- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
benim yayyy :))))Benim BAT bugun, bekliyorum isteSenin burcun neydi? Falci baci gibi oldum
Gerçi days comfort da aynıHadi ya iyiki almamışım
Feely marla aldım şimdi netten o nasıl acabaGerçi days comfort da aynıo da pozitif dediydi bana
Bilmiyorum vallaha hiç duymadımFeely marla aldım şimdi netten o nasıl acaba
Başka topiğe yazmış sonucu 60 çıkmış
Freely ben kullanıyorum gayet kaliteliFeely marla aldım şimdi netten o nasıl acaba
Hayırlı olsun canımSonuç 60 çıktı
Ertesi gün çok olmuyor bende. Ilişki sonrası çok oluyor. Temizlenince geçiyorMerhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
İlişkiden sonra ertesi günde dahil olmak üzere çok fazla sıvı akıntısı oluyor mu sizde de ? Bu akıntılar sperm oluyor sanırım genelde ama yaşayan var mı merak ettim ?
Saçma bir fikir olacak belki ama acaba tüplerim kapalıda ilerleyemiyorlar mı diye düşünüyorum çünkü çok fazla oluyor.
Ertesi gün çok olmuyor bende. Ilişki sonrası çok oluyor. Temizlenince geçiyor. Tüplerle alakalı olur mu ki bu sanmıyorum
Evet cnm dediğin gibi oluyor banada bu yüzden yumurtanın çatlayıp çaylamadığını anlayamıyorumMerhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
İlişkiden sonra ertesi günde dahil olmak üzere çok fazla sıvı akıntısı oluyor mu sizde de ? Bu akıntılar sperm oluyor sanırım genelde ama yaşayan var mı merak ettim ?
Saçma bir fikir olacak belki ama acaba tüplerim kapalıda ilerleyemiyorlar mı diye düşünüyorum çünkü çok fazla oluyor.
250-300 milyon sipocan yola çıkıyor, bir kısmı rahim ağzından giriyor, bir çoğu giremiyor. Giremeyenler geri dönüyor haliyle. İçeri girenler yoluna devam ediyor. Bir kısmı yolda takılıp kalıyor, bir müddet sonra geri akıyor.. bu şekilde tüplere kadar ulaşanlar hariç kademe kademe ilk ve ertesi gün akıp gidiyor. Tüpe ulaşanlar da daha sonra vücuttan atılıyor tabiiMerhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
Canım benim ben yatarsam fazla olmuyor ama ayağa kalkarsam çok akıyor bence bu normal birşeyMerhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
Ertesi gün çok olmuyor bende. Ilişki sonrası çok oluyor. Temizlenince geçiyor
Evet cnm dediğin gibi oluyor banada bu yüzden yumurtanın çatlayıp çaylamadığını anlayamıyorum
250-300 milyon sipocan yola çıkıyor, bir kısmı rahim ağzından giriyor, bir çoğu giremiyor. Giremeyenler geri dönüyor haliyle. İçeri girenler yoluna devam ediyor. Bir kısmı yolda takılıp kalıyor, bir müddet sonra geri akıyor.. bu şekilde tüplere kadar ulaşanlar hariç kademe kademe ilk ve ertesi gün akıp gidiyor. Tüpe ulaşanlar da daha sonra vücuttan atılıyor tabii
Canım benim ben yatarsam fazla olmuyor ama ayağa kalkarsam çok akıyor bence bu normal birşey
Kızlar tıkanık tüpler için ibrahim saraçoğlunun brokoli kürü varmış. Geçenlerde okudum. Kolay bir şey. Hem de tam mevsimindeyiz. Doktor rahim filmi istemezse ben yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?