Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yazını okurken inan gözyaşlarıma engel olamadım gözün aydın olsun bebegını saglık sıhat huzurla büyüt inşallah allah razı olsun

Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤

Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
Çok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim de bat bugün beklemedeyim

Hayırlısı olsun kuzum böyle bakman zaten sana fayda sağlar benim yapamadığımı yapıyorsun helal olsun tebrik ederim inşallah bu ay sana güzel şeyler müjdeler
Napalim canim vardir bir hayir insan zorlasa da zamanini bekliyor nasibimizde ne zaman varsa olsun insallah yoksa uzulmuyorum demek yalan olur

Adet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeli
Canım benim yarın bat günüm aslanpençesi çayını içiyorum hala. Birisi yazmıştı kimdi hatırlamıyorum eski sayfalarda vardır hamileyken saraçoğlu önermiş içmiş zararı Yok demiş ama yinede kendin karar ver.

Siz adet oldunuz mu en son okudugumda saniyorum bata birkac gun vardi emin degilim. Olmadiysaniz 18.siz olursunuz belki şubata da 40 olsun insaallah
Kuzum hala olmadım ben. 8 gün geçti. Haftaya doktora gidecem bakalım. Sarımsı akıntım var geçmiyor bir türlü

Hamileliğin 3. Ayında iciliyormus canım. Öyle okudum ben. Yoksa alacaktım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…