Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben bugun tekrar test yaptım fakat bıraz geç çıktı yıne sılık bır cızgı cıktı anlamıyorum daha erkenken bazen boyle sonradan cıkabılıyormus sizde oyle oldu mu hiç olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20180126-210515.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 55
kızlar ben bugun tekrar test yaptım fakat bıraz geç çıktı yıne sılık bır cızgı cıktı anlamıyorum daha erkenken bazen boyle sonradan cıkabılıyormus sizde oyle oldu mu hiç olan var mı
Canım sonradan çıkanlara aldanma. Benim de öyle oldu. Ne hayaller kurdum. Sonra dedim burada bozuk dedi bazı arkadaşlar. Sonra gittim erken gebelik testi aldım. Onda da silik ince çizgi çıktı. Dünyalar benim oldu. Kan verdim negatif çıktı maalesef

Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmaz canım :)
Böyle hayaller kurdukça pazartesi koşup tekrar kan veresim geliyor :)) sabredersem cumaya kadar bekleyecem inşallah. Desteğin için teşekkür ederim

Belki geç döllenme canım bekleyelim biraz daha. Benim de yarın bat gündüz ağrılarım vardı ama geçti şimdi hiç ağrım Yok.
Insallah oyledir canim normalde insan her ay umitleniyo ama benim 10 gun oncesinde kasik agrim oldu idrarimi yaparken afedersin silerken toz pembe leke geldi toplasan 3 kere falan oldu sadece silerken oluyodu kesildi o gunden beri kasik agrim kasik batmasi bel agrim goguslerim sisti 10 gun oncesinde boyle bisey olunca insan istemez umutlaniyo

Nıye sasırdın ko cnm gecen ay yumurtam catlamamıstı adet olup sokuldm 16.gun yumurtladm 13 gun gectı 10. Gunde evde testte cıktı

canım iki gün önce yaptıgım testte hemen cıktı bugunku bıraz gec cıktı ve belırtılerm de var akıntım sol tarafta sızı seklnde agrı uyku halı falan 6gun var adete. ıkıgun dha gecınce erken test alıcam

Burda bir arkadaş da 6 gün kala öğrendi. Kan versen çıkar canım. Inşallah hamilesindir. Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun.

Ilıskıden 10 gun gectıyse erken testte cokar ama prodıctorda cokmayabılır

Kızlar bugün bi programda izledim yabancı bi çiftin bi kızları var kadın hamile kalıyo 5 iz doğuruyo normal yolla hemde hey allahım vermediğine vermez verdimi beşer beşer. Hatta adam ameliyat oldu bağlattı kendini:) bizdede kadınlar bağlatıyolar

Ay süpermiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…