Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam anamm ya. Bu kürler de bir tarafımızı yaparken diğer tarafımızı bozuyor en iyisi rahim filmi o zaman
Bu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuş

Bu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuş
Ay o zaman bu sarı akıntılar yumurtlamamıydıııı acepppp. Çünkü azaldı artık. Ay öyleyse inşallah tutmuştur

Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤

Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
Hayirli olsun canim tebrikler.

Anam anamm ya. Bu kürler de bir tarafımızı yaparken diğer tarafımızı bozuyor en iyisi rahim filmi o zaman
Belki haşlıyoruz diye etkisi gidiyodur diycem ama suyunu içiyoruz kükürtlü olduğu için vücuttaki iyotu emiyor, tiroit de iyotla çalışıyor. Vücutta iyot kalmayınca tiroit bezleri büyüyor :/

Rahim filmi bende öneririm en doğrusu o :)

Benim dediğim kürü yap adetinin 2. günü canım

Evet şimdi videosunu izledim İbrahim saraçoğlu guatr olanlar dikkatli tüketsin diyor brokoli lahana galiba karnıbaharda bunlar yükseltiyormuş
Evet benim en sevdiğim şeyler Turp Karnabahar şeftali bunlar hep tiroid hormonunu arttırıyor :/

Adet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeli

Evet şimdi videosunu izledim İbrahim saraçoğlu guatr olanlar dikkatli tüketsin diyor brokoli lahana galiba karnıbaharda bunlar yükseltiyormuş
kızlar hakikaten bu kürleri yaparken dikkat etmek lazım. özellikle pco lularda tsh ın 2.5 un üstünde olması zaten gebelik oluşumuna ve devamına olumsuz etkide bulunuyor. bu kürle birlikte iyice yükselirse al başına bela.. şüphe varsa rahim filmi çektirmek en iyisi..
bu arada ben doktorlara doğru bilgi verilmesinden yanayım. sonuçta her şeyin bir zamanı var, çabuk olsun diye yanıltmak doğru değil. sonrasında maddi manevi uğraş vericez belki boş yere..
eskiden kadınların rahmine sarımsak koyarlarmış, ertesi gün kadının ağzına o koku geliyorsa tüpleri açık, gelmiyorsa kapalı diye yorumlanırmış
ayrıca şu bozuk çıkan testlerin adını paylaşsak mı? almayalım biz de boşuna

canım müsait olduğun ilk anda doktora git bir görün, kist mi var, geç döllenme mi, rahim mi kalınlaştı noluyo..
kafana göre sakın söktürücü kullanma derim..
Aynen canım. Kullanmıyorum bir şey. Haftaya randevum var gidecem bakalım. Rahim kalınlaşması da mı kötü bir şey ?

ha bir de tedavi amaçlı progesteran ya da tiroit ilaçları alıyorsanız, yani hormonel bir takım sıkıntılar varsa da testler yanlış pozitif gösterebiliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…