Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben netten aldım 2 tane diğerinife yarın sabah yapıcam pislik olsun diye elimde kalmasın çok sinir bozucu şikayet edicem firmayı
Açınca kullanmadan önce bir bak bakım az da olsa çizgi var mı

Güncelleme yapiyorumm yine olmadi malesef diğer aya kaldi biktim artik vallah yeni bat 25 şubat

yok cnm keske test yaptim negatif ovulasyonlarda negatif bide kuru akintida yok senin testte hakaten cikmis resmen ya
Benim akıntı var bel ağrım çok kasıklarımda ağrıyor göğüs hassasiyetide var 2 gündür bide bu ay klomen kullandım ondan mı pozitif çıktı acaba

Amiiin amiin inşallah❤
Bekliyorum guzel haberlerini..
@Efe2014'te girmedi galiba bugün onu da merak ediyorum..

Negatif kızlar 0.100 sonuç test yanılttı yani

Cok ilginc ya kizlar
Markalarinizida yazin arkadaslarada ornek olsunn

Aynen çok zararlı ama çok seviyorum. Türk kahvesi her zaman daha sağlıklı :) onu da severim ama 3u 1 arada ayrı :) bebişim olsun çay kahve içmem :)

Iste aslinda o olunca yapmayacagim dedigin seyleri onu beklerkende azaltıp mevsim meyve sebzelerini guzelce tuketip once vucudundaki yerini iyi hazirlamak lazim❤

4 gun gecti ama arada 1 gun 1 anlik adet oldum bitti:)

Canim sen test yapmismiydin hic?

Bende katildim bugun aranizaa yeni ogrensim hamileyimm

Hayirli olsuunnn❤

yok cnm keske test yaptim negatif ovulasyonlarda negatif bide kuru akintida yok senin testte hakaten cikmis resmen ya

Days comfort erken gebelik testi canım

yaptim cnm dun aksamda yaptim ama malesef negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…