Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri Albi markaydı diğeri de days comfort

Aynen canım. Kullanmıyorum bir şey. Haftaya randevum var gidecem bakalım. Rahim kalınlaşması da mı kötü bir şey ?
canım, benim reglim geciktiğinde doktor muayene etmiş, rahim kalınlaşmış kısa süre içinde ya regl olacaksın, ya da geç döllenme ve rahim kendini hazırlıyor demişti. yani kısa süre içinde ya herro ya merro çıkacak ortaya gibi yorumlarda bulunmuştu.
kontrol ettirmende fayda var tabi. bir şey varsa zaman geçmeden görüp ona göre tedavin başlanır. yoksa da için rahat eder zaten o sakinlikle hemencik oluverirsin.
bir de sonuçta bebek stresi var bu topicteki herkeste. yani her ne kadar umursamıyorum, yok ben hiç üzülmüyorum falan desek de boş. kafaya takmayan tipler olsak şu an burada olmazdık
demem o ki, aslında stres yaptığımızdan da hormonlar sapıtabiliyor. aylar geçen gecikmeler olmadığı müddetçe belki de çok üzülmemek zamana bırakmak lazım..

Deliler gibi takıyorum. Pico var bende. Allah'tan hormonlarım normal. Sadece prolaktin 23.9 çıktı. Ilaclik bir şey yok dendi ama göğüslerimde beyazımsı şeyler oluyor. Belki de ilaçlık bir şey var yani. Geçen ay da rahmin kalınlaşmış demişti ama bebiş yoktu. Inşallah sürpriz olur bu sefer :)

ha bir de tedavi amaçlı progesteran ya da tiroit ilaçları alıyorsanız, yani hormonel bir takım sıkıntılar varsa da testler yanlış pozitif gösterebiliyor diye biliyorum
Progestan ilaç içiyorum ama onun testlerde yanıltmadığı yazıyordu bilemiyorum bekleyip görücem artık

Git cnm en zmndan yoksa soğan suyu falan içersin gelir adetin önümüzdeki ay yeni bi ümit olur
Soğan suyu içmiştim gelmedi canım. Gelirdi normalde. Sadece birkaç kez eksik içtim o kadar. O yüzden de işe yaramamış olamaz herhalde

Bu testlerin neden pozitif çıktığını öğrendim cnm yumurtalar gelişirken salgınanan hormonla gebelik hormonu neredeyse aynıymış testlerde gebelik var olarak algılayıp gösteriyormuş
Aslında LH artışına tepki veriyorsa testin duyarlılık düzeyi tartışılır. Bu markayı hiç gözüm tutmadı, para tuzağı resmen

Kizlarr selamlar..giremedim bayadir 1.500 msj var okuyamadim hepsini tek tek.hamislerimiz varsa hayirli olsn Rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah.bnmde adetin son gunu bugun.yeni ay yeni umutlar diyelim :)
Birlikte hazırlanırız gülüm benim de 1 günüm kaldı :)

Kollarımdaki damarlar komple belirginleşmiş yeşil yeşil. Herkeste mı öyle? Ona taktım da şimdi de

Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤

Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin

Aynen benimde öyle hiç kuru olmuyor devamında boşa gitmiyormuş demek üzülüyordum onları gördükçe ne yalan söliyim

Aynen biri daha yazmıştı sanırım burda senmiydin acaba eşinin bu şekilde dediğini. Nebileyim öyle bir ihtimal olurmu ki ama aklıma geldi geçen gün ayakları çokda havalandırmadım serbest stil devam ettim :)

Hadi gözün aydın canım daha da kat kat artar değerin inşallah. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?

Tesekkur ederiimm :)
Cok detayli bakarsam karisik aslinda.
Ben Eylul'de dis gebelik yasadiktan sonra ekim ve kasimda kist yuzunden dogum kontrol hapi kullanmistim o sebeple kisaydi dongulerim.Ama normalde oncesinde yani 32-33 gunde bir olurdu.
Aralil ayinda ilac kullanmamistim normal adet oldum 33.gun.
Simdi batim ona gore 28 Ocakti canim.
Yumurtlama 13unde olmustu.

Belirtilerim yumurtlamadan sonra o tatli tatli kasik sizisi hep oldu.Ara ara pıt pıtlar oldu.Akintimda az az devam etti.Guzel hissediyordum.Bu hafta basinda 2-3 gun midem rahatsiz etti bos gibi bi his vardi.2-3 gundurde cok anlık midem bulanir gb olup geciyor.Bide sag bacagim agirlikli bazen ikisinde birden cekme oluyor 2-3 gundur rahatsiz edici sekilde.
Bunlar cok cok kucucuk seyler oyle dusun yani belirti derkende.Iyi tanirim vucudumu ve bana farkli gelenler bunlardi

Hayırlı olsun cnm tedavi mi oldun yoksa sadece ovulasyon takip mi yaptın

Sagol canım,sadece yumurtlama gunu takip ettim❤

Çok mutlu oldum canım
Bebegin seni bekletmedi ne güzel. Sıkıca tutunsun annesine Saglikla gelsin insallah

Insallah❤ cook tesekkur ederim canım.Dualarımdasın❤

Hayırlı olsun cnm

Tesekkur ederiim ❤

Canım çok sevindim süperr hayırlı olsunnnn inşallah katlanarak artar ❤

Insallah,tesekkur ederiim :)

Hayirli olsun canim tebrikler.
Tesekkur ederiim :)

Masallah guzelce ilerlesin annesiii

Sagol canim beniimm❤
Haberlerini bekliyoruumm.Cok cok sormak istemiyorum ama aklimdasin ❤

Kasiklarim da pit pit atmalar var bu nedir

Bende bebistenmis :) Darisi basina

tebrikler canım, inşallah bundan sonraki sürecin de güzel ilerlesin

Insallahh❤sizlerinde guzel haberleriyle taclanır surecim❤

Hayırlı olsun üstad sağlıklı bir şekilde artmaya devam eder inşallah

Sağol canim benim❤ inşallahhh
Sizlerinde gönülden en kısa zamanda bekliyorum haberlerinizi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…