Üçü bir arada ben de bayılırım ama midem istemiyor ne yazık ki. Sonradan epey zararlı olduğunu öğrendim, içemediğime üzülmüyorum. Yerine Türk kahvesi koy bitanem bırak hazır kahveyi. Şimdi doya doya içelim kızlar, bebişler yerleşince baz geçeriz bir süreliğine :)Yaaa inanmıyorum. 3ü 1 aradasız günüm geçmez. Damla sakızlıyı da çok severim. Ah bir de bebiş olsa ağzıma sürmem
Ben de ayni sekilde umidimi kaybetmemekle birlikte her an regl olacakmisim gibi de bekliyorum.Eger bu ay rahat kafa olacak diye kendimi telkinlemeseydim inan buraya her gun baska baska belirtiler yazardim diyorum ya hepsi bir arada oldu sanki dedigin gibi bekleyecegim bakalim nolacak
O saskinligi biz bekleyen isteyen herkese Allah hayirlisi ile nasip etsin senin bebisi de sana bagislasin canimm
Öyle hayırlısı olsun ama bu erken gebelik testleri böyle sıkıntılı demekki bayada belirgindihadi ya olsun saglikolsun cnm bidakine insallah resmen burda hepberaber test yapip hep beraber sonuc aliyoruz negatif gorunce kendimin testleri gibi hissediyorm
Aynen çok zararlı ama çok seviyorum. Türk kahvesi her zaman daha sağlıklı :) onu da severim ama 3u 1 arada ayrı :) bebişim olsun çay kahve içmem :)Üçü bir arada ben de bayılırım ama midem istemiyor ne yazık ki. Sonradan epey zararlı olduğunu öğrendim, içemediğime üzülmüyorum. Yerine Türk kahvesi köy bitanem bırak hazır kahveyi. Şimdi doya doya içelim kızlar, bebişler yerleşince baz geçeriz bir süreliğine :)
Yaaa
fotosunu bida atabilirmisin cnm ben gormedim galibaÖyle hayırlısı olsun ama bu erken gebelik testleri böyle sıkıntılı demekki bayada belirgindi
Benim de erken testte çıktıfotosunu bida atabilirmisin cnm ben gormedim galiba
hatirliyorum seninkini ben cok emin olmustum senin testinde cizgiyi gorunceBenim de erken testte çıktıdiğer testlerim bozuktu
Fotoda bile belliydi değil mi azıcık. Bir de ben çıplak gözle gördüm yani. Hala şoklardayım ben. Adetim geçeli 5 gün olduhatirliyorum seninkini ben cok emin olmustum senin testinde cizgiyi gorunce
sokturucumu icsek yaFotoda bile belliydi değil mi azıcık. Bir de ben çıplak gözle gördüm yani. Hala şoklardayım ben. Adetim geçeli 5 gün oldu
Kuzum ya çok umutluydum bariz gölge çizgi vardı ya inşallah sonradan çıkar çıkmazsa da umudunu kaybetme olur mu. Ben de 1 yıl mücadele ettim bu testlerle önce soğan kürü sonra incir kürü mü bilmem faydalı oldu . Tedavilerim bile negatif sonuçlanmıştı. Umut hep varNegatif kızlar 0.100 sonuç test yanılttı yani
Senin kaç gün geçtisokturucumu icsek ya
4 gun gecti ama arada 1 gun 1 anlik adet oldum bitti:)Senin kaç gün geçti
Ay evet hatırladım. Doktora gitmedin mı canım sen4 gun gecti ama arada 1 gun 1 anlik adet oldum bitti:)
yok cnm malesef randevum martta ama yarin aile doktorundan sorcam bi doktora yonlendirsin yks acok beklemis olcamAy evet hatırladım. Doktora gitmedin mı canım sen
Ayyy bekleme marta kadar sakın. Keşke bebiş olsayok cnm malesef randevum martta ama yarin aile doktorundan sorcam bi doktora yonlendirsin yks acok beklemis olcam
Amin inşallah ya 3 yil sonunda inşallah olmuştur
Senin regl geldimi canim,tam takip edemedimSenin kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?