Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;

İlişkiden sonra ertesi günde dahil olmak üzere çok fazla sıvı akıntısı oluyor mu sizde de ? Bu akıntılar sperm oluyor sanırım genelde ama yaşayan var mı merak ettim ?

Saçma bir fikir olacak belki ama acaba tüplerim kapalıda ilerleyemiyorlar mı diye düşünüyorum çünkü çok fazla oluyor.

Ertesi gün çok olmuyor bende. Ilişki sonrası çok oluyor. Temizlenince geçiyor

Evet cnm dediğin gibi oluyor banada bu yüzden yumurtanın çatlayıp çaylamadığını anlayamıyorum

250-300 milyon sipocan yola çıkıyor, bir kısmı rahim ağzından giriyor, bir çoğu giremiyor. Giremeyenler geri dönüyor haliyle. İçeri girenler yoluna devam ediyor. Bir kısmı yolda takılıp kalıyor, bir müddet sonra geri akıyor.. bu şekilde tüplere kadar ulaşanlar hariç kademe kademe ilk ve ertesi gün akıp gidiyor. Tüpe ulaşanlar da daha sonra vücuttan atılıyor tabii

Canım benim ben yatarsam fazla olmuyor ama ayağa kalkarsam çok akıyor bence bu normal birşey

Kızlar tıkanık tüpler için ibrahim saraçoğlunun brokoli kürü varmış. Geçenlerde okudum. Kolay bir şey. Hem de tam mevsimindeyiz. Doktor rahim filmi istemezse ben yapmayı düşünüyorum

Ertesi gün çok olmuyor bende. Ilişki sonrası çok oluyor. Temizlenince geçiyor

İlişki sonrası bi miktar çıkıyor istemez ama temizlensede ertesi gün gün içerisinde çok devam ediyor akıntı, çözemedm bu durumu

Evet cnm dediğin gibi oluyor banada bu yüzden yumurtanın çatlayıp çaylamadığını anlayamıyorum

Yumurta çatlıyordur çatlamasına da sipocanlarmı gidemiyor acaba anlamadım ki. Bana da tüplerle alakalı olabilir mi diye bir endişe geldi geçemeyenler intiharmı ediyor diye düşündüm ama bilemiyorum

Off yaa okadar çok akıntım olduki bu kez sanırım benim aylak sipocanlar ya yolu bulamadı ya içeri giremedi kafalar karışık, sinirler bozuk.

Canım benim ben yatarsam fazla olmuyor ama ayağa kalkarsam çok akıyor bence bu normal birşey

Ben mikmikten sonra en az yarım saat yatıyorum. Yapacağım birşey yoksa 2-3 saat yatıp kalıyorum hatta bazen uyuyorumda. Ama ertesi gün mecbur ayağa kalkıcam tepe taklak oluyor nedense sipocanlar heralde 7 gün boyunca yatayım istiyorlar

Kızlar tıkanık tüpler için ibrahim saraçoğlunun brokoli kürü varmış. Geçenlerde okudum. Kolay bir şey. Hem de tam mevsimindeyiz. Doktor rahim filmi istemezse ben yapmayı düşünüyorum

Aaa duymadım hiç süt maydonoz buharını duydumda brokoli hiiç duymadım çokta severim valla nasılmış

Ya kizlar benim ovulasyon testlerim neden boyle cikiyor cildircam testler mi bozuk acaba 10.gun bugun bilen yardımcı olabilir mi lütfen

Kizlar bakarmisiniz adet biteli 4 gun dunde atmistim yanlis yapmışım sanirim testi bugun dediginiz gibi yaptim sivi tuketmeden ikinci idrarla ve saat 10 bucuk gibi yaptim

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-26-11-49-43.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…