Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallahh canımmm korunmayı bıraktıgım ilk ay gahanıle kaldım fakat düşük oldu 3 ay gecti üstünden oyuzden beklemek ıstıyorum adetıme kadar da
Büyük ihtimalle hamilesin canım. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini sağlıkla alırsın kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah. Adetini bekle bence de ama bence her şey çok güzel olacak :)

Eki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Maşallah canım ne kadar da net çıkmış gayet güzel bir değer çıkacağını ümit ediyorum.. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ya Allah razı olsunn cok guzel seyler söylüyorsun inşallah öyledir ateşim de yuksek gıdıyor yumurtlamadan once 36.1dı yumurtlama olunca 36.4 oldu 5gun boyunca. sonra uc gun 36.1dı.ki bebk yerlesırken dusermıs ısı. dün de cıktı 36.5e gunıcınde de normalde 36.4 tur bugun 37.4tü hep. bakalım umarım senınde hıssettiğin gibidir. vee tez zamanda kucagımıza alırızzz bebişlerimizi

Maşallah canım ne kadar da net çıkmış gayet güzel bir değer çıkacağını ümit ediyorum.. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnnnnnnn cnm aminnnn dilerim herkese nasıl olur inşallah öyle çıkarr :))) inşallah bebişimm bnmledr hala inanamıyorm

Selam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292

Gozunaydiin :))))) Allah tamamina erdirsin sagliklaa❤

kızlar ben bugun tekrar test yaptım fakat bıraz geç çıktı yıne sılık bır cızgı cıktı anlamıyorum daha erkenken bazen boyle sonradan cıkabılıyormus sizde oyle oldu mu hiç olan var mı

Benim carsamba sabahi boyle bayaa silikti bugun daha koyuydu
Sonradan dedigin ne kadar bekledin?

Hamiş olanlar sizlere birşey sormak istiyorum. Hamileliğinizi öğrenmeden his varmıydı? Yoksa öğrendikten sonra şimdi içimde mercimek mi var dediniz :)

Ben kizimda da biliyordum dedim.Cidden hep derim en iyi belirti odur,o baska bi his❤
2.de de var bisy ama sanki garip diyordum esime,dış gebelik gecirdim
Simdide yumurtlama zamaninda beri ooff cok hamileyim diye saka yapiyordum ama hislerim iyiydi cidden❤
Belki konduramiyorsun kendinide yoksa uzulmeyim diyorsun ama mutlaka ogrenince biliyordum dedirtiyor...

Eki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm

Yaaa gozunaydiiinn❤❤❤
Allah saglikla tamamina erdirsiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…