İnsallah rabbim isteyen herkeze en kisa zamanda nasip etsinEvet aldanmamak lazım ama ben tedavi görünce ondan umutlanmıştım napalım önümüzdeki aya bakıcaz attık
Adet bittikten sonra adet olana kadar yaparsan süper olur tabiArkadaşlar gün aşırı ilişki diyolarya adet olana kadarmı olcak
Yengec burcu guvenilir, duyarli, destekleyici, iyi yurekli, tutumlu, sabirli, sevimli, anac, dikkatli. Tabi olumsuzlar da var :) Zor bagislar mesela, kendisine acir, asiri duygusal olur, surekli denetleme ihtiyacinda olur.Yengeçim bende tarif et cnm nasılmış yangeç burçları
Aynen tebrik ederim. Dalgalı oluşu da doğru bu arada :)) bana göre de sen esmersin. Siyah saçlısın. Saçların kalın telli. Orta boylusun. Balık etlisin
HahaaAhahaha ay ama aşkolsun balık etli değilimvallahide doğru saçlarım koyu ve kalın telli koyu kestane doğru canlanmışım
Vallaha bu gidişle ben de öyle olacam herhalde doğurursamKizlar inanmyacaksiniz ama burclar hamilelik surecini bile etkiliyormus :) Benim gibi Akrep burclari mesela bebegini asiri derecede sahiplenir, onu kimseye emanet etmeyecek kadar supheci olurmus
Yengec, hamilelik surecinde asiri bir istah artisi sonucu cok fazla kilo alabilirmis fakat hareketli olurmus, hamile oldugunu ogrendigi ilk andan itibaren hamilelige hazir olurmus, dogum sonrasi bebek bakimi surecinde fazla evhamli olurmus.Yengeçim bende tarif et cnm nasılmış yangeç burçları
Hahaane güzel vallaha ya. Ikimiz de birbirimizi doğru tahmin etmişiz. Bu arada göz rengin de siyah
Terazi burclari, hamilelik surecinde son derece sosyal olurmus, estetik kaygilari yuksek oldugu icin fazla kilo almayi tercih etmezmis.Vallaha bu gidişle ben de öyle olacam herhalde doğurursam
Açık kahve benimki de :))
Kahverengi çokta uzaklaşmadın tahminindenseninde öyle sanırım
Açık kahve benimki de :))
Evett :))Hemen hemen doğru şeyler canlanmış
Benim BAT bugun, bekliyorum isteKızlarrrrr kimler hamile varmı hamile haberi
BaşakkHadi biraz kafamizi dagitalim, burcunuz ne mesela kizlar :)
Basak, guvenilir, destekci, azimli, durust, sabirli, tutumlu, caliskan olur, olumsuz olarak da mesafeli ve kuskucu olurlar.Başakk
Ah ahh kilo almaya da razıyım. Sonra veririm ben onuTerazi burclari, hamilelik surecinde son derece sosyal olurmus, estetik kaygilari yuksek oldugu icin fazla kilo almayi tercih etmezmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?