Çok sevindim saglikla kucağına al insallahEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Saolsn cnmm bnmm Dua edinnn Rabbim herkese nasip etsin 1 yıl 7 buçuk ay sonra nasip oldu çok sükrÇok sevindim saglikla kucağına al insallah
Alaalla bı atkadasta 9.gun cıkarmadı 8.gun comfprt cokarmıstıp
redictoe early ıle ogrendım korunmayı bıraktığım ilk ay hamıle kalmıştım canım. 2 gun kala predıctoe ıle ögrenmıstım
Büyük ihtimalle hamilesin canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini sağlıkla alırsın kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah. Adetini bekle bence de ama bence her şey çok güzel olacak :)inşallahh canımmm korunmayı bıraktıgım ilk ay gahanıle kaldım fakat düşük oldu 3 ay gecti üstünden oyuzden beklemek ıstıyorum adetıme kadar da
Kuzum benim çok sevindim. Inşallah sağlıkla da kucağına alırsınnnnnEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Cok sukur canimm insallah hersey guzel bir sekilde ilerlerSaolsn cnmm bnmm Dua edinnn Rabbim herkese nasip etsin 1 yıl 7 buçuk ay sonra nasip oldu çok sükr
Aminnnnnn cnmmmmm İnşaAlllah sana da tez vakitte nasip olur cnmCok sukur canimm insallah hersey guzel bir sekilde ilerler
Maşallah canım ne kadar da net çıkmışEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Saolll cnmm bnmmmmm çok saol dilerim tez vakitte seninde göbüşün dolarCok sukur canimm insallah hersey guzel bir sekilde ilerler
ya Allah razı olsunn cok guzel seyler söylüyorsun inşallah öyledir ateşim de yuksek gıdıyor yumurtlamadan once 36.1dı yumurtlama olunca 36.4 oldu 5gun boyunca. sonra uc gun 36.1dı.ki bebk yerlesırken dusermıs ısı. dün de cıktı 36.5e gunıcınde de normalde 36.4 tur bugun 37.4tü hep. bakalım umarım senınde hıssettiğin gibidir. vee tez zamanda kucagımıza alırızzz bebişlerimiziBüyük ihtimalle hamilesin canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini sağlıkla alırsın kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah. Adetini bekle bence de ama bence her şey çok güzel olacak :)
Hayirli olsun cok net cikmis rabbim bizlerede nasip eder insallahEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Tebriklerrrr Allah kucağına almayı nasip etsin inşşSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
Aminnnnnnnn cnm aminnnn dilerim herkese nasıl olur inşallah öyle çıkarr :))) inşallah bebişimm bnmledr hala inanamıyormMaşallah canım ne kadar da net çıkmışgayet güzel bir değer çıkacağını ümit ediyorum.. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnnnn amin sizde tez vakitte nasip olur Allah'a dönenen el geri cevrilmzHayirli olsun cok net cikmis rabbim bizlerede nasip eder insallah
Amiiin insallah belirti oldumu hic gunun gecmismiydi birazcik icimize su serp ne olur ☺Aminnnnn amin sizde tez vakitte nasip olur Allah'a dönenen el geri cevrilmz
Selam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
kızlar ben bugun tekrar test yaptım fakat bıraz geç çıktı yıne sılık bır cızgı cıktı anlamıyorum daha erkenken bazen boyle sonradan cıkabılıyormus sizde oyle oldu mu hiç olan var mı
Hamiş olanlar sizlere birşey sormak istiyorum. Hamileliğinizi öğrenmeden his varmıydı? Yoksa öğrendikten sonra şimdi içimde mercimek mi var dediniz :)
Eki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Amin canim hayirlisi ileSaolll cnmm bnmmmmm çok saol dilerim tez vakitte seninde göbüşün dolar
canımm hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıpetsınSaolll cnmm bnmmmmm çok saol dilerim tez vakitte seninde göbüşün dolar
Bende de oyle oldu adetime 6 gün kala gebelik idrarda baktım pozitif sonra dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 60 çıktıİnşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?