Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay sen regl bekledin. Simdi ben
Gelmesine az kaldı. Sinyal veriyor

Kizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin

Maşallah diyelimmm :)
Ekim annelerinde bi arkadasinda boyleydi erkenden,regli 2 gun gecip doktora gittiginde keseyi gorduler :) Seninde hizli olabilir sanirim hersey :)

Gecen ay sen regl bekledin. Simdi ben
Gelmesine az kaldı. Sinyal veriyor

Evet :) Buraya geldigim bile ne uzun oldu.
Peki sen ne zaman gideceksin doktora regl olduktan sonra?

Vallahi artik alismisim üzülmüyorum 3 yıldır eger 2 cizgi cikarsa zaten inanmam herhalde senin vardir inşallah gelmez kırmızılar
Cnm dilerim Rabbim kucagmızı boş bırakmaz bilmyrm umudum Allah'tan yarın olsn hayrolsn cnm yarın aksama doğru gelmzsetest yapcm

Kızlar merhaba bende aranıza katıldım. Bat 9 şubat. Yumurtlamam da bugün gösteriyor. Ya kızlar yazayım dedim 2 senelik evliyim buraları takip ederdim. Herkes hep stres yapmayın rahat olun diye tavsiyeler verirdi. Bende ne var ki derdim ama bende bu ay ilk kezkorunmuyorum ve acayip stres oldum ya kızlar ‍ Yumurtlamam bugün biz 3 gün önce birktelik yaşadık acaba tutma ihtimali var mıdır kızlar? Birde karnım aşırı gurulduyor iki gündür

Yeni mi kornmayı bırktn cnm

Canım hoş geldin. Tutma ihtimali var ve ayrıca Bugünü de değerlendirin çünkü spermler bildiğim kadarıyla 2-3 gün dayanıyor. Bugünü de yakalarsanız şansınız fazla olur

Kizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
merhaba benım de 6 gün var ama cok sılık cıktı benım dun aksam yaptım canım bendensın sen de ama senın dha belirgin

Canım hoş geldin. Tutma ihtimali var ve ayrıca Bugünü de değerlendirin çünkü spermler bildiğim kadarıyla 2-3 gün dayanıyor. Bugünü de yakalarsanız şansınız fazla olur
Cnm hamişsn dua et bnm için ne olur garn bat günü. Bir mucize versn Rabbim inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…