Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de cok sasirdim ama ewet, tıkalı veya sürekli akan bir burun hamilelik belirtisi olabilirmis, çünkü ani değişen hormon seviyesi vücuttaki kan üretimini artırabilirmis ve bu da mukus yani sümük zarlarının şişmesine sebep olurmus. Hamilelik riniti denen bu rahatsızlık hamilelerin %30'unda gorulurmus.

bende k rinit var burnum epeydir tikali o bahsedilen sislikten brnde mevcut cnm

hayirli olsun cnm var bide alakasiz olcak ama ellerin terlermi:)
ellerım ıcı cok sıcak ve ayagmın altı bıde ben ateş tablosu yaptım kendıme canım. yumurtlamadan once 36.1di her sabah uyandıgım gibi,ölçtüm. yumurtlama sonrası 36.4e çıktı 4.5 gün öyle gitti sonra üç gün daha 36.3 e düştü. ve bebek rahme yerleşirken ısı düşermiş. sonra yıne cıkarmış dun gece testı yaptım cok sılıktı işte ve bu sabah da ateşim 36.5e cıkmış

cok guzel belirtiler bile nasil mutlu ediyor insani saglikla al kucagina kan ver bence sen

cok guzel belirtiler bile nasil mutlu ediyor insani saglikla al kucagina kan ver bence sen
sende durumlar ne canım peki şuan. Biraz daha geçse diye bekliyorum daha önce kimyasal düşük yaşadım oyuzden suan sevınemıyorum pek canım nedense test sorunludur falan da dıyorum ama

sende durumlar ne canım peki şuan. Biraz daha geçse diye bekliyorum daha önce kimyasal düşük yaşadım oyuzden suan sevınemıyorum pek canım nedense test sorunludur falan da dıyorum ama
ben doktora gidicem cnm insaala iste olmuyor bi rahim ile ilgili testleri yaptirmak istiyorm insallah dusmez bu sefer senle kalir

Kizlar bir şey sormak istiyorum. Adetime 2 hafta varken ultrasonda doktor rahmin kalınlaşmış bir yumurtan catlamis dedi. Böyle olunca hamilelik mi oluyor? Adet için kalinlasan rahim de var ama 2 hafta onceden olur mu? Bilgilerinizi benimle paylaşir misiniz?

Elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrar et canım testi. Var gibi ama

zaten öyle kuzum içim umut dolu:)inş değerlerin seninde yarın iyi çıkar ama bizi bırakma:)

Ay inşallah burnum akar ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…