- 26 Ocak 2018
- 178
- 138
- 18
Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verirBu ay tek degil evlendikten 8 ay sonra karar verdik olmasına 1 yıl 8 aydr da evliyim hala beklyrm bi sıkntıda yok ama Rabbim geciktryorsa vardr bi bildgi
Doğru diyorsunuz ya, rahatlattınız beni sağolunCanım nasil baslarsan oyle devameder bence rahat ol . kafandan 2 yildir evliyim kismini bir kenara birak yeni dusunuyorsunuz cunku bunu su yuzden soyluyorum biz korunmayı birakinca hemen olacak saniyoruz insallah senin olur olan da var ama bazilarimizin olmuyor e bu durumda su kadarlik evliyim cocugum yok psikolojisine kapiliyoruz
Aynen aşırı duygusallik var ama sabırlı olmayi sonradan ogrendim:)) bir de İskilip hiç deilim keşke öyle olsam:)) aşırı kıskançlık var evet sevdiklerimi çok kiskanirim. Sahiplenmek deli gibi ruhunda var. Olumsuz özellikler hepsi var Vala yaa yokHemen paylasalim o zaman ozelliklerimizi :)) Akrep, sadik, yaratici, asiri duygusal, karizmatik, cekici, tutkulu, sorumluluk sahibi, sabirli, dikkatli, tutumlu, iskolik, saglam kisilikli. Olumsuzlari da soyleyeyim de torpil gecti demesinler :) Yikici, asiri kiskanc, acgozlu, merakli, fazla sahiplenici, sinsi, acimasiz, kuskucu, inatci, dalavereci, alingan
Zaman geciyor fark etmesekte...
2,3 ya da 4. günü gitmem gerekiyor. Cumartesi olacagim gecikme olmazsa. Yarın pazartesi için randevu almayı dusunuyorum. Garanti olsun
Kızlar burda kan tahlili için bekleyen bi arkadaş vardı naptin acabaa merak ettim
Sen burcunu soylemedin ama olmadi
Kizlarrrr adete 6 gün kala idrar testi yaptim sonuç pozitif böyle olanlar var mı kan testini bekliyorum dua edin
Kizlar Istanbullu Gelin'i izleyen var mi aranizda? Sureyya da bizden, test yapmisti hatta gecen bolumun sonunda :)
Benim durumu yaşıyorsun canım. Keşke geç döllenme olsa da o kandaki küsürat gittikçe artsa artsaaaaa hoop 9 ay sonra bebeğimize kavuşsak :) haftaya doktora gidecem ya içimde bir umut oluyor bazen de yerini korku alıyor. Uykularım kaçıyor artıkİlk t çizgisi çıktı hatta
Senin adet gününde geçti benim 7 gün var daha ben senin yerinde olsam çoktan giderdimBenim durumu yaşıyorsun canım. Keşke geç döllenme olsa da o kandaki küsürat gittikçe artsa artsaaaaa hoop 9 ay sonra bebeğimize kavuşsak :) haftaya doktora gidecem ya içimde bir umut oluyor bazen de yerini korku alıyor. Uykularım kaçıyor artık
Benim durumu yaşıyorsun canım. Keşke geç döllenme olsa da o kandaki küsürat gittikçe artsa artsaaaaa hoop 9 ay sonra bebeğimize kavuşsak :) haftaya doktora gidecem ya içimde bir umut oluyor bazen de yerini korku alıyor. Uykularım kaçıyor artık
Ay doğru. Korktum tekrar kan vermeyeSenin adet gününde geçti benim 7 gün var daha ben senin yerinde olsam çoktan giderdim
AynenBi kaç gün geçsinde başka marka alıp yapayım bari
Kız bu markadan almış bir kız pozitif çıkmış. Bir daha yapmış negatif. 6 pozitif 3 negatif çıkınca musluk suyuyla denemiş. Musluk da hamile çıkmışBiz bundan alalım en azından anca tatmin oluruz
Hadi ya iyiki almamışımKız bu markadan almış bir kız pozitif çıkmış. Bir daha yapmış negatif. 6 pozitif 3 negatif çıkınca musluk suyuyla denemiş. Musluk da hamile çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?