Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de öyle oluyor :/

Ya kizlar benim ovulasyon testlerim neden boyle cikiyor cildircam testler mi bozuk acaba 10.gun bugun bilen yardımcı olabilir mi lütfen Eki Görüntüle 2101060

Kuzum 10. Gün diyorsun daha erken değil mi kaç günde bir adet oluyorsun ki bir anda pırtlayacak o çift çizgi sana benden tavsiye sabah akşam yap 12. Günden itibaren ben ettim sen etme

Kizlar bakarmisiniz adet biteli 4 gun dunde atmistim yanlis yapmışım sanirim testi bugun dediginiz gibi yaptim sivi tuketmeden ikinci idrarla ve saat 10 bucuk gibi yaptim
Evet aynı bu şekilde devam et canım. 2-3 gün içinde koyulaşır bu çizgi

Kuzum 10. Gün diyorsun daha erken değil mi kaç günde bir adet oluyorsun ki bir anda pırtlayacak o çift çizgi sana benden tavsiye sabah akşam yap 12. Günden itibaren ben ettim sen etme
adetten hemen sonra yapmaya başlamamı söylemiştiniz ben o yüzden sabırsızlanıyorum ilk defa kullanıyorum birde yalnış yapmak istemiyorum ptesi yumurta takibine gideceğim acaba ptesiden snra mı başlasam yapmaya

kala kala bir tane kalıyor

Herkesin damarı bu kadar belirgin mi ya dikkatimi çekti
Aaa duymadım hiç süt maydonoz buharını duydumda brokoli hiiç duymadım çokta severim valla nasılmış
Unuttum öyle ayak üstü okudum. Ibrahim saracoğlu brokoli kürü yaz çıkar. Haşlayıp suyunu iciyorsun :)

Batı yarın olan arkadaşlar kimler var? Belirtiler ne durumda? Benim adet ağrım var bugün hamilelikle ilgili içimde hiç his yok yani geliyor kırmızılar...

Unuttum öyle ayak üstü okudum. Ibrahim saracoğlu brokoli kürü yaz çıkar. Haşlayıp suyunu iciyorsun :)
Kııss brokoli Kürü içiliyor mu. İçiliyosa tiroit hormonunu yükseltiyor o yüzden tavsiye etmem

Doktor ultrasonda takip edeceği için bence senin tekrar test yapmana gerek yok canım. O zaten çatlayacağı zamanı ve ilişki zamanını söylüyor. Genelde adetin 7. Yada 8. Günü gidiyordum ben yumurtanın büyüklüğüne bakıp ona göre ilaç verip çatlamazsa iğne veriyordu

Adetten sonra başlaman iyi olmuş canım öncesinde de belli olmaz yumurtlaman olabilir ama daha erken bence çatlaması için zaten

Kııss brokoli Kürü içiliyor mu. İçiliyosa tiroit hormonunu yükseltiyor o yüzden tavsiye etmem
Evet şimdi videosunu izledim İbrahim saraçoğlu guatr olanlar dikkatli tüketsin diyor brokoli lahana galiba karnıbaharda bunlar yükseltiyormuş

Ya kizlar benim ovulasyon testlerim neden boyle cikiyor cildircam testler mi bozuk acaba 10.gun bugun bilen yardımcı olabilir mi lütfen Eki Görüntüle 2101060
Canım ben çizgi göremedim ama varmı çizgi? Hergün devam et. Benim 10. Gün pik olduğuda olmuştu. Zaten her ay aynı gün yumurtlama olmuyormuş.
Yumurta takibine gidecekmişsin galiba onunla birlikte test te yaparsan en azından testini kendin de daha iyi yorumlamış olursun inşallah gerek kalmazda ama hamile kalmaz sonra ki ay sadece evde ovulasyon testi yaparsan doktora gittiğimde test şu şekildeyken çaylamıştı diye aklında kalır o günü değerlendirirsin.

Amiiiinnnn insallah
Kan testi yaptiracaktin bugun canim gittin mi ?

Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤

Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin

Hadi gözün aydın canım daha da kat kat artar değerin inşallah. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?

Hayırlı olsun cnm tedavi mi oldun yoksa sadece ovulasyon takip mi yaptın

Canım benim genelde gece boyunca kalanlar iç çamaşırına çıkmış oluyor sabaha kadar durmuyorlar bile. Birde rahimden içeri giremez hepsi çıkarsa ona mı tüpler tıkalı deniyor? Eşimde diyor ki bacaklarını yukarı kaldıracağım derken kasıp izin vermiyorsun gitmelerine belki diyor.

Çok mutlu oldum canım
Bebegin seni bekletmedi ne güzel. Sıkıca tutunsun annesine Saglikla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…