Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah burnum akar ozaman
Sebepsizce terlemek de hamilelik belirtisi olabilirmis. Normalde pek terleyen biri degilsek, bu terleme ve ates basma isini ciddiye alabilirmisiz. Hamilelikte vucut isisi yukselip metabolizma hizlandigi icin normalde terlemeyen bolgeler terlemeye baslayabilirmis.

Evet doğru sölüyosun canım zaten ateş ölçümü yaptığında ateşin yüksek çıkar genelde hamileysen. İçi yanarmış insanın çok.

evet azonce yazdım ben de gebelik ateşi denen bişey var ve benım yumurtlamadan sonra normal derexeye dusmedı yuksek devam edıyor. ordan da anlasılıyor canım hamılelık olma ıhtimalı

plojovic evet canım migrenim tuttu geçti Allah'tan uzanıyoz şimdi kalabalık gitti nihayet

Ben az cok biliyorum burclari, ilgi alanima giriyor fazlasiyla. Terazi mesela entelektuel, uyumlu, sosyal, realist, nazik, sevgi dolu, adaletli, hirsli :) Esimden biliyorum :))
Çoğu özelliği var bende :))

Canımmm ❤
Gündüz misafirim vardi. Aksamda biz gittik. Yeni oturdum.
Neler kaçirdim. Kac sayfa beni bekliyor acaba
Her sey yolunda mı canim?
Ben regl bekliyorum

Ahahah ay böle sorunca da olmuyorkiii fiziksel olarak zayıf ,minyon yüzlü orta uzunlukta dalgalı koyu saçlı buğday tenli gibi geliyor nedense
Buğday tenliyim. Saçlarım da orta uzunlukta. Koyu değil ama saç rengim kumral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…