- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Onu hiç denemedimbende canım ama suyunu içmekmi öte durdun haşlanan suyu felaket onu demek istemiştim:)
Bendim canım :) bende son zamanlarda kaldırmadım belimin altına yastık koydum ayaklarımı uzattımAynen biri daha yazmıştı sanırım burda senmiydin acaba eşinin bu şekilde dediğini. Nebileyim öyle bir ihtimal olurmu ki ama aklıma geldi geçen gün ayakları çokda havalandırmadım serbest stil devam ettim :)
Saglikla gelsin bebeginiz. Gözyaşlarımı tutamadım okurken. Mutlu sona ulaşmışsınız darısı bize...Merhaba anne olmak için can atan güzel bayanlar. Bu yazımı size moral olması için yazıyorum.
Evliliğimde ilk 3 sene çocuk sahibi olmak istemeedim. Sonrasında kara verdiğimde uzun süre aralıksız doğum kontrol hapı kullandığımdan hemen hamile kalamadım çünkü aralıksız kullanılan doğum kontrol hapı rahim duvarını inceltirmiş. Korkmayın bırakınca kendiliğinden yeniden kalınlaşıyor. Bu bebeğin kolay tutunabilmesine yarıyor. Aradan 1 yıl geçti ve ben hala çocuk sahibi olamamıştım sanki hapı bırakınca hemen kalacağımı düşünüyordum ama kısmet olmadı. İkinci sene önce yumurta takibi sonra çatlama iğnesi yaptırdım. Ve ikinci senenin sonunda hala hamile değildim soğan kürü çörek otu vs de yedim olmadı :). Eşimde de ben de de hiç bir sorun yoktu rahim filmi de dahil olmak üzere bu iki yıl içerisinde tüm tetkiklerimizi yaptırdık. Hepsi temizdi. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu yani çocuk sahibi olmaman için hiç bir sebep yok ama olamıyorsun. Neyse sonra tüp bebeğe giden yol malum aşılamadan geçiyor aşılama yaptırmaya karar verdik ve ben o dönem deli kilo aldım vurulduğum hormon iğnelerinden sanırım. Neyse aşılama oldum sonuç negatif. Hasta oldum. Yaz geldi tatile gittik. Bu arada adetim düzensizdi benim. O ay adet görmedim. Belki diye test yaptım sonuç negatif. Tatilden döndük son adetimin üzerinden 1,5 ay geçmiş. Eşim bana 2. aşılamayı teklif etti. Dedim yok aşılama vs olursa tüp bebekle olacak yoksa olmuyor dedim ve hala hasta olamadığımdan adet söktürücü kullandım. Normalde söktürücü kullandıktan 10 gün içerisinde hasta olursun 11. gün oldu olmadım 12. gün düğüne gittim bir akrabamın eşimin nöbeti vardı dönüşte test aldım hiç ümitsiz. Eşime bile söylemedim çünkü hep hüsran hep bir kandırmaca acaba silik mi sanki çizgi var gibi düşünmeler. Neyse ertesi gün sabah test yaptım dediğim gibi hiç ümidim yok idrarı damlatır damlatmaz çift çizgi kıp kırmızı karşımda duruyordu şok oldum normalde bekleriz renk gelsin vs yok direk karşımdaydı hamileydim. Eşimin yanına koştum uyandırdım onu ve testi gösterdim. bir sevinç çığlığı attı ki sormayın birbirimize sarılıp ağladık. Demem o ki ister istemez bilinç altımızda stres yapıyoruz ve bu bizim çocuk sahibi olmamıza engel oluyor ne zaman vaz geçtim ozaman hamile kaldım. Bebeğiniz geleceği zamanı biliyor. Siz kendinize iyi bakın yeter. Şimdi her gün dualarımda bebek sahibi olmak isteyen insanlar var . Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sevgiler.
Canım ikinci çizgi koyu çıkınca pik olmuş deniliyor bence teste devam et. Bakarsın doktora gitmeden çatlar hafta sonu değerlendirmen gerekir. 4 saat wc ye çıkma ve sıvı alma testi öyle yap canım.ÇOK SİLİK Bir çizgi var canım pik olmuştur ne demek? aynen haklısın ptesı doktora gıdeyım belkıde yumurtam gelısmemıstır suan yapmayayım en azından testı dımı
Ben bira kup kuru oldu bi ara adet günüme yakın akıntılarım devam etmiştiYA kızlar benim bu akıntı geri devam ediyor. Kesinlikle yumurtlama akıntısı değil bu. Enfeksiyon çıkanlar olmuştu burada. Belirtileri neydi acaba. Böyle akıntıları oluyor muydu ??
Senin bebiş var şimdi. Bebişten önce mıydı?Ben :)
Evet bebişten önce cnmSenin bebiş var şimdi. Bebişten önce mıydı?
Yanma ve kaşıntı olması şart mı enfeksiyonda. Korkmaya başladım artıkEvet bebişten önce cnm
Yolundadır canım benim. Güzel haberlerle gelKızlar yarın bende keseyi görmek için hastaneye gidecem dua edin inşlh herşey yolundadır
Genellikle öyledir cnmYanma ve kaşıntı olması şart mı enfeksiyonda. Korkmaya başladım artık
YA kızlar benim bu akıntı geri devam ediyor. Kesinlikle yumurtlama akıntısı değil bu. Enfeksiyon çıkanlar olmuştu burada. Belirtileri neydi acaba. Böyle akıntıları oluyor muydu ??
Yanma ve kaşıntı olması şart mı enfeksiyonda. Korkmaya başladım artık
Inşallah yokturGenellikle öyledir cnm
Soğan suyunu ayın 14unde bıraktım ben. Soğan hiç akıntı yapmazdı bana. Çok kullandım çünküBende oluyor su gibi kıvamı yok soğan suyu içiyorum 4 gündür dahada arttı hatta
Evet koyu. Şu içmiyorum ben fazla. Suyu artırınca açılmaya başladı rengiSabah ilk idrar koyumu ?
Allahım internette ismi A AsyaaAyazzP u d i n g VosVos35 abla ve aklıma o anda kim gelirse ve orda ki tüm arkadaşlarımıza hayırlı evlat nasip et diyorum inanırmısınız duam da bi tuhaf oldu diyorum kendi kendime konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?