Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerine ulaşır o yine Allah razı olsun canım benim.. sorunsuz rahat bir gebelik ve doğum yaşarsın inşalllahhh

VosVos35 abla internete göre 6 haftalığım ama bence 4 haftalığım 6 haftalık sa eğer Çarşamba ydı galiba gittiğimde kese görünürdü ve kalp atışıda duyulurdu dimi kafam karıştı benle hemen hemen aynı olanlar keseyi fln görmüşler

Allahım kıyamam rabbim herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hamiş olanlarada kolaylıkla sağlıkla doğum nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnn

Benim adetin 3. Günü 0.2 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam normal mi ? Geçen ayki Adetimde bakmışlardı

O değildir yaptıkları üçüncü gün yapmıyorlar çünkü 21. Gün yapıyorlar. yalnış bilmiyorsam 10 üzerinde olması gerekiyor değerin.

Evet koyu. Şu içmiyorum ben fazla. Suyu artırınca açılmaya başladı rengi

Evet gerçekten su çok iyi geliyor geçen hafta idrarda yanmam vardı hafifledi soğan suyu bol su derken inşallah antibiyotiksiz atlatabiliriz. Bide akıntında koku var mı o sorun işte

Kızlar benim bata 10 gün kadar var.internetten erken gebelik testi almak istiyorum. Bir kaç güne anca gelir. Sizce hangi markayı almalıyım.

O değildir yaptıkları üçüncü gün yapmıyorlar çünkü 21. Gün yapıyorlar. yalnış bilmiyorsam 10 üzerinde olması gerekiyor değerin.
Gidince onu söyleyim bir de. O kadar çok şey var ki. Dinler inşallah

Evet gerçekten su çok iyi geliyor geçen hafta idrarda yanmam vardı hafifledi soğan suyu bol su derken inşallah antibiyotiksiz atlatabiliriz. Bide akıntında koku var mı o sorun işte
Kokluyorum o kadar. Kötü bir koku almadım

Canimsin ya napalim kısmet iste guzel haberleri da yazacaz insallah. Bogazimda bir yumru varda iste gecer oda yarina
hiç kendini tutma canım ağla rahatla .o burnunun içinin yanmasını iyi bilirim.gırtlanın şişmesinide.şu süreci bir atlat yeni umutlara merhaba de.bende diğer ay tutmayınca aynı olmuştum.ama ağlarsan dinlenirsin

Yok simdilik gelmiyor yoksa tutamam ben gelince kendiliğinden akiyor mubarek ovulasyon testimi alayim da bakalim

bata daha bir hafta var. beklemek çok sıkıcı gerçi olmamıştır yine ama işte insan bekliyo ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…