Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ondk galan baktm.bıdahabakmadm canm cok sonra baktm.oyleydı nezaman sılık oldu onu bılemyrm ıkı gun oncekı de sılıktı epey

Sen stres yapma ki bebişin rahat etsin. Kendini sıcak tut iyi beslen. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım. Benim de günüm 8 gün geçti. Adetim 3-4 gün gece kan verdim negatif çıktı. Erken gebelik testinde de ince silik çizgi çıktı. Geç döllenme dahi olsa 10 gün geçince çıkar diyorlar ve kan vermeye korkuyorum

Ya kızlar kafayı yicem artık. Göğüslerim şiş. Akıntım fazla. 2 kez baş dönmesi yaşadım. Ara ara sizi da oluyor. Adetim 8 gün geçti. Bunları ben kendi kendime yapıyor olabilir miyim ? Uykularım kaçtı belirsizliklerden. Sürekli içim kararıyor. Size de çok soruyorum ama dayanamıyorum. Randevuya daha 1 hafta var. Pazartesi sağlık ocağına gidip kan mı versem cumayı mı beklesem doktordan olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor. Çok karamsar ve takıntılı bir insanım ama zaman geçmiyor artık

canım ya yanlıssa test heveslenmek de ıstemıyorum. e kac gun oldu şimdi kan versene boyle dusunmektense ogrenırsın. testte cıkmıs canm ne guzel bıanonce ver yıne kan bence

canım ya yanlıssa test heveslenmek de ıstemıyorum. e kac fun oldu şimdi kan versene boyle dusunmektense ogrenırsın. testte cıkmıs canm ne guzek bıanonce ver yıne kan bence
Sonraki testim de negatif çıktı evde yaptığım. Belki pazartesi giderim sağlık ocağında veririm kan. Inşallah sürpriz olur bana da

Kızlar 1 hafta sonra transferim var çok heyecanlıyım ya gözüme hiç uyku girmiyor nasıl gećicek hiç bilmiyorum

Insallah sağlıkla sıkı sıkı tutunur meleğinn❤ Ama uyu guzelce dinlen onun icin❤

ben ondk galan baktm.bıdahabakmadm canm cok sonra baktm.oyleydı nezaman sılık oldu onu bılemyrm ıkı gun oncekı de sılıktı epey

Gunun ne zamandi?
Yaptiklarin dursunda sen pazartesi sabahi yine yap canim.

Canim kuzenim 1 ay hic olmadi
Yani 1 ay oldu 1 ay hic olmadan gecti sonraki ayda oldu yani 50-60 gun kadar sonra.
Hicbiseyide yoktu.
Ertesi ayda hamile kaldı hatta.
Yumurtlama zamanida sastigindan.Bu ay oylesine olsun diye dusunmustu hatta tatildeydi ovulasyon testide bittigi icin takipte edememisti.
Nasipp!
Ama cidden kendini bu kadar üzme❤

Aminnnnnn cnmmm dilerim tez zamanda istyn herkese verir

Kendimi üzmek değil de belirtiler olunca rahat edemiyorum

Selam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292

Gözün aydın canım çok beklemeden yüzünü güldürmüş Allah daha da güzel geçer inşallah süreciniz. Sağlıklı hayırlısı olsun tebrik ederim :)

Valla ilişki günleriniz çok iyi bence bana tutacak gibi geliyor nasibinde varsa

Eki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm

Ayyyy nasıl sevindim seni görünce gözün aydın canım benim çok çok çok sevindim. Allahım yüzünü daha çok güldürsün. Okadar netki sonucun maşallah sımsıkı sarılmış sana bebişin hiç bırakmasın annesini sağlıkla gelsin hayırlı olsun inşallah kuzum

Sonraki testim de negatif çıktı evde yaptığım. Belki pazartesi giderim sağlık ocağında veririm kan. Inşallah sürpriz olur bana da
canım mutlaka gıt saglık ocagına kafan rahatlasın enazından hep böyle olcagına böyle daha da stres olursun zaman gectıkce gıt saglıkocagına canım güçlü ol stres yapmamaya calış

Sağol canım benim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…