Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa inanmıyorum. 3ü 1 aradasız günüm geçmez. Damla sakızlıyı da çok severim. Ah bir de bebiş olsa ağzıma sürmem
Üçü bir arada ben de bayılırım ama midem istemiyor ne yazık ki. Sonradan epey zararlı olduğunu öğrendim, içemediğime üzülmüyorum. Yerine Türk kahvesi koy bitanem bırak hazır kahveyi. Şimdi doya doya içelim kızlar, bebişler yerleşince baz geçeriz bir süreliğine :)

Son düzenleme:
Ben de ayni sekilde umidimi kaybetmemekle birlikte her an regl olacakmisim gibi de bekliyorum.

hadi ya olsun saglikolsun cnm bidakine insallah resmen burda hepberaber test yapip hep beraber sonuc aliyoruz negatif gorunce kendimin testleri gibi hissediyorm
Öyle hayırlısı olsun ama bu erken gebelik testleri böyle sıkıntılı demekki bayada belirgindi

Aynen çok zararlı ama çok seviyorum. Türk kahvesi her zaman daha sağlıklı :) onu da severim ama 3u 1 arada ayrı :) bebişim olsun çay kahve içmem :)

Ya kızlar benim yaşadığım psikolojik olabilir mi acaba. Halbuki gayet de rahatladım o zamana göre. Göğüslerim hala öncekine göre büyük. Sarı akıntım var. Arada sızım oluyor. Bugün baş dönmesi de yaşadım. Kendimi ilk defa bu ay çaresiz ve muallakta hissettim. Içimden bir ses hep geç döllenme olabilir diyor. Bir sürü sitede gezdim. Adetten en az 10 gün geçsin. O zaman da negatifse yoktur gibi şeyler yazıyor. Bana da bir help mı ama rahatım yani kızlar stresim kalmadı fazla. Tuvalete de çok çıkıyorum

hatirliyorum seninkini ben cok emin olmustum senin testinde cizgiyi gorunce
Fotoda bile belliydi değil mi azıcık. Bir de ben çıplak gözle gördüm yani. Hala şoklardayım ben. Adetim geçeli 5 gün oldu

Negatif kızlar 0.100 sonuç test yanılttı yani
Kuzum ya çok umutluydum bariz gölge çizgi vardı ya inşallah sonradan çıkar çıkmazsa da umudunu kaybetme olur mu. Ben de 1 yıl mücadele ettim bu testlerle önce soğan kürü sonra incir kürü mü bilmem faydalı oldu . Tedavilerim bile negatif sonuçlanmıştı. Umut hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…