Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kova burcu, hamilelik surecinde son derece sira disi yontemler ile sureci yonetirmis, dogumu da suda dogurmak gibi sira disi bir yontem ile yapmayi tercih edebilirmis, dogum sonrasi kendine yeni bir arkadas edinmis gibi hissedebilirmis :)
Canim aslan nasil oluyorrrr

Kizlar inanmyacaksiniz ama burclar hamilelik surecini bile etkiliyormus :) Benim gibi Akrep burclari mesela bebegini asiri derecede sahiplenir, onu kimseye emanet etmeyecek kadar supheci olurmus
bide terazi cnm o nedir:)

Terazi, hamilelik surecinde son derece sosyal olurmus, estetik kaygilari yuksek oldugu icin fazla kilo almayi tercih etmezmis.
ay ben hamile olsam salarim kilolari alsin alabildigi kadar yerim yerim doymam =D

Canim benimde 17.gun oldu yumurtlama.
Sat 28 Aralık batta 28 Ocak
Bende adetime 4 gun kala yani dun yaptim normal test silik cikti.
Var diye tahmin ediyorum sende.
Bazi gebeliklerde bu oluyor.Hatta bu sebeple kese ve kalp atisida erkenden gorunebiliyor.

zaten öyle kuzum içim umut dolu:)inş değerlerin seninde yarın iyi çıkar ama bizi bırakma:)

Hic niyetim yok :) iyi haberlerinize sevinecegim gunlerinizi bekleyecegim :)

plojovic evet canım migrenim tuttu geçti Allah'tan uzanıyoz şimdi kalabalık gitti nihayet

Hadi gozunaydin :) insallah migreninde hafifler
Benimde var,ilk gebeligimde hafifledi dogumdan sonra ayda 1 e düsüp daha etkili oldu sadece.

Canımmm ❤
Gündüz misafirim vardi. Aksamda biz gittik. Yeni oturdum.
Neler kaçirdim. Kac sayfa beni bekliyor acaba
Her sey yolunda mı canim?
Ben regl bekliyorum

Yolundadır insallah :)
Bende pek bakadim bugun.
Hadi insallah zamaninda gelirde hersey cabucak baslar❤

Kizlar inanmyacaksiniz ama burclar hamilelik surecini bile etkiliyormus :) Benim gibi Akrep burclari mesela bebegini asiri derecede sahiplenir, onu kimseye emanet etmeyecek kadar supheci olurmus

Etkilemez olur mu sonucta bi enerji :)
Tam detayli bakildiginda cok cok daha zevklidir.Bende cok severim :)

Kizlar esim 2 tane test almış sizce simdi mi yapayim sabah mi ya

Bence de sabah daha saglikli olur

Bende başak burcuyum. Dogru tespit

Başak+1

Aslan, hamilelik sirasinda kendisine en luks ve konforlu ortamin temin edilmesini istermis, rahatina duskun yapisindan dolayi sezaryen dogum yapmayi tercih edebilirmis :)

Ahahahahha
Aslan'ın boyle olmadigi zaman yok galiba :))))))
Kmsl Hnd Sen yine de burcuna kanıp hicbir dogum seklinin rahat olduguna inanma :)))))))

Kizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
Canımmmm. Umarım test bozuk değildir. Güvenim kalmadı benim. Sabah git kan ver. Bu kadar belirginse çıkar zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…