Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendim canım :) bende son zamanlarda kaldırmadım belimin altına yastık koydum ayaklarımı uzattım

Saglikla gelsin bebeginiz. Gözyaşlarımı tutamadım okurken. Mutlu sona ulaşmışsınız darısı bize...

YA kızlar benim bu akıntı geri devam ediyor. Kesinlikle yumurtlama akıntısı değil bu. Enfeksiyon çıkanlar olmuştu burada. Belirtileri neydi acaba. Böyle akıntıları oluyor muydu ??

ÇOK SİLİK Bir çizgi var canım pik olmuştur ne demek? aynen haklısın ptesı doktora gıdeyım belkıde yumurtam gelısmemıstır suan yapmayayım en azından testı dımı
Canım ikinci çizgi koyu çıkınca pik olmuş deniliyor bence teste devam et. Bakarsın doktora gitmeden çatlar hafta sonu değerlendirmen gerekir. 4 saat wc ye çıkma ve sıvı alma testi öyle yap canım.

YA kızlar benim bu akıntı geri devam ediyor. Kesinlikle yumurtlama akıntısı değil bu. Enfeksiyon çıkanlar olmuştu burada. Belirtileri neydi acaba. Böyle akıntıları oluyor muydu ??
Ben bira kup kuru oldu bi ara adet günüme yakın akıntılarım devam etmişti

Bende oluyor su gibi kıvamı yok soğan suyu içiyorum 4 gündür dahada arttı hatta

Allah dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda :)) vallaha ben de dua ederken sitedeki bebek isteyen tüm kızlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…