- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
yani siz uretemiosunuz biz uretelim deyip bizi kandiriyorlar:/Benim kullandığım da days comforttu. Ya o kadar hassas ki azıcık olanı bile algılıyor ya da üretimden kaynaklı sıkıntıları var
O kadar da para döküyoruz yaniyani siz uretemiosunuz biz uretelim deyip bizi kandiriyorlar:/
Mantıklıyani siz uretemiosunuz biz uretelim deyip bizi kandiriyorlar:/
aman ben biktim valla pes etmekte istemiorum ama ne bilyim istikrar sifir bendeO kadar da para döküyoruz yani
Pes etmeyelim. Bakalım doktorlar ne diyecek. Inşallah ikimiz de iyi şeyler duyarızaman ben biktim valla pes etmekte istemiorum ama ne bilyim istikrar sifir bende
insalaah canim bakalim keske dese git eve yat hic bise yapma kafaya takma no stres dont panik ucuz hamilesiniz:)Pes etmeyelim. Bakalım doktorlar ne diyecek. Inşallah ikimiz de iyi şeyler duyarız
Cıkar canım hayırlı olsunmerhabalar ben de anne aday adayıyım adetime altı gün var test yaptım dun gece cok sılık cızgı cıktı 15. gun yumurtlamam gerceklestı.aranızda benım gıbı bıhafta onceden test yapıp gören var mı. pek umutlanamıyorum acıkcası
Ahhhh keşkeeeeee. Dese ki şurada küçük bir kese var. Geç döllenme olmuş dese. Ta hastaneden eve göbek atarak geliriminsalaah canim bakalim keske dese git eve yat hic bise yapma kafaya takma no stres dont panik ucuz hamilesiniz:)
ben teste pek güvenemedim aslında belirtilerim var sürekli yorgunum uyuyorum sık ıdrara cıkıyorum iştahım çok. akıntım var su g yumurta akı rengınde ve bıkac gun once yumurtlamamdan 5, 6 gun sonra sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssettım yaklasık yarım saat. acaba yerleşti mi diye düşündüm testi tekrar etmeye cesaret edemiyorum nedense. resmi yuklesem.bakar mısın canım acaba bana mı oyle gelıyor dıye de dusunup duruyorumCıkar canım hayırlı olsun
Ben gördüm çizgiii. Hayırlı olsunnnben teste pek güvenemedim aslında belirtilerim var sürekli yorgunum uyuyorum sık ıdrara cıkıyorum iştahım çok ve bılac gun once yumurtlamamdan 5, 6 gun sonra sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssettım yaklasık yarım saat. acaba yerleşti mi diye düşündüm testi tekrar etmeye cesaret edemiyorum nedense. resmi yuklesem.bakar mısın canım acaba bana mı oyle gelıyor dıye de dusunup duruyorum
Neden olmasinAhhhh keşkeeeeee. Dese ki şurada küçük bir kese var. Geç döllenme olmuş dese. Ta hastaneden eve göbek atarak gelirim
Baya belli canım yarın erken yine test yap sonra kan ver ama bence hamilesin silik bi cizgi varben teste pek güvenemedim aslında belirtilerim var sürekli yorgunum uyuyorum sık ıdrara cıkıyorum iştahım çok. akıntım var su g yumurta akı rengınde ve bıkac gun once yumurtlamamdan 5, 6 gun sonra sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssettım yaklasık yarım saat. acaba yerleşti mi diye düşündüm testi tekrar etmeye cesaret edemiyorum nedense. resmi yuklesem.bakar mısın canım acaba bana mı oyle gelıyor dıye de dusunup duruyorum
Kız var ya Allah yukarda umutlanmıyor da değilim haniNeden olmasin
çok teşekkür ederim canım daha once basıma geldı yanlıs test ama onda cızgı yamuktu bıraz. bu tam yerindee. bakalım ınsalalh tekrarlayınca dogrulanırBaya belli canım yarın erken yine test yap sonra kan ver ama bence hamilesin silik bi cizgi var
Kizlar tikali bir burun bile hamilelik belirtisi olabilirmis.
hayirli olsun cnm var bide alakasiz olcak ama ellerin terlermi:)ben teste pek güvenemedim aslında belirtilerim var sürekli yorgunum uyuyorum sık ıdrara cıkıyorum iştahım çok. akıntım var su g yumurta akı rengınde ve bıkac gun once yumurtlamamdan 5, 6 gun sonra sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssettım yaklasık yarım saat. acaba yerleşti mi diye düşündüm testi tekrar etmeye cesaret edemiyorum nedense. resmi yuklesem.bakar mısın canım acaba bana mı oyle gelıyor dıye de dusunup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?