- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Senin Adana da oldugunu biliyorumBen de Adanada yaşıyorumm :)
Evet :)Senin Adana da oldugunu biliyorumDaha önce yazmıştın. Memleket de Adana mi?
Amin insallah, iyi uykular..İyi geceler kızlar öpüyorum size yeni güne mutlu haberlerle uyanın inş.bol bol bebek haberleriyle Allah'ın izniyle Allah rahatlık versin iyi uykular...
Canim aslan nasil oluyorrrrKova burcu, hamilelik surecinde son derece sira disi yontemler ile sureci yonetirmis, dogumu da suda dogurmak gibi sira disi bir yontem ile yapmayi tercih edebilirmis, dogum sonrasi kendine yeni bir arkadas edinmis gibi hissedebilirmis :)
bide terazi cnm o nedir:)Kizlar inanmyacaksiniz ama burclar hamilelik surecini bile etkiliyormus :) Benim gibi Akrep burclari mesela bebegini asiri derecede sahiplenir, onu kimseye emanet etmeyecek kadar supheci olurmus
Aslan, hamilelik sirasinda kendisine en luks ve konforlu ortamin temin edilmesini istermis, rahatina duskun yapisindan dolayi sezaryen dogum yapmayi tercih edebilirmis :)Canim aslan nasil oluyorrrr
Ayyyyyyy ayni bennnnnAslan, hamilelik sirasinda kendisine en luks ve konforlu ortamin temin edilmesini istermis, rahatina duskun yapisindan dolayi sezaryen dogum yapmayi tercih edebilirmis :)
Terazi, hamilelik surecinde son derece sosyal olurmus, estetik kaygilari yuksek oldugu icin fazla kilo almayi tercih etmezmis.bide terazi cnm o nedir:)
ay ben hamile olsam salarim kilolari alsin alabildigi kadar yerim yerim doymam =DTerazi, hamilelik surecinde son derece sosyal olurmus, estetik kaygilari yuksek oldugu icin fazla kilo almayi tercih etmezmis.
Hamile olunca fikrin degisecek demek kiay ben hamile olsam salarim kilolari alsin alabildigi kadar yerim yerim doymam =D
merhabalar ben de anne aday adayıyım adetime altı gün var test yaptım dun gece cok sılık cızgı cıktı 15. gun yumurtlamam gerceklestı.aranızda benım gıbı bıhafta onceden test yapıp gören var mı. pek umutlanamıyorum acıkcası
zaten öyle kuzum içim umut dolu:)inş değerlerin seninde yarın iyi çıkar ama bizi bırakma:)
plojovic evet canım migrenim tuttu geçti Allah'tan uzanıyoz şimdi kalabalık gitti nihayet
Canımmm ❤
Gündüz misafirim vardi. Aksamda biz gittik. Yeni oturdum.
Neler kaçirdim. Kac sayfa beni bekliyor acaba
Her sey yolunda mı canim?
Ben regl bekliyorum
Kizlar inanmyacaksiniz ama burclar hamilelik surecini bile etkiliyormus :) Benim gibi Akrep burclari mesela bebegini asiri derecede sahiplenir, onu kimseye emanet etmeyecek kadar supheci olurmus
Kizlar esim 2 tane test almış sizce simdi mi yapayim sabah mi ya
Bende başak burcuyum. Dogru tespit
Aslan, hamilelik sirasinda kendisine en luks ve konforlu ortamin temin edilmesini istermis, rahatina duskun yapisindan dolayi sezaryen dogum yapmayi tercih edebilirmis :)
Yaaa cok belirgin insallah kanda da cikarrKizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
Canımmmm. Umarım test bozuk değildir. Güvenim kalmadı benim. Sabah git kan ver. Bu kadar belirginse çıkar zaten :)Kizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
İnşallahYaaa cok belirgin insallah kanda da cikarr
Kan verdim bekliyorum heyecanla :) testi yeni aldımCanımmmm. Umarım test bozuk değildir. Güvenim kalmadı benim. Sabah git kan ver. Bu kadar belirginse çıkar zaten :)
Sonuç ne2 tane ya test birini birazdan yapcam ya birinide sabah kalkınca yaparim artik dayanamadim
Anam yeni mi verdin kan. Hadi hayırlı haberlerle gell :)Kan verdim bekliyorum heyecanla :) testi yeni aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?