Benide ekleyesdiniz ya kizlar ask olsun oldumu simdiKızlar 3 hamile arkadas olarak bi grup açtik merak ettiğiniz herşeyi cevapliyoruz buyrunnn ilk haftadan son haftaya hersey burdaa
gebelik hakkında herşey burda konusuluyor
Yaaaresmen bu testler kandırıyor bizi ya. Bu ay seninle 4 kişi olduk. Adetin geçti mı? Belirti var mıydı
fotosunu bida atabilirmisin cnm ben gormedim galiba
Kuzum ya çok umutluydum bariz gölge çizgi vardı ya inşallah sonradan çıkar çıkmazsa da umudunu kaybetme olur mu. Ben de 1 yıl mücadele ettim bu testlerle önce soğan kürü sonra incir kürü mü bilmem faydalı oldu . Tedavilerim bile negatif sonuçlanmıştı. Umut hep var
Belki yerleşme kanamasıdır cnm4 gun gecti ama arada 1 gun 1 anlik adet oldum bitti:)
Hayır gelmedi hala. 1 hafta geçti. Göğüslerim hala eskisine göre büyük. Sarımsı akıntım oluyor 3 gündür falan. Ara ara sızım oluyor. Ha bire tuvalete gidiyorum. Bugün baş dönmesi de yaşadım. Ama stres falan yapmamaya başlamıştım. Psikolojik herhalde belirtilerSenin regl geldimi canim,tam takip edemedim
Hayırlı olsun cnm test ne marka adetine ne kadar varBende katildim bugun aranizaa yeni ogrensim hamileyimm
Adetini bekle canım o zaman. Inşallah yükselir değerinYok adetime 8 gün var daha erken gebelik testi yaptım yumurtanın çatladığı günü biliyorum dr takibini yaptığı için ondan test yapayım dedim onda silik çıktı kanda çıkmadı
Hayırlı olsunnn. Benimki de bu testtendi hafif ince çizgi çıkmıştı. Hoş kanda negatifi gördüm amaBende katildim bugun aranizaa yeni ogrensim hamileyimm
Comfort canim adetimin 3 gunumdeyim normalde ama daha olmadim bu yuzden test yaptim ve cift cizgi cikti yarin kan vercemHayırlı olsun cnm test ne marka adetine ne kadar var
Days comfort demi senin yaptığındaHayırlı olsunnn. Benimki de bu testtendi hafif ince çizgi çıkmıştı. Hoş kanda negatifi gördüm ama
Bende bu testten yaptım çıktı ama kanda yok senin daha çok belirgin inş doğrudur sonuçComfort canim adetimin 3 gunumdeyim normalde ama daha olmadim bu yuzden test yaptim ve cift cizgi cikti yarin kan vercem
CiftHayırlı olsunnn. Benimki de bu testtendi hafif ince çizgi çıkmıştı. Hoş kanda negatifi gördüm ama
2 cizgimi gordun tek cizgi mi ?Hayırlı olsunnn. Benimki de bu testtendi hafif ince çizgi çıkmıştı. Hoş kanda negatifi gördüm ama
Bilmem testte çıkıp kanda çıkmaması pek normal değilAdetini bekle canım o zaman. Inşallah yükselir değerin
Evet canım. Sonra miratech aldım çıkmadıDays comfort demi senin yaptığında
ben hep bundan yapiyordum tek cizgi cikiyordu ilk defa belirgin sekilde cift cizgi cikti ve adetimde duzenli olur hep bu ay gecikti ilk defaBende bu testten yaptım çıktı ama kanda yok senin daha çok belirgin inş doğrudur sonuç
Ben netten aldım 2 tane diğerinife yarın sabah yapıcam pislik olsun diye elimde kalmasınEvet canım. Sonra miratech aldım çıkmadı
Gel gruba canım sorulari cevaplarsın sendeBenide ekleyesdiniz ya kizlar ask olsun oldumu simdi
Senin daha belirgin cnm vardır bebiş hayırlı olsun ama kan testi yaptırmadan söyleme kimseyeAma
ben hep bundan yapiyordum tek cizgi cikiyordu ilk defa belirgin sekilde cift cizgi cikti ve adetimde duzenli olur hep bu ay gecikti ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?