Bu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuşAnam anamm ya. Bu kürler de bir tarafımızı yaparken diğer tarafımızı bozuyoren iyisi rahim filmi o zaman
Ay o zaman bu sarı akıntılar yumurtlamamıydıııı acepppp. Çünkü azaldı artık. Ay öyleyse inşallah tutmuşturBu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuş
Hayırlı olsun cnmYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
İnşallah hayırlısı olsun cnmAy o zaman bu sarı akıntılar yumurtlamamıydıııı acepppp. Çünkü azaldı artık. Ay öyleyse inşallah tutmuştur
Canım çok sevindim süperr hayırlı olsunnnn inşallah katlanarak artar ❤Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Hayirli olsun canim tebrikler.Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Doktora gitmekten ilk defa bu kadar korkuyorum. Çok strese girdim ya. O kadar çok istiyorum bebek. Olumsuz şeyler duymak istemiyorumİnşallah hayırlısı olsun cnm
Masallah guzelce ilerlesin annesiiiYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Belki haşlıyoruz diye etkisi gidiyodur diycem ama suyunu içiyoruz kükürtlü olduğu için vücuttaki iyotu emiyor, tiroit de iyotla çalışıyor. Vücutta iyot kalmayınca tiroit bezleri büyüyor :/Anam anamm ya. Bu kürler de bir tarafımızı yaparken diğer tarafımızı bozuyoren iyisi rahim filmi o zaman
Evet benim en sevdiğim şeylerEvet şimdi videosunu izledim İbrahim saraçoğlu guatr olanlar dikkatli tüketsin diyor brokoli lahana galiba karnıbaharda bunlar yükseltiyormuş
Bebistir bebisKasiklarim da pit pit atmalar var bu nedir
Adet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeliBelki haşlıyoruz diye etkisi gidiyodur diycem ama suyunu içiyoruz kükürtlü olduğu için vücuttaki iyotu emiyor, tiroit de iyotla çalışıyor. Vücutta iyot kalmayınca tiroit bezleri büyüyor :/
Rahim filmi bende öneririm en doğrusu o :)
Benim dediğim kürü yap adetinin 2. günü canım
kızlar hakikaten bu kürleri yaparken dikkat etmek lazım. özellikle pco lularda tsh ın 2.5 un üstünde olması zaten gebelik oluşumuna ve devamına olumsuz etkide bulunuyor. bu kürle birlikte iyice yükselirse al başına bela.. şüphe varsa rahim filmi çektirmek en iyisi..Evet şimdi videosunu izledim İbrahim saraçoğlu guatr olanlar dikkatli tüketsin diyor brokoli lahana galiba karnıbaharda bunlar yükseltiyormuş
tebrikler canım, inşallah bundan sonraki sürecin de güzel ilerlesinYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Tuvalete de cıkamiyorum pit pit atıor sürekli kasklarimda agrılar oluyor ve akıntim var gün geçtikçe daha da cogalıorBebistir bebis
canım müsait olduğun ilk anda doktora git bir görün, kist mi var, geç döllenme mi, rahim mi kalınlaştı noluyo..Adet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeli
Aynen canım. Kullanmıyorum bir şey. Haftaya randevum var gidecem bakalım. Rahim kalınlaşması da mı kötü bir şey ?canım müsait olduğun ilk anda doktora git bir görün, kist mi var, geç döllenme mi, rahim mi kalınlaştı noluyo..
kafana göre sakın söktürücü kullanma derim..
ha bir de tedavi amaçlı progesteran ya da tiroit ilaçları alıyorsanız, yani hormonel bir takım sıkıntılar varsa da testler yanlış pozitif gösterebiliyor diye biliyorumBu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?