Benim de öyle oluyor :/Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
İlişkiden sonra ertesi günde dahil olmak üzere çok fazla sıvı akıntısı oluyor mu sizde de ? Bu akıntılar sperm oluyor sanırım genelde ama yaşayan var mı merak ettim ?
Saçma bir fikir olacak belki ama acaba tüplerim kapalıda ilerleyemiyorlar mı diye düşünüyorum çünkü çok fazla oluyor.
Ya kizlar benim ovulasyon testlerim neden boyle cikiyor cildircam testler mi bozuk acaba 10.gun bugun bilen yardımcı olabilir mi lütfen Eki Görüntüle 2101060
Evet aynı bu şekilde devam et canım. 2-3 gün içinde koyulaşır bu çizgiKizlar bakarmisiniz adet biteli 4 gun dunde atmistim yanlis yapmışım sanirim testi bugun dediginiz gibi yaptim sivi tuketmeden ikinci idrarla ve saat 10 bucuk gibi yaptim
Insallah canim tamamEvet aynı bu şekilde devam et canım. 2-3 gün içinde koyulaşır bu çizgi
adetten hemen sonra yapmaya başlamamı söylemiştiniz ben o yüzden sabırsızlanıyorum ilk defa kullanıyorum birde yalnış yapmak istemiyorum ptesi yumurta takibine gideceğim acaba ptesiden snra mı başlasam yapmayaKuzum 10. Gün diyorsun daha erken değil mi kaç günde bir adet oluyorsun ki bir anda pırtlayacak o çift çizgi sana benden tavsiye sabah akşam yap 12. Günden itibaren ben ettim sen etme
Akşam da 8-9 gibi tekrar yap, değişiklik olursa daha kolay yakalarsın canımInsallah canim tamam
kala kala bir tane kalıyor250-300 milyon sipocan yola çıkıyor, bir kısmı rahim ağzından giriyor, bir çoğu giremiyor. Giremeyenler geri dönüyor haliyle. İçeri girenler yoluna devam ediyor. Bir kısmı yolda takılıp kalıyor, bir müddet sonra geri akıyor.. bu şekilde tüplere kadar ulaşanlar hariç kademe kademe ilk ve ertesi gün akıp gidiyor. Tüpe ulaşanlar da daha sonra vücuttan atılıyor tabii
Unuttum öyle ayak üstü okudum. Ibrahim saracoğlu brokoli kürü yaz çıkar. Haşlayıp suyunu iciyorsun :)Aaa duymadım hiç süt maydonoz buharını duydumda brokoli hiiç duymadım çokta severim valla nasılmış
Kııss brokoli Kürü içiliyor mu. İçiliyosa tiroit hormonunu yükseltiyor o yüzden tavsiye etmemUnuttum öyle ayak üstü okudum. Ibrahim saracoğlu brokoli kürü yaz çıkar. Haşlayıp suyunu iciyorsun :)
adetten hemen sonra yapmaya başlamamı söylemiştiniz ben o yüzden sabırsızlanıyorum ilk defa kullanıyorum birde yalnış yapmak istemiyorum ptesi yumurta takibine gideceğim acaba ptesiden snra mı başlasam yapmaya
Tamam canim yaparımAkşam da 8-9 gibi tekrar yap, değişiklik olursa daha kolay yakalarsın canım
Evet şimdi videosunu izledim İbrahim saraçoğlu guatr olanlar dikkatli tüketsin diyor brokoli lahana galiba karnıbaharda bunlar yükseltiyormuşKııss brokoli Kürü içiliyor mu. İçiliyosa tiroit hormonunu yükseltiyor o yüzden tavsiye etmem
Anam anamm ya. Bu kürler de bir tarafımızı yaparken diğer tarafımızı bozuyorKııss brokoli Kürü içiliyor mu. İçiliyosa tiroit hormonunu yükseltiyor o yüzden tavsiye etmem
Canım ben çizgi göremedim ama varmı çizgi? Hergün devam et. Benim 10. Gün pik olduğuda olmuştu. Zaten her ay aynı gün yumurtlama olmuyormuş.Ya kizlar benim ovulasyon testlerim neden boyle cikiyor cildircam testler mi bozuk acaba 10.gun bugun bilen yardımcı olabilir mi lütfen Eki Görüntüle 2101060
Amiiiinnnn insallah
Kan testi yaptiracaktin bugun canim gittin mi ?
Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
İlişkiden sonra ertesi günde dahil olmak üzere çok fazla sıvı akıntısı oluyor mu sizde de ? Bu akıntılar sperm oluyor sanırım genelde ama yaşayan var mı merak ettim ?
Saçma bir fikir olacak belki ama acaba tüplerim kapalıda ilerleyemiyorlar mı diye düşünüyorum çünkü çok fazla oluyor.
Hadi gözün aydın canım daha da kat kat artar değerin inşallah. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
Hayırlı olsun cnm tedavi mi oldun yoksa sadece ovulasyon takip mi yaptınYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Canım benim genelde gece boyunca kalanlar iç çamaşırına çıkmış oluyor sabaha kadar durmuyorlar bile. Birde rahimden içeri giremez hepsi çıkarsa ona mı tüpler tıkalı deniyor? Eşimde diyor ki bacaklarını yukarı kaldıracağım derken kasıp izin vermiyorsun gitmelerine belki diyor.Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var;
Çok mutlu oldum canımYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?