Çok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim de bat bugün beklemedeyim
canım tekrar hayırlı olsun hamileliğin inş güzel katlanır
dualarımız seninle canım inş herşey yolundadırKızlar yarın bende keseyi görmek için hastaneye gidecem dua edin inşlh herşey yolundadır
günler geçmiyor gerçektenbata daha bir hafta var. beklemek çok sıkıcıgerçi olmamıştır yine ama işte insan bekliyo ister istemez
geçmiyor hiç. erken test de yapmak istemiyorum kimyasala çevirse haberim olmasın diye.günler geçmiyor gerçekten
pcoluysan geç regl olman normal canım gebelik yoksa. Tekrar kan mı versen. Acilde yapınca 1 saatte çıkıyorAdet de olmuyorum ki sıkıntı burada. Yokda testere dişli aslan pençesini yapacaktım. Bugün 8 gün oldu geçeli
İlaç kullanıyor musun, benimki 3.75 çıktı düşürmek için ilaç yazdı dr. 2.5'in altında olması lazımmışBenim de tiroit sorunu var lahanayı falan çok seviyorum ama hiç yemiyorum tutuyorum kendimi.
Gec olsn guc olmasin ttlm :)Düşünceden öteye geçemedim ama maalesef. Hava soğuk diye almaya gidemedik. Yarın eşime aldırıp, geç de olsa başlarım artık
Yumurtlama günümde çamur gibi kahverengi akıntım oldu. Uzun sürmedi ama peceteyi komple kapladı o kadar. Geçti hemen. Aha yumurtladım dedim. Inşallah kist belirtisi değildir o. Geç döllenmeden şüphelenmiyor da değilim aslında. Sarı akıntı gebelikte olurmuş. Yanma kaşıntı tahrişlik hicbir şey yok. Özellikle bilek damarlarım çekti dikkatimi. Damarlarım çok belirgin. Göğüslerim hafif büyük eskiye göre ama hassasiyet yok. Gece yatarken özellikle sol tarafıma yatarsam orada hafif sızı oluyor. Sanki bir nokta var sol kasığımda. Kan vermeye çok korkuyorum. Haftaya doktorda ogrenecem varsa da. Test yaptım 2-3 gün önce erken gebelik testi çıkmadı. Belki hassasiyet oranıyla alakalıdırpcoluysan geç regl olman normal canım gebelik yoksa. Tekrar kan mı versen. Acilde yapınca 1 saatte çıkıyor
evet beklemek daha iyi ama insan sabırsızlanıyor. Ben haftaya erken hamilelik testi yapmak istiyorum. Ama hangi test daha iyi bilmiyorum. Bakalım yazdım yorum gelirse ona göre bi marka alacağım.geçmiyor hiç. erken test de yapmak istemiyorum kimyasala çevirse haberim olmasın diye.
hassas testler var eczanede ama bi tanesi 20 liraydı. normal testler daha uygun. işte onlarda hatalı çıkma olasılığı var. bide sevinip devam etmemesi var. bende öyle oldu. adet bayaaa gecikir direk hastaneye giderim. ders oldu en son olay banaevet beklemek daha iyi ama insan sabırsızlanıyor. Ben haftaya erken hamilelik testi yapmak istiyorum. Ama hangi test daha iyi bilmiyorum. Bakalım yazdım yorum gelirse ona göre bi marka alacağım.
Hayırlısı iledualarımız seninle canım inş herşey yolundadır
Ayy senin hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah geç döllenmedir ve bebeğin tutunmuştur sanaYumurtlama günümde çamur gibi kahverengi akıntım oldu. Uzun sürmedi ama peceteyi komple kapladı o kadar. Geçti hemen. Aha yumurtladım dedim. Inşallah kist belirtisi değildir o. Geç döllenmeden şüphelenmiyor da değilim aslında. Sarı akıntı gebelikte olurmuş. Yanma kaşıntı tahrişlik hicbir şey yok. Özellikle bilek damarlarım çekti dikkatimi. Damarlarım çok belirgin. Göğüslerim hafif büyük eskiye göre ama hassasiyet yok. Gece yatarken özellikle sol tarafıma yatarsam orada hafif sızı oluyor. Sanki bir nokta var sol kasığımda. Kan vermeye çok korkuyorum. Haftaya doktorda ogrenecem varsa da. Test yaptım 2-3 gün önce erken gebelik testi çıkmadı. Belki hassasiyet oranıyla alakalıdır
Cok tesekkur ederim❤Amin..
Güzel haberlerini bekliyorumm❤
Cok sağol Allah razı olsun canım❤
En kısa zamanda senin icinde sevinmek dilegiyle❤
Inşallah öyledir canım benim. Haftaya belli olacak her şey. Umarım bebeğim vardır. Hiç umudum yok ama. Allah isterse yoksa bile olur :) o yüzden hayırlısı diyorum. Kist falan çıkmasın daAyy senin hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah geç döllenmedir ve bebeğin tutunmuştur sana♡
Ben 10 yıldır ilaç kullanıyorum canım strese göre bile yükselip düşebiliyor.İlaç kullanıyor musun, benimki 3.75 çıktı düşürmek için ilaç yazdı dr. 2.5'in altında olması lazımmış
Bence de bekleyingeçmiyor hiç. erken test de yapmak istemiyorum kimyasala çevirse haberim olmasın diye.
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımBana adete 6 gün kala pozitif çıktı tuhaf bir duygu
Gülüm geç döllenme olabilir, birkaç gün bile fark eder. Kalp atışı da o kadar çabuk duyulmaz benim bildiğim 7. haftanın içinde olmak gerek en az. Biraz da cihazın hassasiyeti önemli. Ben 4 yıl önce oğlanı 6 hafta 3 günlükken usgde gördüm, 10 gün sonra da kalp atışını duyduk. Acele etme haftaya hepsi olur inşallahVosVos35 abla internete göre 6 haftalığım ama bence 4 haftalığım 6 haftalık sa eğer Çarşamba ydı galiba gittiğimde kese görünürdü ve kalp atışıda duyulurdu dimi kafam karıştı benle hemen hemen aynı olanlar keseyi fln görmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?