşamla bile anlaşılmıyor bende yeni anladım
Soğan kürü adeti çok düzenliyor canım denemediysen de deneyebilirsin
bendee keskee yakin mesafeler olsa grup olarak toplansak bi kahve icsek ne guzel olurdu:)Ben de kahve kurduyum ımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?