Yerine ulaşır o yineAllahım internette ismi A AsyaaAyazzP u d i n g VosVos35 abla ve aklıma o anda kim gelirse ve orda ki tüm arkadaşlarımıza hayırlı evlat nasip et diyorum inanırmısınız duam da bi tuhaf oldu diyorum kendi kendime konuşuyorum
Amin canım benimYerine ulaşır o yineAllah razı olsun canım benim.. sorunsuz rahat bir gebelik ve doğum yaşarsın inşalllahhh
ya ama ya ben çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun canm valla yazını resmen iki kere okudum yanlışmı gördüm diyeEveet kirmizilar geldi yeni ay yeni umutlarin habercisi...
seymaka canim yeni bat 26 subat ekler misin
Allahım internette ismi A AsyaaAyazzP u d i n g VosVos35 abla ve aklıma o anda kim gelirse ve orda ki tüm arkadaşlarımıza hayırlı evlat nasip et diyorum inanırmısınız duam da bi tuhaf oldu diyorum kendi kendime konuşuyorum
Benim adetin 3. Günü 0.2 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam normal mi ? Geçen ayki Adetimde bakmışlardı
Evet koyu. Şu içmiyorum ben fazla. Suyu artırınca açılmaya başladı rengi
Canimsin ya napalim kısmet iste guzel haberleri da yazacaz insallah. Bogazimda bir yumru varda iste gecer oda yarinaya ama ya ben çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun canm valla yazını resmen iki kere okudum yanlışmı gördüm diye
Gidince onu söyleyim bir de. O kadar çok şey var ki. Dinler inşallahO değildir yaptıkları üçüncü gün yapmıyorlar çünkü 21. Gün yapıyorlar. yalnış bilmiyorsam 10 üzerinde olması gerekiyor değerin.
Kokluyorum o kadar. Kötü bir koku almadımEvet gerçekten su çok iyi geliyor geçen hafta idrarda yanmam vardı hafifledi soğan suyu bol su derken inşallah antibiyotiksiz atlatabiliriz. Bide akıntında koku var mı o sorun işte
tm canım dedıgını yapacagım cok tesekkurlerCanım ikinci çizgi koyu çıkınca pik olmuş deniliyor bence teste devam et. Bakarsın doktora gitmeden çatlar hafta sonu değerlendirmen gerekir. 4 saat wc ye çıkma ve sıvı alma testi öyle yap canım.
2 gün önce 10 du doktor iyi dedi haftaya tekrar gel bakalım dediÖnceki değer kaçtı
Kokluyorum o kadar. Kötü bir koku almadım
hiç kendini tutma canım ağla rahatla .o burnunun içinin yanmasını iyi bilirim.gırtlanın şişmesinide.şu süreci bir atlat yeni umutlara merhaba de.bende diğer ay tutmayınca aynı olmuştum.ama ağlarsan dinlenirsinCanimsin ya napalim kısmet iste guzel haberleri da yazacaz insallah. Bogazimda bir yumru varda iste gecer oda yarina
Ay ınşallahhh :))O zaman geçer geçer suya dayan
Yok simdilik gelmiyor yoksa tutamam ben gelince kendiliğinden akiyor mubarekhiç kendini tutma canım ağla rahatla .o burnunun içinin yanmasını iyi bilirim.gırtlanın şişmesinide.şu süreci bir atlat yeni umutlara merhaba de.bende diğer ay tutmayınca aynı olmuştum.ama ağlarsan dinlenirsin
al canım benim dün çatladı kırmızı kan geldi dün gece ve bugün sabah değerlendirdik en son bundan sonra beklicem artık .Yok simdilik gelmiyor yoksa tutamam ben gelince kendiliğinden akiyor mubarekovulasyon testimi alayim da bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?