Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeli
pcoluysan geç regl olman normal canım gebelik yoksa. Tekrar kan mı versen. Acilde yapınca 1 saatte çıkıyor

Benim de tiroit sorunu var lahanayı falan çok seviyorum ama hiç yemiyorum tutuyorum kendimi.
İlaç kullanıyor musun, benimki 3.75 çıktı düşürmek için ilaç yazdı dr. 2.5'in altında olması lazımmış

pcoluysan geç regl olman normal canım gebelik yoksa. Tekrar kan mı versen. Acilde yapınca 1 saatte çıkıyor
Yumurtlama günümde çamur gibi kahverengi akıntım oldu. Uzun sürmedi ama peceteyi komple kapladı o kadar. Geçti hemen. Aha yumurtladım dedim. Inşallah kist belirtisi değildir o. Geç döllenmeden şüphelenmiyor da değilim aslında. Sarı akıntı gebelikte olurmuş. Yanma kaşıntı tahrişlik hicbir şey yok. Özellikle bilek damarlarım çekti dikkatimi. Damarlarım çok belirgin. Göğüslerim hafif büyük eskiye göre ama hassasiyet yok. Gece yatarken özellikle sol tarafıma yatarsam orada hafif sızı oluyor. Sanki bir nokta var sol kasığımda. Kan vermeye çok korkuyorum. Haftaya doktorda ogrenecem varsa da. Test yaptım 2-3 gün önce erken gebelik testi çıkmadı. Belki hassasiyet oranıyla alakalıdır

geçmiyor hiç. erken test de yapmak istemiyorum kimyasala çevirse haberim olmasın diye.
evet beklemek daha iyi ama insan sabırsızlanıyor. Ben haftaya erken hamilelik testi yapmak istiyorum. Ama hangi test daha iyi bilmiyorum. Bakalım yazdım yorum gelirse ona göre bi marka alacağım.

evet beklemek daha iyi ama insan sabırsızlanıyor. Ben haftaya erken hamilelik testi yapmak istiyorum. Ama hangi test daha iyi bilmiyorum. Bakalım yazdım yorum gelirse ona göre bi marka alacağım.
hassas testler var eczanede ama bi tanesi 20 liraydı. normal testler daha uygun. işte onlarda hatalı çıkma olasılığı var. bide sevinip devam etmemesi var. bende öyle oldu. adet bayaaa gecikir direk hastaneye giderim. ders oldu en son olay bana

Ayy senin hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah geç döllenmedir ve bebeğin tutunmuştur sana

Ayy senin hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah geç döllenmedir ve bebeğin tutunmuştur sana
Inşallah öyledir canım benim. Haftaya belli olacak her şey. Umarım bebeğim vardır. Hiç umudum yok ama. Allah isterse yoksa bile olur :) o yüzden hayırlısı diyorum. Kist falan çıkmasın da

geçmiyor hiç. erken test de yapmak istemiyorum kimyasala çevirse haberim olmasın diye.
Bence de bekleyin
Ben geçen ay bat a 5gün kala öğrendim nasıl sevindim havalara uçtum malesef kimyasalla sonuçlandı
Tabi ki hepsi öyle olacak diye bişey yok ama yine de heveslenmemek için gününden sonra yapmak daha iyi

Gülüm geç döllenme olabilir, birkaç gün bile fark eder. Kalp atışı da o kadar çabuk duyulmaz benim bildiğim 7. haftanın içinde olmak gerek en az. Biraz da cihazın hassasiyeti önemli. Ben 4 yıl önce oğlanı 6 hafta 3 günlükken usgde gördüm, 10 gün sonra da kalp atışını duyduk. Acele etme haftaya hepsi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…