- 26 Ocak 2018
- 178
- 138
- 18
Doğru diyorsunuz bakalım çok heyecanlı ve stresli bir dönemmişAllah dilerse tutmştr cnm zaten en skma cannını ama o günlere denk gtrmeye çalş
Kız o kadar da yıprtma kendini sonra iyi olmuyor canısıDoğru diyorsunuz bakalım çok heyecanlı ve stresli bir dönemmişHerşeye hamilelik belirtisi gibi bakmak ne değişikmiş ya .. bugün karnım guruldadı hemen gooogle yazdım karın gurultusu hamilelik belirtisi mi daha yumurtlamam bitmedi batı bekliyorum
Ne bileyim normalde çok rahat bir insanımdır ama nedense stres oldumKız o kadar da yıprtma kendini sonra iyi olmuyor canısı
Siz de mi bu ay gebelik bekliyorsunuzKız o kadar da yıprtma kendini sonra iyi olmuyor canısı
Bu ay tek degil evlendikten 8 ay sonra karar verdik olmasına 1 yıl 8 aydr da evliyim hala beklyrm bi sıkntıda yok ama Rabbim geciktryorsa vardr bi bildgiSiz de mi bu ay gebelik bekliyorsunuz
hayır yapmadım canım ben daha beklemeyi düşünüyorum. benim baya silik 7 gün varken yapmıstım hatta daha 7.güne geçiş olmamıştı. normalde daha belırgın tabi resimde daha silik duruyorSenin sonucu at bakalım kan testi yaptın mı
Başaklar kendini belli ediyor bende basak burcuyummmHamile olunca fikrin degisecek demek ki
Canım nasil baslarsan oyle devameder bence rahat ol . kafandan 2 yildir evliyim kismini bir kenara birak yeni dusunuyorsunuz cunku bunu su yuzden soyluyorum biz korunmayı birakinca hemen olacak saniyoruz insallah senin olur olan da var ama bazilarimizin olmuyor e bu durumda su kadarlik evliyim cocugum yok psikolojisine kapiliyoruzKızlar merhaba bende aranıza katıldım. Bat 9 şubat. Yumurtlamam da bugün gösteriyor. Ya kızlar yazayım dedim 2 senelik evliyim buraları takip ederdim. Herkes hep stres yapmayın rahat olun diye tavsiyeler verirdi. Bende ne var ki derdim ama bende bu ay ilk kezkorunmuyorum ve acayip stres oldum ya kızlar Yumurtlamam bugün biz 3 gün önce birktelik yaşadık acaba tutma ihtimali var mıdır kızlar? Birde karnım aşırı gurulduyor iki gündür
Zaman geciyor fark etmesekte...Maşallah diyelimmm :)
Ekim annelerinde bi arkadasinda boyleydi erkenden,regli 2 gun gecip doktora gittiginde keseyi gorduler :) Seninde hizli olabilir sanirim hersey :)
Evet :) Buraya geldigim bile ne uzun oldu.
Peki sen ne zaman gideceksin doktora regl olduktan sonra?
Guzel sonuclar almani dilerim canim. Daha cikmadi mi?Hayırlısı çok heyacanlıyım sonuç için
Allah allah hem bu kadar gecikme,hem bu kadar belirti yinede testin negatif çıkması şaştım vallahiHayır gelmedi hala. 1 hafta geçti. Göğüslerim hala eskisine göre büyük. Sarımsı akıntım oluyor 3 gündür falan. Ara ara sızım oluyor. Ha bire tuvalete gidiyorum. Bugün baş dönmesi de yaşadım. Ama stres falan yapmamaya başlamıştım. Psikolojik herhalde belirtiler
inşallah canım sana da hayırlı olsun buaradaBencede bekle hayırlısı olsun :)
Heyecan tavandır sende şimdi canım değil mi Ederim canım tabiki şimdi zaten dua dinlemekten ve okumaktan uyuyamıyorum saat kaç olmuş:) inşallahh rabbim bu mutluluğu sana da yaşatsın. En kısa zamanda ve inşallah yarın mübarek cuma günü:) hayırlı haberlerinle biz mutlu olalım .. O kadar eminim ki buradaki herkesin evlatları çok çok şanslı olacak. Çünkü onlara sahip olmak için çırpınan anne babaları var.Cnm hamişsn dua et bnm için ne olur garn bat günü. Bir mucize versn Rabbim inşaAllah
Heycan cokk ama kendime bile belli etmekten cekinr oldm cnm Aminnnnnnn güzel dualrn içinnnn cok sevndrdn beni Rabbim sana hayrlı bi evlat etsn imanlı kuranlı etsn inşaAllahhhhh Rabbim senin duan hatrına inşaAllah mucizem olrHeyecan tavandır sende şimdi canım değil mi Ederim canım tabiki şimdi zaten dua dinlemekten ve okumaktan uyuyamıyorum saat kaç olmuş:) inşallahh rabbim bu mutluluğu sana da yaşatsın. En kısa zamanda ve inşallah yarın mübarek cuma günü:) hayırlı haberlerinle biz mutlu olalım .. O kadar eminim ki buradaki herkesin evlatları çok çok şanslı olacak. Çünkü onlara sahip olmak için çırpınan anne babaları var.Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla, sağlıkla gelsin bebişler..
Korkum çok fazla. Uyuyamaz oldum artık. Haftaya randevum da. Zaman geçmiyor. Hiç anne olamamak korkusu uykularımı kaçırıyor. Yine içime karamsarlık çöktü. Hala uyuyamadımAllah allah hem bu kadar gecikme,hem bu kadar belirti yinede testin negatif çıkması şaştım vallahi
1 2 gün olsa neysede 1 hafta olması düşündürüyor,inşallah hayırlara vesiledir canım ne diyelim
İnşallah canım benim. Sen de çok sağol güzel dileklerin içinHeycan cokk ama kendime bile belli etmekten cekinr oldm cnm Aminnnnnnn güzel dualrn içinnnn cok sevndrdn beni Rabbim sana hayrlı bi evlat etsn imanlı kuranlı etsn inşaAllahhhhh Rabbim senin duan hatrına inşaAllah mucizem olr
Rabbim senden razı olsun bebegimm Saol dileklerin için inşaAllah sağlıklı bir hamilelik geçirirsnİnşallah canım benim. Sen de çok sağol güzel dileklerin içinDilimde de varsınız hep dualarımda. Umarım pozitifi görürsün de heyecanını eşinle yaşarsın doya doya:) aslında bu heyecan stres hiç bitmiyor ki . Pozitiften sonra 2 güne bir beta hcg takibi, kese, kalp atışı, düşük riski olan 12 hAfta derken insanın eli yüreğinde oluyor sürekli çok zor bi süreç Rabbim hepimiz için kolaylaştırsın inşallAh
O bebebk karnına düşse Rabbim gerisini getrtir inşaAllah bn öle düşünyrm cnmmİnşallah canım benim. Sen de çok sağol güzel dileklerin içinDilimde de varsınız hep dualarımda. Umarım pozitifi görürsün de heyecanını eşinle yaşarsın doya doya:) aslında bu heyecan stres hiç bitmiyor ki . Pozitiften sonra 2 güne bir beta hcg takibi, kese, kalp atışı, düşük riski olan 12 hAfta derken insanın eli yüreğinde oluyor sürekli çok zor bi süreç Rabbim hepimiz için kolaylaştırsın inşallAh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?