Yaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Teşekkür ederim
yazını okurken inan gözyaşlarıma engel olamadım gözün aydın olsun bebegını saglık sıhat huzurla büyüt inşallah allah razı olsunMerhaba anne olmak için can atan güzel bayanlar. Bu yazımı size moral olması için yazıyorum.
Evliliğimde ilk 3 sene çocuk sahibi olmak istemeedim. Sonrasında kara verdiğimde uzun süre aralıksız doğum kontrol hapı kullandığımdan hemen hamile kalamadım çünkü aralıksız kullanılan doğum kontrol hapı rahim duvarını inceltirmiş. Korkmayın bırakınca kendiliğinden yeniden kalınlaşıyor. Bu bebeğin kolay tutunabilmesine yarıyor. Aradan 1 yıl geçti ve ben hala çocuk sahibi olamamıştım sanki hapı bırakınca hemen kalacağımı düşünüyordum ama kısmet olmadı. İkinci sene önce yumurta takibi sonra çatlama iğnesi yaptırdım. Ve ikinci senenin sonunda hala hamile değildim soğan kürü çörek otu vs de yedim olmadı :). Eşimde de ben de de hiç bir sorun yoktu rahim filmi de dahil olmak üzere bu iki yıl içerisinde tüm tetkiklerimizi yaptırdık. Hepsi temizdi. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu yani çocuk sahibi olmaman için hiç bir sebep yok ama olamıyorsun. Neyse sonra tüp bebeğe giden yol malum aşılamadan geçiyor aşılama yaptırmaya karar verdik ve ben o dönem deli kilo aldım vurulduğum hormon iğnelerinden sanırım. Neyse aşılama oldum sonuç negatif. Hasta oldum. Yaz geldi tatile gittik. Bu arada adetim düzensizdi benim. O ay adet görmedim. Belki diye test yaptım sonuç negatif. Tatilden döndük son adetimin üzerinden 1,5 ay geçmiş. Eşim bana 2. aşılamayı teklif etti. Dedim yok aşılama vs olursa tüp bebekle olacak yoksa olmuyor dedim ve hala hasta olamadığımdan adet söktürücü kullandım. Normalde söktürücü kullandıktan 10 gün içerisinde hasta olursun 11. gün oldu olmadım 12. gün düğüne gittim bir akrabamın eşimin nöbeti vardı dönüşte test aldım hiç ümitsiz. Eşime bile söylemedim çünkü hep hüsran hep bir kandırmaca acaba silik mi sanki çizgi var gibi düşünmeler. Neyse ertesi gün sabah test yaptım dediğim gibi hiç ümidim yok idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi kıp kırmızı karşımda duruyordu şok oldum normalde bekleriz renk gelsin vs yok direk karşımdaydı hamileydim. Eşimin yanına koştum uyandırdım onu ve testi gösterdim. bir sevinç çığlığı attı ki sormayın birbirimize sarılıp ağladık. Demem o ki ister istemez bilinç altımızda stres yapıyoruz ve bu bizim çocuk sahibi olmamıza engel oluyor ne zaman vaz geçtim ozaman hamile kaldım. Bebeğiniz geleceği zamanı biliyor. Siz kendinize iyi bakın yeter. Şimdi her gün dualarımda bebek sahibi olmak isteyen insanlar var . Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sevgiler.
Çok sevindimYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
Ayni gunu beklicez ablamm hadi bakam :) testere disliyi dusunuyrm bu ay sende ole galiba :)Birlikte hazırlanırız gülüm benim de 1 günüm kaldı :)
Önceki değer kaçtıKızlar bugünkü değerim de 40 çıktı sizce nasıl artışı
Ben çok severim brokoliyi haşlar haşlar yerim olduğu zaman :)çok iğrenç kokuyor o .kızken denemiştim ama berbat bana göre değil
Teşekkür ederim
Düşünceden öteye geçemedim ama maalesef. Hava soğuk diye almaya gidemedik. Yarın eşime aldırıp, geç de olsa başlarım artıkAyni gunu beklicez ablamm hadi bakam :) testere disliyi dusunuyrm bu ay sende ole galiba :)
canım tekrar hayırlı olsun hamileliğin inş güzel katlanırYaptırdım sabah canım 65.97 çıktı ❤
Sonrasinda ara ara oluyor bende de canım
Spermler meniden ayrildikcada o sivi atiyor dusun.
Akintida devam ediyor buarada tamamen kupkuru olmadı hic sonrasinda benin
Allah artırtsınKizlar bir iki hafta once ocak ayinda en az 20 hamile haberi alalim insaallah demistim 17 kisi olmus galiba cok sevindim. Yok mu artiran:):)
Kız şubat için de söyle. Ağzın uğurlu demek ki :)Kizlar bir iki hafta once ocak ayinda en az 20 hamile haberi alalim insaallah demistim 17 kisi olmus galiba cok sevindim. Yok mu artiran:):)
Benim de tiroit sorunu var lahanayı falan çok seviyorum ama hiç yemiyorum tutuyorum kendimi.Evet benim en sevdiğim şeylerTurp Karnabahar şeftali bunlar hep tiroid hormonunu arttırıyor :/
Kız şubat için de söyle. Ağzın uğurlu demek ki :)
Napalim canim vardir bir hayir insan zorlasa da zamanini bekliyor nasibimizde ne zaman varsa olsun insallah yoksa uzulmuyorum demek yalan olurHayırlısı olsun kuzum böyle bakman zaten sana fayda sağlar benim yapamadığımı yapıyorsun helal olsun tebrik ederim inşallah bu ay sana güzel şeyler müjdeler
Canım benim yarın bat günüm aslanpençesi çayını içiyorum hala. Birisi yazmıştı kimdi hatırlamıyorum eski sayfalarda vardır hamileyken saraçoğlu önermiş içmiş zararı Yok demiş ama yinede kendin karar ver.Adet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeli
bende canım ama suyunu içmekmi öte durdun haşlanan suyu felaket onu demek istemiştim:)Ben çok severim brokoliyi haşlar haşlar yerim olduğu zaman :)
Kuzum hala olmadım ben. 8 gün geçti. Haftaya doktora gidecem bakalım. Sarımsı akıntım var geçmiyor bir türlüSiz adet oldunuz mu en son okudugumda saniyorum bata birkac gun vardi emin degilim. Olmadiysaniz 18.siz olursunuz belkişubata da 40 olsun insaallah
Hamileliğin 3. Ayında iciliyormus canım. Öyle okudum ben. Yoksa alacaktım hemenCanım benim yarın bat günüm aslanpençesi çayını içiyorum hala. Birisi yazmıştı kimdi hatırlamıyorum eski sayfalarda vardır hamileyken saraçoğlu önermiş içmiş zararı Yok demiş ama yinede kendin karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?