- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bekliyoruzzz2 tane ya test birini birazdan yapcam ya birinide sabah kalkınca yaparim artik dayanamadim
Evetttttt 4 saatte çıkıyormuş kaldı 2 saat:))))))Anam yeni mi verdin kan. Hadi hayırlı haberlerle gell :)
Ay çok geçEvetttttt 4 saatte çıkıyormuş kaldı 2 saat:))))))
Canım üzlme Rabbimn bir bildiği vardır elbet Allah bizi bu şekil sınıyor bnmde yarın bat bakalım gelck miKalbim kadar temiz bir tek çizgi
Gecen ay sen regl bekledin. Simdi benCanim benimde 17.gun oldu yumurtlama.
Sat 28 Aralık batta 28 Ocak
Bende adetime 4 gun kala yani dun yaptim normal test silik cikti.
Var diye tahmin ediyorum sende.
Bazi gebeliklerde bu oluyor.Hatta bu sebeple kese ve kalp atisida erkenden gorunebiliyor.
Hic niyetim yok :) iyi haberlerinize sevinecegim gunlerinizi bekleyecegim :)
Hadi gozunaydin :) insallah migreninde hafifler
Benimde var,ilk gebeligimde hafifledi dogumdan sonra ayda 1 e düsüp daha etkili oldu sadece.
Yolundadır insallah :)
Bende pek bakadim bugun.
Hadi insallah zamaninda gelirde hersey cabucak baslar❤
Etkilemez olur mu sonucta bi enerji :)
Tam detayli bakildiginda cok cok daha zevklidir.Bende cok severim :)
Bence de sabah daha saglikli olur
Başak+1
Hayırlısı çok heyacanlıyım sonuç içinGecen ay sen regl bekledin. Simdi ben
Gelmesine az kaldı. Sinyal veriyor
Kizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
Gecen ay sen regl bekledin. Simdi ben
Gelmesine az kaldı. Sinyal veriyor
Vallahi artik alismisim üzülmüyorum 3 yıldır eger 2 cizgi cikarsa zaten inanmam herhaldeCanım üzlme Rabbimn bir bildiği vardır elbet Allah bizi bu şekil sınıyor bnmde yarın bat bakalım gelck mi
Ben de aslanım ve bu da tıpkı benim düşüncemde olan şeyAslan, hamilelik sirasinda kendisine en luks ve konforlu ortamin temin edilmesini istermis, rahatina duskun yapisindan dolayi sezaryen dogum yapmayi tercih edebilirmis :)
Umudunu hiç bir zaman kaybetmemelisinVallahi artik alismisim üzülmüyorum 3 yıldır eger 2 cizgi cikarsa zaten inanmam herhaldesenin vardir inşallah gelmez kırmızılar
Cnm dilerim Rabbim kucagmızı boş bırakmaz bilmyrm umudum Allah'tan yarın olsn hayrolsn cnm yarın aksama doğru gelmzsetest yapcmVallahi artik alismisim üzülmüyorum 3 yıldır eger 2 cizgi cikarsa zaten inanmam herhaldesenin vardir inşallah gelmez kırmızılar
Yeni mi kornmayı bırktn cnmKızlar merhaba bende aranıza katıldım. Bat 9 şubat. Yumurtlamam da bugün gösteriyor. Ya kızlar yazayım dedim 2 senelik evliyim buraları takip ederdim. Herkes hep stres yapmayın rahat olun diye tavsiyeler verirdi. Bende ne var ki derdim ama bende bu ay ilk kezkorunmuyorum ve acayip stres oldum ya kızlar Yumurtlamam bugün biz 3 gün önce birktelik yaşadık acaba tutma ihtimali var mıdır kızlar? Birde karnım aşırı gurulduyor iki gündür
Canım hoş geldin. Tutma ihtimali var ve ayrıca Bugünü de değerlendirin çünkü spermler bildiğim kadarıyla 2-3 gün dayanıyor. Bugünü de yakalarsanız şansınız fazla olurKızlar merhaba bende aranıza katıldım. Bat 9 şubat. Yumurtlamam da bugün gösteriyor. Ya kızlar yazayım dedim 2 senelik evliyim buraları takip ederdim. Herkes hep stres yapmayın rahat olun diye tavsiyeler verirdi. Bende ne var ki derdim ama bende bu ay ilk kezkorunmuyorum ve acayip stres oldum ya kızlar Yumurtlamam bugün biz 3 gün önce birktelik yaşadık acaba tutma ihtimali var mıdır kızlar? Birde karnım aşırı gurulduyor iki gündür
merhaba benım de 6 gün var ama cok sılık cıktı benım dun aksam yaptım canım bendensın sen de ama senın dha belirginKizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
Cnm hamişsn dua et bnm için ne olur garn bat günü. Bir mucize versn Rabbim inşaAllahCanım hoş geldin. Tutma ihtimali var ve ayrıca Bugünü de değerlendirin çünkü spermler bildiğim kadarıyla 2-3 gün dayanıyor. Bugünü de yakalarsanız şansınız fazla olur
2 aydır hap kullanmıyorum ve ilk kez korunmasız ilişkim oldu ama strese giriyorum çok nedense be önemli günler elimden kayıp gidiyorYeni mi kornmayı bırktn cnm
Senin sonucu at bakalım kan testi yaptın mımerhaba benım de 6 gün var ama cok sılık cıktı benım dun aksam yaptım canım bendensın sen de ama senın dha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?