Bende öyle düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunbende de aynısı oldu. o yüzden erkenden öğrenmek istemiyorum artık. daha üzücü oluyor öğrenince. günü bi hafta geçer de gelmezse direk hastaneye giderim
doğru çıkmıyor o zamanBen aldım days comfort 2 tanesi 22 tl kargo dahil 2 de pozitif çıktı kan testi negatif
amin canım inşallahBende öyle düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Ikizler, son derece hareketli oldugu icin, hamileyken bile kapi kapi gezebilirmis, arada biraz dinlenmesinde fayda varmis :)Ben ikizler burcuyumm dengesiz bir burç yani
Yay, hamilelik surecinde bile kendini seyahat etmekten alikoymazmis, bu donemi spor yaparak ve sosyal aktivitelerde bulunarak gecirmek istermis :)benim yayyy :))))
Bilmiyorum adetime 7 gün var ama idrarda çıkan kanda da çıkardı diye düşünmeden edemiyorum 2 side pozitif çıktı belirtilerde var bekliyorum öyledoğru çıkmıyor o zaman
Bende çok ümitliydim pozitif çıkacağına dair ama negatif çıktıBana adete 6 gün kala pozitif çıktı tuhaf bir duygu
Kimyasal. Gebelik nasıl anlaşılıyor
Aynen oyle, tam denk geldiYeni bolum de bugun
Çok teşekkür ederim
canım bu arada topiği okuyan benim gibi tiroit hastalarını da düşünerek bir yorumda bulunmak isterim.
tiroit ilaçları hormon olduğundan hamilelik süresince kullanılabilecek güvenli ilaçlardandır.
ilgili değerler normale döndüğü zaman hamile kalmakta zorluk yaşanmamaktadır. Önemli olan gebeliği erken saptayıp ilaç dozlarını danışarak sürece devam etmektir.
her şeyden önemlisi kısmetimizde neyse onu yaşayacağız. kalbimizi karartmayalım.
İnşallah çıkarBilmiyorum adetime 7 gün var ama idrarda çıkan kanda da çıkardı diye düşünmeden edemiyorum 2 side pozitif çıktı belirtilerde var bekliyorum öyle
Vardir canım bende adetten önce ogrenmistimİnşallah çıkar
Ikizler, son derece hareketli oldugu icin, hamileyken bile kapi kapi gezebilirmis, arada biraz dinlenmesinde fayda varmis :)
hayırlı olsun canım benim kucağına almak nasip etsinSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
Tebrık ederım cnmSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
Amin canım çok sağolhayırlı olsun canım benim kucağına almak nasip etsin
Teşekkür ederim sizde yeni galibaTebrık ederım cnm
Evet cnm daha kan vermedm uc gundır testım pozıtıf hayırlısoTeşekkür ederim sizde yeni galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?