Sebepsizce terlemek de hamilelik belirtisi olabilirmis. Normalde pek terleyen biri degilsek, bu terleme ve ates basma isini ciddiye alabilirmisiz. Hamilelikte vucut isisi yukselip metabolizma hizlandigi icin normalde terlemeyen bolgeler terlemeye baslayabilirmis.Ay inşallah burnum akar ozaman
Hahacanlandırdığın şeyleri çok Merak ediyorum bratz kızları gibi falan mı acaba
Sebepsizce terlemek de hamilelik belirtisi olabilirmis. Normalde pek terleyen biri degilsek, bu terleme ve ates basma isini ciddiye alabilirmisiz. Hamilelikte vucut isisi yukselip metabolizma hizlandigi icin normalde terlemeyen bolgeler terlemeye baslayabilirmis.
evet elimde var canım bikaç tane daha test sabahki hislerime göre yapıcammElinde test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrar et canım testi. Var gibi ama
Ben az cok biliyorum burclari, ilgi alanima giriyor fazlasiyla. Terazi mesela entelektuel, uyumlu, sosyal, realist, nazik, sevgi dolu, adaletli, hirsli :) Esimden biliyorum :))Teraziiii
evet azonce yazdım ben de gebelik ateşi denen bişey var ve benım yumurtlamadan sonra normal derexeye dusmedı yuksek devam edıyor. ordan da anlasılıyor canım hamılelık olma ıhtimalıSebepsizce terlemek de hamilelik belirtisi olabilirmis. Normalde pek terleyen biri degilsek, bu terleme ve ates basma isini ciddiye alabilirmisiz. Hamilelikte vucut isisi yukselip metabolizma hizlandigi icin normalde terlemeyen bolgeler terlemeye baslayabilirmis.
Valla adet sancisida normal diyecem ama :)
Agri sızı oluyor canım normal.
Yine de bekle bakalim.Zaten umudun regl olmadikca hep taze icinde.
Bu gece de olmazsan istersen sabah idrarinla bi deneyebilirsin.
En onemlisi hislerin❤
Insan hissediyorum diyemesede ogrenince biliyordum diyor :)
Yazacam tabii,sizleride merak ediyorum :)
Cok heyecanli cidden,cizgiyi gordukten sonra bi saskinlik hakim bende,beklesemde :)
Hep guzel dusuuunn❤❤
DlnOrhn Oyy kafa yerinde olmayinca kalabalikta ayri bi gurultulu oluyor sadece.Bol bol dinlenirsiinn❤
Allah yardimcin olsuunn❤
Çoğu özelliği var bende :))Ben az cok biliyorum burclari, ilgi alanima giriyor fazlasiyla. Terazi mesela entelektuel, uyumlu, sosyal, realist, nazik, sevgi dolu, adaletli, hirsli :) Esimden biliyorum :))
Olumsuzlari da soyleyeyim, kararsiz, kiskanc, bagimlilik duskunu, tembel :)Çoğu özelliği var bende :))
Canımmm ❤Amiiin amiin inşallah❤
Bekliyorum guzel haberlerini..
Simayinannesi 'te girmedi galiba bugün onu da merak ediyorum..
Cok ilginc ya kizlar
Markalarinizida yazin arkadaslarada ornek olsunn
Iste aslinda o olunca yapmayacagim dedigin seyleri onu beklerkende azaltıp mevsim meyve sebzelerini guzelce tuketip once vucudundaki yerini iyi hazirlamak lazim❤
Canim sen test yapmismiydin hic?
Hayirli olsuunnn❤
Buğday tenliyim. Saçlarım da orta uzunlukta. Koyu değil ama saç rengim kumralAhahah ay böle sorunca da olmuyorkiiifiziksel olarak zayıf ,minyon yüzlü orta uzunlukta dalgalı koyu saçlı buğday tenli gibi geliyor nedense
Hahaaa evetttttOlumsuzlari da soyleyeyim, kararsiz, kiskanc, bagimlilik duskunu, tembel :)
Vayyy çoğunu bilmiş heeeBuğday tenliyim. Saçlarım da orta uzunlukta. Koyu değil ama saç rengim kumral
inşallah canım umarım hepimiz istediğimize kavuşuruzzcok guzel belirtiler bile nasil mutlu ediyor insani saglikla al kucagina kan ver bence sen
Buğday tenliyim. Saçlarım da orta uzunlukta. Koyu değil ama saç rengim kumral
Evet :)) dalgalı demiş saçın o da dogruuVayyy çoğunu bilmiş heee
Aynen tebrik ederim. Dalgalı oluşu da doğru bu arada :)) bana göre de sen esmersin. Siyah saçlısın. Saçların kalın telli. Orta boylusun. Balık etlisinEhh tutmuş ama boyarsan koyu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?