- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Sabah yap canımKizlar esim 2 tane test almış sizce simdi mi yapayim sabah mi ya
Hayırlısı olsun canım... KovaBenim BAT bugun, bekliyorum isteSenin burcun neydi? Falci baci gibi oldum
Basak, hamilelik surecinde son derece titiz, detayci ve kontrolcu olurmus, dogum sonrasinda bebegin bakimi, hijyeni ve sagligi konusunda takintilari olurmus.Başakk
Kova burcu, hamilelik surecinde son derece sira disi yontemler ile sureci yonetirmis, dogumu da suda dogurmak gibi sira disi bir yontem ile yapmayi tercih edebilirmis, dogum sonrasi kendine yeni bir arkadas edinmis gibi hissedebilirmis :)Kızlar bu arada ben kullanıcı adımı değiştim bus61erben yarın dahiliyeye gidip hormon testi yaptıracam troidlerim için çok küçüktü ama kontrolum var yinede
Hayırlısı olsun canım... Kova
AHhhhh ahahhhaAhahha ay hiç aklıma gelmemişti vallamevzulara bakılırsa sex and the city kadınları gibiyiz
Sen burcunu soylemedin ama olmadiBende burçlardan çok fotoğraflarımızı merak ediyorum herkes kafamda canlanıyor ama canlandırdığıma benziyormu merak ediyorum nedense
Okurken heyecanlandımKova burcu, hamilelik surecinde son derece sira disi yontemler ile sureci yonetirmis, dogumu da suda dogurmak gibi sira disi bir yontem ile yapmayi tercih edebilirmis, dogum sonrasi kendine yeni bir arkadas edinmis gibi hissedebilirmis :)
HergünmüüüüAdet bittikten sonra adet olana kadar yaparsan süper olur tabi
Hemen paylasalim o zaman ozelliklerimizi :)) Akrep, sadik, yaratici, asiri duygusal, karizmatik, cekici, tutkulu, sorumluluk sahibi, sabirli, dikkatli, tutumlu, iskolik, saglam kisilikli. Olumsuzlari da soyleyeyim de torpil gecti demesinler :) Yikici, asiri kiskanc, acgozlu, merakli, fazla sahiplenici, sinsi, acimasiz, kuskucu, inatci, dalavereci, alinganBen de akrep burcuyumm:))
Ne kadan da kötüymüşHemen paylasalim o zaman ozelliklerimizi :)) Akrep, sadik, yaratici, asiri duygusal, karizmatik, cekici, tutkulu, sorumluluk sahibi, sabirli, dikkatli, tutumlu, iskolik, saglam kisilikli. Olumsuzlari da soyleyeyim de torpil gecti demesinler :) Yikici, asiri kiskanc, acgozlu, merakli, fazla sahiplenici, sinsi, acimasiz, kuskucu, inatci, dalavereci, alingan
Izmir'liyim ama Adana da yaşıyorumAdanalı var mı peki buradane güzel kafa dağıttım ya
Bende başak burcuyum. Dogru tespitBasak, guvenilir, destekci, azimli, durust, sabirli, tutumlu, caliskan olur, olumsuz olarak da mesafeli ve kuskucu olurlar.
Ben de Adanada yaşıyorumm :)Izmir'liyim ama Adana da yaşıyorum
En iyisi havada doğurup çocuğu tüm dünya vatandaşı yapmakKizlar bu arada yeri gelmisken, Allah izin verir de hamile kalirsam suda dogum yapma ihtimalini de dusunuyorum, bu konuyu arastiran var mi aranizda?
Iyi uykular canim :)İyi geceler kızlar öpüyorum size yeni güne mutlu haberlerle uyanın inş.bol bol bebek haberleriyle Allah'ın izniyle Allah rahatlık versin iyi uykular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?