Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kullandığım da days comforttu. Ya o kadar hassas ki azıcık olanı bile algılıyor ya da üretimden kaynaklı sıkıntıları var

merhabalar ben de anne aday adayıyım adetime altı gün var test yaptım dun gece cok sılık cızgı cıktı 15. gun yumurtlamam gerceklestı.aranızda benım gıbı bıhafta onceden test yapıp gören var mı. pek umutlanamıyorum acıkcası

Hamilelikle ilgili bilgilere bakiyordum da gercekten cok ilginc seyler var, mesela hamilelik sirasinda anne rahmi normal boyutunun 500 katina cikarmis

insalaah canim bakalim keske dese git eve yat hic bise yapma kafaya takma no stres dont panik ucuz hamilesiniz:)
Ahhhh keşkeeeeee. Dese ki şurada küçük bir kese var. Geç döllenme olmuş dese. Ta hastaneden eve göbek atarak gelirim

Cıkar canım hayırlı olsun
ben teste pek güvenemedim aslında belirtilerim var sürekli yorgunum uyuyorum sık ıdrara cıkıyorum iştahım çok. akıntım var su g yumurta akı rengınde ve bıkac gun once yumurtlamamdan 5, 6 gun sonra sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssettım yaklasık yarım saat. acaba yerleşti mi diye düşündüm testi tekrar etmeye cesaret edemiyorum nedense. resmi yuklesem.bakar mısın canım acaba bana mı oyle gelıyor dıye de dusunup duruyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180125-192033.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben gördüm çizgiii. Hayırlı olsunnn

Baya belli canım yarın erken yine test yap sonra kan ver ama bence hamilesin silik bi cizgi var

Baya belli canım yarın erken yine test yap sonra kan ver ama bence hamilesin silik bi cizgi var
çok teşekkür ederim canım daha once basıma geldı yanlıs test ama onda cızgı yamuktu bıraz. bu tam yerindee. bakalım ınsalalh tekrarlayınca dogrulanır

hayirli olsun cnm var bide alakasiz olcak ama ellerin terlermi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…