Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ÇOK SİLİK Bir çizgi var canım pik olmuştur ne demek? aynen haklısın ptesı doktora gıdeyım belkıde yumurtam gelısmemıstır suan yapmayayım en azından testı dımı

gecen ay da aynı sekılde çagırdı doktor 13.günü yumurtan catladı catlayacak bugun yarın ılıskı dedı bız o zmnları degerlendırdık ama bnm kasık agrıları 1 hafta sonra bıttı o zamanı da degerlendıremedık burada okuduklarımdan dolayı erken gec yumurtlama testle kontrol etmek ıstedım bu ay bu testlerde boyle cıkınca kafam karıstı acıkcası ptesı bı yumurta takıbıne gıdınce anlayacam ne oldugunu belkıde yumurtam gelısmedı belkıde erken bayagı

Aynen benimde öyle hiç kuru olmuyor devamında boşa gitmiyormuş demek üzülüyordum onları gördükçe ne yalan söliyim

Hic oyle dusunme zaten o surede yatiyorsun ve o anlik bisy.
Spermler zaten rahim sivisina yapisiyor ilerlemek icin.Yani yumurtlama zamani olan akinti hem haberci bize hemde iste o zaman spermleri tutmak icin❤

Canım sen şimdi öyle deyince ben son yaptırdığım değerlere baktım. Son yaptırdığım da yazın. 2.54 çıkmış TSH ve değer aralığı max. 4.2 anlamadım şimdi normal mi yüksek mi

Yok kuzum sen adet bitiminden itibaren devam ettiysen yapmaya sıkıntı yok VosVos35 inde dediği gibi koyulaşmaya başlar yakında doktorunda takiple sana yol gösterir zaten sen bozma niyetini. Adetinin 21. Günü kanda progesteron testi yaptır bende burda öğrendim yeni gidip yaptırıcam kısmetse yumurtan çayladı mı çatlamadı mı onu anlıyorsun. Gerçi doktor ultrasonda görüo söyleyecek çatladığını öyle durumda gerek yok yaptırmana

plojovic kuzum yanıtların için çoook çook teşekkür ederiz ayrıca booolca tebrik ederim gözün aydın sağlıklı rahat gebelik geçir inşallah bizi de boş bırakma senin bilgilerine ihtiyacımız var annesini üzmesin bebiş inşallah sağlıkla tutunup gelsin

Eveet kirmizilar geldi yeni ay yeni umutlarin habercisi...
seymaka canim yeni bat 26 subat ekler misin

Hayırlısı olsun kuzum böyle bakman zaten sana fayda sağlar benim yapamadığımı yapıyorsun helal olsun tebrik ederim inşallah bu ay sana güzel şeyler müjdeler

Merhaba anne olmak için can atan güzel bayanlar. Bu yazımı size moral olması için yazıyorum.
Evliliğimde ilk 3 sene çocuk sahibi olmak istemeedim. Sonrasında kara verdiğimde uzun süre aralıksız doğum kontrol hapı kullandığımdan hemen hamile kalamadım çünkü aralıksız kullanılan doğum kontrol hapı rahim duvarını inceltirmiş. Korkmayın bırakınca kendiliğinden yeniden kalınlaşıyor. Bu bebeğin kolay tutunabilmesine yarıyor. Aradan 1 yıl geçti ve ben hala çocuk sahibi olamamıştım sanki hapı bırakınca hemen kalacağımı düşünüyordum ama kısmet olmadı. İkinci sene önce yumurta takibi sonra çatlama iğnesi yaptırdım. Ve ikinci senenin sonunda hala hamile değildim soğan kürü çörek otu vs de yedim olmadı :). Eşimde de ben de de hiç bir sorun yoktu rahim filmi de dahil olmak üzere bu iki yıl içerisinde tüm tetkiklerimizi yaptırdık. Hepsi temizdi. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu yani çocuk sahibi olmaman için hiç bir sebep yok ama olamıyorsun. Neyse sonra tüp bebeğe giden yol malum aşılamadan geçiyor aşılama yaptırmaya karar verdik ve ben o dönem deli kilo aldım vurulduğum hormon iğnelerinden sanırım. Neyse aşılama oldum sonuç negatif. Hasta oldum. Yaz geldi tatile gittik. Bu arada adetim düzensizdi benim. O ay adet görmedim. Belki diye test yaptım sonuç negatif. Tatilden döndük son adetimin üzerinden 1,5 ay geçmiş. Eşim bana 2. aşılamayı teklif etti. Dedim yok aşılama vs olursa tüp bebekle olacak yoksa olmuyor dedim ve hala hasta olamadığımdan adet söktürücü kullandım. Normalde söktürücü kullandıktan 10 gün içerisinde hasta olursun 11. gün oldu olmadım 12. gün düğüne gittim bir akrabamın eşimin nöbeti vardı dönüşte test aldım hiç ümitsiz. Eşime bile söylemedim çünkü hep hüsran hep bir kandırmaca acaba silik mi sanki çizgi var gibi düşünmeler. Neyse ertesi gün sabah test yaptım dediğim gibi hiç ümidim yok idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi kıp kırmızı karşımda duruyordu şok oldum normalde bekleriz renk gelsin vs yok direk karşımdaydı hamileydim. Eşimin yanına koştum uyandırdım onu ve testi gösterdim. bir sevinç çığlığı attı ki sormayın birbirimize sarılıp ağladık. Demem o ki ister istemez bilinç altımızda stres yapıyoruz ve bu bizim çocuk sahibi olmamıza engel oluyor ne zaman vaz geçtim ozaman hamile kaldım. Bebeğiniz geleceği zamanı biliyor. Siz kendinize iyi bakın yeter. Şimdi her gün dualarımda bebek sahibi olmak isteyen insanlar var . Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sevgiler.

Bu progeston testi ne ? Kaç olması lazım

Feely marla aldım şimdi netten o nasıl acaba
canım freely ben bıkac kez kullandım ve bozuk cıktı her seferınde yamuk yumuk cızgılerle ve sonradan olusan pozıtıfle kendımı hamılemı sanıp heveslenmiştim. canım olumsuz cok,yorum gördüm nette de olumsuz dıye

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allahım uzun ömürler versin. Ben de daha 7 aylık evli olmama rağmen kendimi kahrediyorum. Çok haklısın stres çok etkili. Her şey Allah'tan geliyor ve bazen çok acele ediyoruz. Gerekli tedbirleri alıp Allaha bırakmak lazım. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim

Bu ara testlerden yana muzdaribim zaten iptal edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…