Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada ben kullanıcı adımı değiştim bus61er ben yarın dahiliyeye gidip hormon testi yaptıracam troidlerim için çok küçüktü ama kontrolum var yinede

Hayırlısı olsun canım... Kova
Kova burcu, hamilelik surecinde son derece sira disi yontemler ile sureci yonetirmis, dogumu da suda dogurmak gibi sira disi bir yontem ile yapmayi tercih edebilirmis, dogum sonrasi kendine yeni bir arkadas edinmis gibi hissedebilirmis :)

Kova burcu, hamilelik surecinde son derece sira disi yontemler ile sureci yonetirmis, dogumu da suda dogurmak gibi sira disi bir yontem ile yapmayi tercih edebilirmis, dogum sonrasi kendine yeni bir arkadas edinmis gibi hissedebilirmis :)
Okurken heyecanlandımkendimde biraz manyak oldugum için sıradışı oldugum söylenebilir

Ben de akrep burcuyumm:))
Hemen paylasalim o zaman ozelliklerimizi :)) Akrep, sadik, yaratici, asiri duygusal, karizmatik, cekici, tutkulu, sorumluluk sahibi, sabirli, dikkatli, tutumlu, iskolik, saglam kisilikli. Olumsuzlari da soyleyeyim de torpil gecti demesinler :) Yikici, asiri kiskanc, acgozlu, merakli, fazla sahiplenici, sinsi, acimasiz, kuskucu, inatci, dalavereci, alingan

Ne kadan da kötüymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…