Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iste adet sancim var fazlasiyla . cumartesi mi yapsam olmazsam eger çünkü pek uygun yerde degilim

Valla adet sancisida normal diyecem ama :)
Agri sızı oluyor canım normal.
Yine de bekle bakalim.Zaten umudun regl olmadikca hep taze icinde.
Bu gece de olmazsan istersen sabah idrarinla bi deneyebilirsin.
En onemlisi hislerin❤
Insan hissediyorum diyemesede ogrenince biliyordum diyor :)

plojovic kan testi yapacaksiinn yarin cok heyecanli yaa masallah simdiden yaz bize de sende diger hamisler gibi acaba yazmasam daha iyi kizlari kirmayim falan deme hamis hamis yaz devam et yardimci olmaya bizlereee

Yazacam tabii,sizleride merak ediyorum :)
Cok heyecanli cidden,cizgiyi gordukten sonra bi saskinlik hakim bende,beklesemde :)

ay canım inş valla içim kıpır kıpır

Hep guzel dusuuunn❤❤

DlnOrhn Oyy kafa yerinde olmayinca kalabalikta ayri bi gurultulu oluyor sadece.Bol bol dinlenirsiinn❤

Transfer oldum canım iki emriyo koydular haftaya cumartesi test yapçam inş ya zor bi süreç hergün iğneler falar. Sizler ne alemdesiniz grip oldum bide pek giremiyorum

Allah yardimcin olsuunn❤

Göğüslerim neden hala büyük neden benim akıntım oluyor neden ara ara sizi geliyor babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Benim gibi yani bu ay beni oyalayan gecen ay 2 gün gecikmemdi o yuzden adet olacam diye dusunuyorum acikcasi
Benim de normalde duzenlidir ama TR'ye gidip geldigimde duzenim sasiyor, 35'i bile buluyor. Belirti olmasa da icimde regl olacagim gibi bir his var, o yuzden bekliyorum zaten.

bi sorum daha var cnm yarin ben aile hekiline gidecem test isticem kadin doguma testlerimide goturmek istiyorum hangi testleri yaptirayim hormonlar ve gebelik icin ne lazim

Canım sen gebelik istediğini söylersen hepsni yaparlar. Genel hemogram yapabililer. Prolaktin, amh, d vitamini bunları şu an yaptırabilirsin. tsh, fsh, estradiol, lh hormonlarına adetin 3. Günü bakarlar

Eger bu ay rahat kafa olacak diye kendimi telkinlemeseydim inan buraya her gun baska baska belirtiler yazardim diyorum ya hepsi bir arada oldu sanki dedigin gibi bekleyecegim bakalim nolacak
O saskinligi biz bekleyen isteyen herkese Allah hayirlisi ile nasip etsin senin bebisi de sana bagislasin canimm

Transfer oldum canım iki emriyo koydular haftaya cumartesi test yapçam inş ya zor bi süreç hergün iğneler falar. Sizler ne alemdesiniz grip oldum bide pek giremiyorum
Hayırlı olsun gülüm inşallah ikisi de tutunur sağlıkla, bıcır bıcır ikizlerin olur kendine iyi bak, güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…