- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnm ck sevindm inan nasil uzulmustukk o zamanlar Rabbm aynilarini yasatmasin en guzeliyle sonuclansin insallahSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
TebriklerEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Tek edrm cnmmTebrikler
Aaa Gül hamile misinYeni hamis arkadaşlar hayırlı olsun
Hayırlı olsun cnm sağ salım kavuştursun rabbimHamileyim mmm mmm Allahıma bin şükür
Evet canım şükürler olsun.İlk tüp bebek denememde hamile kaldım.Darısı başınaAaa Gül hamile misin
Bilmiyorum biraz hafif görünüyor çok akintim var bide sol kasigim agri varİki gün sonra dahada koyulaşır canım değerlendir bugünden
TebriklerSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
Kuzuumm gördün mü bak güzel haberlerle geldin bize işteee:))) hayırlı olsun çok çok sevindimmmEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Çok sevindim inşAllah cnmEvet canım şükürler olsun.İlk tüp bebek denememde hamile kaldım.Darısı başına
lı oldun bende 6 ay önce kürtaj oldum beklemedeyiz halenHayirli olsun, saglikla kucagina alirsin insallah
Saol kuzummmm bnmmm dilermmmmmm sanaa en güzeli nasip olr sanada bn sevnrm inşaAllahGözün aydın canım çok beklemeden yüzünü güldürmüş Allah daha da güzel geçer inşallah süreciniz. Sağlıklı hayırlısı olsun tebrik ederim :)
Valla ilişki günleriniz çok iyi bence bana tutacak gibi geliyor nasibinde varsa
Ayyyy nasıl sevindim seni görünce gözün aydın canım benim çok çok çok sevindim. Allahım yüzünü daha çok güldürsün. Okadar netki sonucun maşallah sımsıkı sarılmış sana bebişin hiç bırakmasın annesini sağlıkla gelsin hayırlı olsun inşallah kuzum
Aminnn kuzum Allah bu yolda kimseyi bekletmesnHayırlı olsun cnm sağ salım kavuştursun rabbim
İKuzuumm gördün mü bak güzel haberlerle geldin bize işteee:))) hayırlı olsun çok çok sevindimmm
canım peki adet gununden once test yapmıs mıydınSaol kuzummmm bnmmm dilermmmmmm sanaa en güzeli nasip olr sanada bn sevnrm inşaAllah
Saol cnm benim benim şimdi yatınca gene dua edecem sana ve buradaki herkese unutmam sizleriGülüm geç döllenme olabilir, birkaç gün bile fark eder. Kalp atışı da o kadar çabuk duyulmaz benim bildiğim 7. haftanın içinde olmak gerek en az. Biraz da cihazın hassasiyeti önemli. Ben 4 yıl önce oğlanı 6 hafta 3 günlükken usgde gördüm, 10 gün sonra da kalp atışını duyduk. Acele etme haftaya hepsi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?