Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sen nerdesn bnde sniin gelmeni bekledim dün senle konştk gördn mü cnmm duan kabul oldu

İ
Aynennn çok şükür canım yaaa kendim kadar sevindim inan kii çok heyecanlandım yazını görünce. Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çoook şükür sağlıkla devamı gelir inşallah. Kan değerin yüksek gibime geliyor test sonuçlarına göre ay hadi hayırlısı

Insallah canim tesekkur ederiim❤ unutur muyum,aklimdasiniz❤

Teşekkürlerr :)
Kız bu ay senin tutacak gibi hissediyorum

İnşaAllah cnmmm bnmmm valla hissedyrm nasl sevndgni Allah razı oldnn cnmm bnmm valla inşaAllah öyledr çok isterm kan degrm yüksek olsn

Yok cnmm hiç yapmadm
tekrar hayırlı olsun canımm. belırtılerın neydı pekı. benım ilki sillık cıktı ya ama 2.de de cokgec sılık cıktı 1 saat sonra falan gordum. oyuzden hevesım kırıldı 5gunum var daha. akıntım var baya şeffaf su gb yumurta akı rengınse. sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssediyorum sureklı uyuyakalıyorum kalkamıyorum oglene dek uyuyorum ıstahım cok fazlaa beklıyorum ıste günümü

Bkle cnmmm dilerm sana tuutnmştr

Biraz önce facebookta bi grupta okudum kadın adete 1 hafta kala test yapmış negatif kan vermiş 0.5 adet tarihinde tekrar yapmış pozitifmiş beklemeliyiz belki bizimde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…