- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yumurtlama nezamandı bat kac gectıTeşekkür ederim sizde yeni galiba
TebriklerSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
Ben de cok merak ediyorum, yeni bolum bu aksam yayinlanacak :)Hiç takip etmiyorumki o diziyi o kısım aşırı ilgimi çekti amapeki hamişmi şimdi merak ettim
yaaBen 10 yıldır ilaç kullanıyorum canım strese göre bile yükselip düşebiliyor.
Kist olmaz canım soğan Kürü yaptıysan inşaallahInşallah öyledir canım benim. Haftaya belli olacak her şey. Umarım bebeğim vardır. Hiç umudum yok ama. Allah isterse yoksa bile olur :) o yüzden hayırlısı diyorum. Kist falan çıkmasın da
Bat 25 aralik yumutlamada da 1 hafta falan diYumurtlama nezamandı bat kac gectı
Teşekkür ederim canım darisi sizlereTebrikler
30 aralııktı benım bat oyuzden baya koyu senın test benım koyuşasmaya basladı yenı dahaBat 25 aralik yumutlamada da 1 hafta falan di
âminTeşekkür ederim canım darisi sizlere
Aynen kuzm hemen belli oldi30 aralııktı benım bat oyuzden baya koyu senın test benım koyuşasmaya basladı yenı daha
Iyı sen yapmadan durmusun ben 10.gunde yumurtlamadan odgçrendmAynen kuzm hemen belli oldi
Bi kere yaptım 15 gun vardi çıkmadi belki cakmaz dedim canimIyı sen yapmadan durmusun ben 10.gunde yumurtlamadan odgçrendm
Baya uzunmus ben herseyı takıp ettım buay hayırlısı bakalomBi kere yaptım 15 gun vardi çıkmadi belki cakmaz dedim canim
Hayırlı olsunSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
Inşallah canım hayırlısıyla alırız bebislerimziBaya uzunmus ben herseyı takıp ettım buay hayırlısı bakalom
Sağol canım benimHayırlı olsun
Inşallah. Keşke bebiş olsa diyorum. Hala bir umut var içimde olduğuna dair :)Kist olmaz canım soğan Kürü yaptıysan inşaallah
Hayirli olsun, saglikla kucagina alirsin insallahSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
canım sen hamileydin demiIyı sen yapmadan durmusun ben 10.gunde yumurtlamadan odgçrendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?