Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen tebrik ederim. Dalgalı oluşu da doğru bu arada :)) bana göre de sen esmersin. Siyah saçlısın. Saçların kalın telli. Orta boylusun. Balık etlisin

Ahahaha ay ama aşkolsun balık etli değilim vallahide doğru saçlarım koyu ve kalın telli koyu kestane doğru canlanmışım

Ahahaha ay ama aşkolsun balık etli değilim vallahide doğru saçlarım koyu ve kalın telli koyu kestane doğru canlanmışım
Hahaa ne güzel vallaha ya. Ikimiz de birbirimizi doğru tahmin etmişiz. Bu arada göz rengin de siyah

Kizlar inanmyacaksiniz ama burclar hamilelik surecini bile etkiliyormus :) Benim gibi Akrep burclari mesela bebegini asiri derecede sahiplenir, onu kimseye emanet etmeyecek kadar supheci olurmus
Vallaha bu gidişle ben de öyle olacam herhalde doğurursam

Adanalı var mı peki burada ne güzel kafa dağıttım ya

Yengeçim bende tarif et cnm nasılmış yangeç burçları
Yengec, hamilelik surecinde asiri bir istah artisi sonucu cok fazla kilo alabilirmis fakat hareketli olurmus, hamile oldugunu ogrendigi ilk andan itibaren hamilelige hazir olurmus, dogum sonrasi bebek bakimi surecinde fazla evhamli olurmus.

Terazi burclari, hamilelik surecinde son derece sosyal olurmus, estetik kaygilari yuksek oldugu icin fazla kilo almayi tercih etmezmis.
Ah ahh kilo almaya da razıyım. Sonra veririm ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…