- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım ben etkılemek ıstemem tabı memnun olanlar da olabılır ama bana oyle denk geldı hatta kullanamadan olumsuz yorumları okumustum ama eşim almıs bulundugu ıcın yapmıstım onlarıBu ara testlerden yana muzdaribim zaten iptal edeyim bari
evet eczanelerde pahalı n11 de daha uygun fiyatları 10 -12 tl ya geliyor.onun için internetten almayı düşündümhassas testler var eczanede ama bi tanesi 20 liraydı. normal testler daha uygun. işte onlarda hatalı çıkma olasılığı var. bide sevinip devam etmemesi var. bende öyle oldu. adet bayaaa gecikir direk hastaneye giderim. ders oldu en son olay bana
plojovic hayırlı olsun canım. Değerler iyice yukselip bebegin sıkıca sana tutunur insaallah. Dualarinizda bizi unutmayın hamisler:))
Aynen oyle, tam denk geldiİnşallah kanda da pozitif sonuç alırsın canım çok erken şekilde net görüntü almışsın maşallah. Hayırlı sonuçların olsun
Ya ben izlemiyorum ama geçtiğimiz haftalarda zap yaparken öyle bir sahneye denk geldim ki tam yerine oturmuş oldu takıldım kaldımkocasını uyandırıyodu bugün birlikte olmamız lazım diye sonra ayakları dikip yatıyodu ahanda dedim biz eee sonra ne ne oldu sonuç monuç süreç izlemiyorum ama meraklandım
canım şöyle ki, ben hashimoto hastasıyım. zaten değerlerim belli aralıklarla kontrol ediliyor. gebelik isteğimden bahsettiğimde doktorum tsh ın 2.5 altında olması gerektiğini, hamilelik olduğunda da hemen doz arttırımı yapacağımızı söylemişti.Canım sen şimdi öyle deyince ben son yaptırdığım değerlere baktım. Son yaptırdığım da yazın. 2.54 çıkmış TSH ve değer aralığı max. 4.2 anlamadım şimdi normal mi yüksek mi
Yok kuzum sen adet bitiminden itibaren devam ettiysen yapmaya sıkıntı yok @VosVos35 inde dediği gibi koyulaşmaya başlar yakındadoktorunda takiple sana yol gösterir zaten sen bozma niyetini. Adetinin 21. Günü kanda progesteron testi yaptır bende burda öğrendim yeni gidip yaptırıcam kısmetse yumurtan çayladı mı çatlamadı mı onu anlıyorsun. Gerçi doktor ultrasonda görüo söyleyecek çatladığını öyle durumda gerek yok yaptırmana
plojovic kuzum yanıtların için çoook çook teşekkür ederiz ayrıca booolca tebrik ederim gözün aydın sağlıklı rahat gebelik geçir inşallah bizi de boş bırakma senin bilgilerine ihtiyacımız var annesini üzmesin bebiş inşallah sağlıkla tutunup gelsin
İki gün sonra dahada koyulaşır canım değerlendir bugündenKızlar bugün ovulasyon testi yaptim böyle çıktı bakabilirmisiniz
Inşallah öyledir canım benim. Haftaya belli olacak her şey. Umarım bebeğim vardır. Hiç umudum yok ama. Allah isterse yoksa bile olur :) o yüzden hayırlısı diyorum. Kist falan çıkmasın da
yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol için ortalama 18-21. gün falan bakılıyor sanırım canım.Benim adetin 3. Günü 0.2 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam normal mi ? Geçen ayki Adetimde bakmışlardı
canım bu arada topiği okuyan benim gibi tiroit hastalarını da düşünerek bir yorumda bulunmak isterim.Çok doğru demişsin işte Allah ol derse olur sen “benim çocuğum olmaz” desende olur. Hz. Zekeriyya’nın bir hikayesi var bunla ilgili bir oku nedediğimi anlarsın ama ben sana çevremden bir örnek vereyim:
Arkadaşımın eşi troid hastası ve hormon testlerinin hepsi alt üst. Zaten troid ilacı kullanıyor devamlı. Hormon değerlerine baksan kesin bunun çocuğu olmaz dersin. Ama o her ihtimale karşı düzenli doğum kontrol haplarını alıyormuş. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu öğrendiler ve inanamadılar. Tesadüfen kontrole gittiğinde değerlerinden şüphelenmiş doktor. Sonrada keseyi falan gördüler ama bebek ilaç tedavisi gördüğünden dolayı düştü ne yazıkki.
Velhasıl kelam doktor bile bu duruma “mucize” demiş Allah isterde her şekilde o mucizeyi yaratıyor. Sen olumsuz düşünme çoook gençsin oluuuur
Yok cnm progestana şimdi bakmazlarBen hala adet olmadım gecikti ya. Yapılır değil mi yine de
bende de aynısı oldu. o yüzden erkenden öğrenmek istemiyorum artık. daha üzücü oluyor öğrenince. günü bi hafta geçer de gelmezse direk hastaneye giderimBence de bekleyin
Ben geçen ay bat a 5gün kala öğrendim nasıl sevindim havalara uçtum malesef kimyasalla sonuçlandı
Tabi ki hepsi öyle olacak diye bişey yok ama yine de heveslenmemek için gününden sonra yapmak daha iyi
En büyük destekçim sizsinizÇok doğru demişsin işte Allah ol derse olur sen “benim çocuğum olmaz” desende olur. Hz. Zekeriyya’nın bir hikayesi var bunla ilgili bir oku nedediğimi anlarsın ama ben sana çevremden bir örnek vereyim:
Arkadaşımın eşi troid hastası ve hormon testlerinin hepsi alt üst. Zaten troid ilacı kullanıyor devamlı. Hormon değerlerine baksan kesin bunun çocuğu olmaz dersin. Ama o her ihtimale karşı düzenli doğum kontrol haplarını alıyormuş. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu öğrendiler ve inanamadılar. Tesadüfen kontrole gittiğinde değerlerinden şüphelenmiş doktor. Sonrada keseyi falan gördüler ama bebek ilaç tedavisi gördüğünden dolayı düştü ne yazıkki.
Velhasıl kelam doktor bile bu duruma “mucize” demiş Allah isterde her şekilde o mucizeyi yaratıyor. Sen olumsuz düşünme çoook gençsin oluuuur
Doktora güvenecem. Inşallah ilgilidir :)Yok cnm progestana şimdi bakmazlar
Ben aldım days comfort 2 tanesi 22 tl kargo dahil 2 de pozitif çıktı kan testi negatifevet eczanelerde pahalı n11 de daha uygun fiyatları 10 -12 tl ya geliyor.onun için internetten almayı düşündüm
Aynen öyleymiş yeni öğrendim ben de :)yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol için ortalama 18-21. gün falan bakılıyor sanırım canım.
İnş şuan yapacağı gittiğinde bakar kist falan birşey varmı diye sonra 3 günü hormon testi yapar verirse klomen verir ilk ay genelde çatlatma iğnesi yapmazlar yumurta takibi yapar hiç ilaç vermezse 21 gün progestan testi yaparDoktora güvenecem. Inşallah ilgilidir :)
Inşallah. Geçen ayki hormon sonuçlarımı gösterecemİnş şuan yapacağı gittiğinde bakar kist falan birşey varmı diye sonra 3 günü hırmon testi yapar verirse klomen verir işk ay genelde çatlatma iğnesi yapmazlar yumurta takibi yapar hiç ilaç vermezse 21 gün progestan testi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?