Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ara testlerden yana muzdaribim zaten iptal edeyim bari
canım ben etkılemek ıstemem tabı memnun olanlar da olabılır ama bana oyle denk geldı hatta kullanamadan olumsuz yorumları okumustum ama eşim almıs bulundugu ıcın yapmıstım onları

evet eczanelerde pahalı n11 de daha uygun fiyatları 10 -12 tl ya geliyor.onun için internetten almayı düşündüm

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptim böyle çıktı bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG-20180126-WA0002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
Aynen oyle, tam denk geldi Yeni bolum de bugun

canım şöyle ki, ben hashimoto hastasıyım. zaten değerlerim belli aralıklarla kontrol ediliyor. gebelik isteğimden bahsettiğimde doktorum tsh ın 2.5 altında olması gerektiğini, hamilelik olduğunda da hemen doz arttırımı yapacağımızı söylemişti.
2.54 kötü bir değer değil bence. normalde 4 e kadar referans aralıklarında ancak benim durumum faklı da olabilir, yanlış yönlendirmek istemem.
yine de kontrole gittiğinde durumunu danışmanı öneririm.

ha bir de pco gibi artık hormon durumlarını değiştiren bir şeyler sözkonusuysa tsh daha önem arz eden bir değer de olabilir tabi..

Inşallah öyledir canım benim. Haftaya belli olacak her şey. Umarım bebeğim vardır. Hiç umudum yok ama. Allah isterse yoksa bile olur :) o yüzden hayırlısı diyorum. Kist falan çıkmasın da

Çok doğru demişsin işte Allah ol derse olur sen “benim çocuğum olmaz” desende olur. Hz. Zekeriyya’nın bir hikayesi var bunla ilgili bir oku nedediğimi anlarsın ama ben sana çevremden bir örnek vereyim:

Arkadaşımın eşi troid hastası ve hormon testlerinin hepsi alt üst. Zaten troid ilacı kullanıyor devamlı. Hormon değerlerine baksan kesin bunun çocuğu olmaz dersin. Ama o her ihtimale karşı düzenli doğum kontrol haplarını alıyormuş. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu öğrendiler ve inanamadılar. Tesadüfen kontrole gittiğinde değerlerinden şüphelenmiş doktor. Sonrada keseyi falan gördüler ama bebek ilaç tedavisi gördüğünden dolayı düştü ne yazıkki.

Velhasıl kelam doktor bile bu duruma “mucize” demiş Allah isterde her şekilde o mucizeyi yaratıyor. Sen olumsuz düşünme çoook gençsin oluuuur

canım bu arada topiği okuyan benim gibi tiroit hastalarını da düşünerek bir yorumda bulunmak isterim.
tiroit ilaçları hormon olduğundan hamilelik süresince kullanılabilecek güvenli ilaçlardandır.
ilgili değerler normale döndüğü zaman hamile kalmakta zorluk yaşanmamaktadır. Önemli olan gebeliği erken saptayıp ilaç dozlarını danışarak sürece devam etmektir.
her şeyden önemlisi kısmetimizde neyse onu yaşayacağız. kalbimizi karartmayalım.

bende de aynısı oldu. o yüzden erkenden öğrenmek istemiyorum artık. daha üzücü oluyor öğrenince. günü bi hafta geçer de gelmezse direk hastaneye giderim

En büyük destekçim sizsiniz Inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza. Allah zaten görüyor nasıl çaba harcadığımızı nasıl içimizin acıdığını. Tez zamanda verir inşallah karsiligimizi. Hem bir söz var. Allah sizin dualarınıza karşılık vermiyor diye isyan edip üzülmeyin. Ya hayırlısının öyle olmasından dolayıdır ya da daha iyisini vereceğındendir :)

Inşallah. Geçen ayki hormon sonuçlarımı gösterecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…