- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Adetin 8 gün mü geçti yani canım. Ben hala beklemedeyim. Bugün 8 gün geçti adetim. Az da olsa belirtilerim var. Zaten adetten en az 10 gün geçince geç döllenme de olsa çıkıyormuş. Pazartesi sağlık ocağında kan mı versem yoksa cuma doktor kontrolünü mu beklesem diyorumBenımde 8.gunde belırdı kalın cızgı ama beyazdı emın olamamıstım 10.da cıktı sen naptn cnm
canım yazından hamile olmadını yumurtlama bekledini sandım ( tebrik ettimi ve bu konuda sohbet ettiğimizide biliyorum kendi kendime acabamı dedim)birde yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrendine şaşırdım benim fazla bilgim olmadığı için.ben sadece yumurtlama testiyle yumurtlama takibi yapıldını biliyordum.ondan sordum çatladıktan kaç gün sonra öğrendin diye canımNıye sasırdın ko cnm gecen ay yumurtam catlamamıstı adet olup sokuldm 16.gun yumurtladm 13 gun gectı 10. Gunde evde testte cıktı
Yok yumurtlmadan 8 gectı adete 5 vardı test bozuk sanrm 3 kala tekrar yptm hafıf coktı sonra tam bellı cıktı adetımı bıgun gectım sımdıAdetin 8 gün mü geçti yani canım. Ben hala beklemedeyim. Bugün 8 gün geçti adetim. Az da olsa belirtilerim var. Zaten adetten en az 10 gün geçince geç döllenme de olsa çıkıyormuş. Pazartesi sağlık ocağında kan mı versem yoksa cuma doktor kontrolünü mu beklesem diyorum
Yok cnm ben tumurtlamamı takıp ettm sonra dr a gıttım 12,60 coktı hamıle oldugumu bılmıyodum cnm yumırtlamamdan 10 gun sonra ogrendm erken gebelık testıylecanım yazından hamile olmadını yumurtlama bekledini sandım ( tebrik ettimi ve bu konuda sohbet ettiğimizide biliyorum kendi kendime acabamı dedim)birde yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrendine şaşırdım benim fazla bilgim olmadığı için.ben sadece yumurtlama testiyle yumurtlama takibi yapıldını biliyordum.ondan sordum çatladıktan kaç gün sonra öğrendin diye canım
Tamam canım. Hayırlı olsun tekrardan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere olsun inşallahYok yumurtlmadan 8 gectı adete 5 vardı test bozuk sanrm 3 kala tekrar yptm hafıf coktı sonra tam bellı cıktı adetımı bıgun gectım sımdı
Amin cnm ıns saglıklı bı gebelıktır sanada nasıp etsınTamam canım. Hayırlı olsun tekrardan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere olsun inşallah
çok sağol canım işin açıkçası bende bu ay ilk defa kullandım yumurtlama testi ondan bu kadar ilgiliyim .dün çatladı hatta kanda geldi silikleştide .ben tahmin olarak kaç gün sonra yaparsam hamilelik için o koyuyu görebilirim acaba bat ayın 8inde olacak inş olmaz be canımYok cnm ben tumurtlamamı takıp ettm sonra dr a gıttım 12,60 coktı hamıle oldugumu bılmıyodum cnm yumırtlamamdan 10 gun sonra ogrendm erken gebelık testıyle
Amin canım inşallahAmin cnm ıns saglıklı bı gebelıktır sanada nasıp etsın
14 unde sabah cok koyu oglen bırden sılıklestı 11 13 14 15 gunlerınde ılıskı oldu yumurtlamadan say 10.gun erken gebelık yap ılıskıden 7 gun sonra goguslerım acımaya baslamıstı benım 8.gun bas donmem bel kasık agrılarım basladıçok sağol canım işin açıkçası bende bu ay ilk defa kullandım yumurtlama testi ondan bu kadar ilgiliyim .dün çatladı hatta kanda geldi silikleştide .ben tahmin olarak kaç gün sonra yaparsam hamilelik için o koyuyu görebilirim acaba bat ayın 8inde olacak inş olmaz be canım
Canım belki ikinci yumurtlamada olabilir o gelen yumurtlama kanamasıda olabilir. İnşallah yerleşme kanaması olsunda.Insallah oyledir canim normalde insan her ay umitleniyo ama benim 10 gun oncesinde kasik agrim oldu idrarimi yaparken afedersin silerken toz pembe leke geldi toplasan 3 kere falan oldu sadece silerken oluyodu kesildi o gunden beri kasik agrim kasik batmasi bel agrim goguslerim sisti 10 gun oncesinde boyle bisey olunca insan istemez umutlaniyo
Gebelıktenolabılır cnm cok benzıyomdıkkat et enfeksıyon olmasın ıdrar yaparken yanman olmasnCanım belki ikinci yumurtlamada olabilir o gelen yumurtlama kanamasıda olabilir. İnşallah yerleşme kanaması olsunda.
canım benim çok sağol ya valla .bana yol gösterdin Allah razı olsun gerçekten.bizimde 21 22 23 25 26bugün son ilişki günlerimiz beklicem artık dün çatladı.Allahım sende hayırlısı ile kucaağına alırsın.14 unde sabah cok koyu oglen bırden sılıklestı 11 13 14 15 gunlerınde ılıskı oldu yumurtlamadan say 10.gun erken gebelık yap ılıskıden 7 gun sonra goguslerım acımaya baslamıstı benım 8.gun bas donmem bel kasık agrılarım basladı
Ben valla nasıl ıcımden gelıyosa ozamanlarda oldu cnm ıns ısıne yarar amın ıns hepımıze guzel haberelerını yazcanım benim çok sağol ya valla .bana yol gösterdin Allah razı olsun gerçekten.bizimde 21 22 23 25 26bugün son ilişki günlerimiz beklicem artık dün çatladı.Allahım sende hayırlısı ile kucaağına alırsın.
Hic boyle kasik agrisi falan yasamamistim valla insallah yerlesme kanamasi ve insallah gec dollenmedir rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah ☺Canım belki ikinci yumurtlamada olabilir o gelen yumurtlama kanamasıda olabilir. İnşallah yerleşme kanaması olsunda.
Hayırlı olsun canım çok sevindim adınaSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
inşallahh canımmm korunmayı bıraktıgım ilk ay gahanıle kaldım fakat düşük oldu 3 ay gecti üstünden oyuzden beklemek ıstıyorum adetıme kadar daBurda bir arkadaş da 6 gün kala öğrendi. Kan versen çıkar canım. Inşallah hamilesindir. Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun.
predictor early ıle ogrendım korunmayı bıraktığım ilk ay hamıle kalmıştım canım. 2 gun kala predıctoe ıle ögrenmıstımIlıskıden 10 gun gectıyse erken testte cokar ama prodıctorda cokmayabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?