- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Valla cnm belrtm yumurtlama günmden snra adet olcakmşm gibi agrılarm gelip gidiyordu gögüslerm şiştiAmiiin insallah belirti oldumu hic gunun gecmismiydi birazcik icimize su serp ne olur ☺
Anladim canim sag salim kucagina alirsin insallahValla cnm belrtm yumurtlama günmden snra adet olcakmşm gibi agrılarm gelip gidiyordu gögüslerm şişti
Aminnn cnmmm isteyen herkese nasip olsncanımm hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıpetsın
Aminnn kuzumAnladim canim sag salim kucagina alirsin insallah
Sen stres yapma ki bebişin rahat etsin. Kendini sıcak tut iyi beslen. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım. Benim de günüm 8 gün geçti. Adetim 3-4 gün gece kan verdim negatif çıktı. Erken gebelik testinde de ince silik çizgi çıktı. Geç döllenme dahi olsa 10 gün geçince çıkar diyorlar ve kan vermeye korkuyorumya Allah razı olsunn cok guzel seyler söylüyorsun inşallah öyledir ateşim de yuksek gıdıyor yumurtlamadan once 36.1dı yumurtlama olunca 36.4 oldu 5gun boyunca. sonra uc gun 36.1dı.ki bebk yerlesırken dusermıs ısı. dün de cıktı 36.5e gunıcınde de normalde 36.4 tur bugun 37.4tü hep. bakalım umarım senınde hıssettiğin gibidir. vee tez zamanda kucagımıza alırızzz bebişlerimizi
canım ya yanlıssa test heveslenmek de ıstemıyorum. e kac gun oldu şimdi kan versene boyle dusunmektense ogrenırsın. testte cıkmıs canm ne guzel bıanonce ver yıne kan benceSen stres yapma ki bebişin rahat etsin. Kendini sıcak tut iyi beslen. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım. Benim de günüm 8 gün geçti. Adetim 3-4 gün gece kan verdim negatif çıktı. Erken gebelik testinde de ince silik çizgi çıktı. Geç döllenme dahi olsa 10 gün geçince çıkar diyorlar ve kan vermeye korkuyorum
Sonraki testim de negatif çıktı evde yaptığım. Belki pazartesi giderim sağlık ocağında veririm kan. Inşallah sürpriz olur bana dacanım ya yanlıssa test heveslenmek de ıstemıyorum. e kac fun oldu şimdi kan versene boyle dusunmektense ogrenırsın. testte cıkmıs canm ne guzek bıanonce ver yıne kan bence
Kızlar 1 hafta sonra transferim var çok heyecanlıyım ya gözüme hiç uyku girmiyor nasıl gećicek hiç bilmiyorum
ben ondk galan baktm.bıdahabakmadm canm cok sonra baktm.oyleydı nezaman sılık oldu onu bılemyrm ıkı gun oncekı de sılıktı epey
Ya kızlar kafayı yicem artık. Göğüslerim şiş. Akıntım fazla. 2 kez baş dönmesi yaşadım. Ara ara sizi da oluyor. Adetim 8 gün geçti. Bunları ben kendi kendime yapıyor olabilir miyim ? Uykularım kaçtı belirsizliklerden. Sürekli içim kararıyor. Size de çok soruyorum ama dayanamıyorum. Randevuya daha 1 hafta var. Pazartesi sağlık ocağına gidip kan mı versem cumayı mı beklesemdoktordan olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor. Çok karamsar ve takıntılı bir insanım ama zaman geçmiyor artık
Aminnnnnn cnmmm dilerim tez zamanda istyn herkese verirGozunaydiin :))))) Allah tamamina erdirsin sagliklaa❤
Benim carsamba sabahi boyle bayaa silikti bugun daha koyuydu
Sonradan dedigin ne kadar bekledin?
Ben kizimda da biliyordum dedim.Cidden hep derim en iyi belirti odur,o baska bi his❤
2.de de var bisy ama sanki garip diyordum esime,dış gebelik gecirdim
Simdide yumurtlama zamaninda beri ooff cok hamileyim diye saka yapiyordum ama hislerim iyiydi cidden❤
Belki konduramiyorsun kendinide yoksa uzulmeyim diyorsun ama mutlaka ogrenince biliyordum dedirtiyor...
Yaaa gozunaydiiinn❤❤❤
Allah saglikla tamamina erdirsiinnn
Kendimi üzmek değil de belirtiler olunca rahat edemiyorumInsallah sağlıkla sıkı sıkı tutunur meleğinn❤ Ama uyu guzelce dinlen onun icin❤
Gunun ne zamandi?
Yaptiklarin dursunda sen pazartesi sabahi yine yap canim.
Canim kuzenim 1 ay hic olmadi
Yani 1 ay oldu 1 ay hic olmadan gecti sonraki ayda oldu yani 50-60 gun kadar sonra.
Hicbiseyide yoktu.
Ertesi ayda hamile kaldı hatta.
Yumurtlama zamanida sastigindan.Bu ay oylesine olsun diye dusunmustu hatta tatildeydi ovulasyon testide bittigi icin takipte edememisti.
Nasipp!
Ama cidden kendini bu kadar üzme❤
Selam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
canım benim çok sağol ya valla .bana yol gösterdin Allah razı olsun gerçekten.bizimde 21 22 23 25 26bugün son ilişki günlerimiz beklicem artık dün çatladı.Allahım sende hayırlısı ile kucaağına alırsın.
Eki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
canım mutlaka gıt saglık ocagına kafan rahatlasın enazından hep böyle olcagına böyle daha da stres olursun zaman gectıkce gıt saglıkocagına canım güçlü ol stres yapmamaya calışSonraki testim de negatif çıktı evde yaptığım. Belki pazartesi giderim sağlık ocağında veririm kan. Inşallah sürpriz olur bana da
Tamam canım gidecem mutlaka :)canım mutlaka gıt saglık ocagına kafan rahatlasın enazından hep böyle olcagına böyle daha da stres olursun zaman gectıkce gıt saglıkocagına canım güçlü ol stres yapmamaya calış
Aminnnnnn cnmmm dilerim tez zamanda istyn herkese verir
Cok sevindim❤tebrik ederim canim.Eki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Sağol canım benim çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok beklemeden yüzünü güldürmüş Allah daha da güzel geçer inşallah süreciniz. Sağlıklı hayırlısı olsun tebrik ederim :)
Valla ilişki günleriniz çok iyi bence bana tutacak gibi geliyor nasibinde varsa
Ayyyy nasıl sevindim seni görünce gözün aydın canım benim çok çok çok sevindim. Allahım yüzünü daha çok güldürsün. Okadar netki sonucun maşallah sımsıkı sarılmış sana bebişin hiç bırakmasın annesini sağlıkla gelsin hayırlı olsun inşallah kuzum
Aminnnnnnnn cnm aminnnn dilerim herkese nasıl olur inşallah öyle çıkarr :))) inşallah bebişimm bnmledr hala inanamıyorm[/QUOTE
Hayırlı olsunnn kuzm sağlıcakla alırız bebeklerimzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?