- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Biri Albi markaydı diğeri de days comfortkızlar hakikaten bu kürleri yaparken dikkat etmek lazım. özellikle pco lularda tsh ın 2.5 un üstünde olması zaten gebelik oluşumuna ve devamına olumsuz etkide bulunuyor. bu kürle birlikte iyice yükselirse al başına bela.. şüphe varsa rahim filmi çektirmek en iyisi..
bu arada ben doktorlara doğru bilgi verilmesinden yanayım. sonuçta her şeyin bir zamanı var, çabuk olsun diye yanıltmak doğru değil. sonrasında maddi manevi uğraş vericez belki boş yere..
eskiden kadınların rahmine sarımsak koyarlarmış, ertesi gün kadının ağzına o koku geliyorsa tüpleri açık, gelmiyorsa kapalı diye yorumlanırmış
ayrıca şu bozuk çıkan testlerin adını paylaşsak mı? almayalım biz de boşuna
Kacinci gunundesin canimTuvalete de cıkamiyorum pit pit atıor sürekli kasklarimda agrılar oluyor ve akıntim var gün geçtikçe daha da cogalıor
canım, benim reglim geciktiğinde doktor muayene etmiş, rahim kalınlaşmış kısa süre içinde ya regl olacaksın, ya da geç döllenme ve rahim kendini hazırlıyor demişti. yani kısa süre içinde ya herro ya merro çıkacak ortaya gibi yorumlarda bulunmuştu.Aynen canım. Kullanmıyorum bir şey. Haftaya randevum var gidecem bakalım. Rahim kalınlaşması da mı kötü bir şey ?
Canım ilişkıden sonra 7. Gun bat a 8 gun varKacinci gunundesin canim
Dollenme olmustur insallah canimmCanım ilişkıden sonra 7. Gun bat a 8 gun var
Deliler gibi takıyorum. Pico var bende. Allah'tan hormonlarım normal. Sadece prolaktin 23.9 çıktı. Ilaclik bir şey yok dendi ama göğüslerimde beyazımsı şeyler oluyor. Belki de ilaçlık bir şey var yani. Geçen ay da rahmin kalınlaşmış demişti ama bebiş yoktu. Inşallah sürpriz olur bu sefer :)canım, benim reglim geciktiğinde doktor muayene etmiş, rahim kalınlaşmış kısa süre içinde ya regl olacaksın, ya da geç döllenme ve rahim kendini hazırlıyor demişti. yani kısa süre içinde ya herro ya merro çıkacak ortaya gibi yorumlarda bulunmuştu.
kontrol ettirmende fayda var tabi. bir şey varsa zaman geçmeden görüp ona göre tedavin başlanır. yoksa da için rahat eder zaten o sakinlikle hemencik oluverirsin.
bir de sonuçta bebek stresi var bu topicteki herkeste. yani her ne kadar umursamıyorum, yok ben hiç üzülmüyorum falan desek de boş. kafaya takmayan tipler olsak şu an burada olmazdık
demem o ki, aslında stres yaptığımızdan da hormonlar sapıtabiliyor. aylar geçen gecikmeler olmadığı müddetçe belki de çok üzülmemek zamana bırakmak lazım..
Hayırlı olsun üstadYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Git cnm en zmndan yoksa soğan suyu falan içersin gelir adetin önümüzdeki ay yeni bi ümit olurDoktora gitmekten ilk defa bu kadar korkuyorum. Çok strese girdim ya. O kadar çok istiyorum bebek. Olumsuz şeyler duymak istemiyorum
Progestan ilaç içiyorum ama onun testlerde yanıltmadığı yazıyordu bilemiyorum bekleyip görücem artıkha bir de tedavi amaçlı progesteran ya da tiroit ilaçları alıyorsanız, yani hormonel bir takım sıkıntılar varsa da testler yanlış pozitif gösterebiliyor diye biliyorum
Soğan suyu içmiştim gelmedi canım. Gelirdi normalde. Sadece birkaç kez eksik içtim o kadar. O yüzden de işe yaramamış olamaz herhaldeGit cnm en zmndan yoksa soğan suyu falan içersin gelir adetin önümüzdeki ay yeni bi ümit olur
Aslında LH artışına tepki veriyorsa testin duyarlılık düzeyi tartışılır. Bu markayı hiç gözüm tutmadı, para tuzağı resmenBu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuş
Birlikte hazırlanırız gülüm benim de 1 günüm kaldı :)Kizlarr selamlar..giremedim bayadir 1.500 msj var okuyamadim hepsini tek tek.hamislerimiz varsa hayirli olsn Rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah.bnmde adetin son gunu bugun.yeni ay yeni umutlar diyelim :)
Evet cnm bende kıllandım şimdi başka marka aldım bakalım onda ne çıkacakAslında LH artışına tepki veriyorsa testin duyarlılık düzeyi tartışılır. Bu markayı hiç gözüm tutmadı, para tuzağı resmen
Onun belirtisi miDollenme olmustur insallah canimm
o hamile benceeKizlar Istanbullu Gelin'i izleyen var mi aranizda? Sureyya da bizden, test yapmisti hatta gecen bolumun sonunda :)
Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
Canım benim genelde gece boyunca kalanlar iç çamaşırına çıkmış oluyor sabaha kadar durmuyorlar bile. Birde rahimden içeri giremez hepsi çıkarsa ona mı tüpler tıkalı deniyor? Eşimde diyor ki bacaklarını yukarı kaldıracağım derken kasıp izin vermiyorsun gitmelerine belki diyor.
benimde boyle gundurYa kizlar benim ovulasyon testlerim neden boyle cikiyor cildircam testler mi bozuk acaba 10.gun bugun bilen yardımcı olabilir mi lütfen Eki Görüntüle 2101060
Hadi gözün aydın canım daha da kat kat artar değerin inşallah. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?
Hayırlı olsun cnm tedavi mi oldun yoksa sadece ovulasyon takip mi yaptın
Çok mutlu oldum canım
Bebegin seni bekletmedi ne güzel. Sıkıca tutunsun annesineSaglikla gelsin insallah
Hayırlı olsun cnm
Canım çok sevindim süperr hayırlı olsunnnn inşallah katlanarak artar ❤
Tesekkur ederiim :)Hayirli olsun canim tebrikler.
Masallah guzelce ilerlesin annesiii
Kasiklarim da pit pit atmalar var bu nedir
tebrikler canım, inşallah bundan sonraki sürecin de güzel ilerlesin
Hayırlı olsun üstadsağlıklı bir şekilde artmaya devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?