hayırlı olsunnn Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
canım peki adet gununden once test yapmıs mıydın
Aminnnnn kuzummhayırlı olsunnn Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Aynennn çok şükür canım yaaa kendim kadar sevindim inan kii çok heyecanlandım yazını görünce. Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çoook şükürAyyy sen nerdesn bnde sniin gelmeni bekledim dün senle konştk gördn mü cnmm duan kabul oldu
İ
Saol kuzummmm bnmmm dilermmmmmm sanaa en güzeli nasip olr sanada bn sevnrm inşaAllah
Insallah canim tesekkur ederiim❤ unutur muyum,aklimdasiniz❤
Teşekkürlerr :)
Kız bu ay senin tutacak gibi hissediyorumÇok doğru demişsin işte Allah ol derse olur sen “benim çocuğum olmaz” desende olur. Hz. Zekeriyya’nın bir hikayesi var bunla ilgili bir oku nedediğimi anlarsın ama ben sana çevremden bir örnek vereyim:
Arkadaşımın eşi troid hastası ve hormon testlerinin hepsi alt üst. Zaten troid ilacı kullanıyor devamlı. Hormon değerlerine baksan kesin bunun çocuğu olmaz dersin. Ama o her ihtimale karşı düzenli doğum kontrol haplarını alıyormuş. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu öğrendiler ve inanamadılar. Tesadüfen kontrole gittiğinde değerlerinden şüphelenmiş doktor. Sonrada keseyi falan gördüler ama bebek ilaç tedavisi gördüğünden dolayı düştü ne yazıkki.
Velhasıl kelam doktor bile bu duruma “mucize” demiş Allah isterde her şekilde o mucizeyi yaratıyor. Sen olumsuz düşünme çoook gençsin oluuuur
İnşaAllah cnmmm bnmmm valla hissedyrm nasl sevndgni Allah razı oldnn cnmm bnmm valla inşaAllah öyledr çok isterm kan degrm yüksek olsnAynennn çok şükür canım yaaa kendim kadar sevindim inan kii çok heyecanlandım yazını görünce. Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çoook şükürsağlıkla devamı gelir inşallah. Kan değerin yüksek gibime geliyor test sonuçlarına göre ay hadi hayırlısı
Hayırlı olsun cnmmSelam kizlar beni taniyan bilir 2 ay önce kürtaj olmuştum ve bugün hamileyim test yaptim allahim isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2101292
tekrar hayırlı olsun canımm. belırtılerın neydı pekı. benım ilki sillık cıktı ya ama 2.de de cokgec sılık cıktı 1 saat sonra falan gordum. oyuzden hevesım kırıldı 5gunum var daha. akıntım var baya şeffaf su gb yumurta akı rengınse. sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssediyorum sureklı uyuyakalıyorum kalkamıyorum oglene dek uyuyorum ıstahım cok fazlaa beklıyorum ıste günümüYok cnmm hiç yapmadm
Bkle cnmmm dilerm sana tuutnmştrtekrar hayırlı olsun canımm. belırtılerın neydı pekı. benım ilki sillık cıktı ya ama 2.de de cokgec sılık cıktı 1 saat sonra falan gordum. oyuzden hevesım kırıldı 5gunum var daha. akıntım var baya şeffaf su gb yumurta akı rengınse. sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssediyorum sureklı uyuyakalıyorum kalkamıyorum oglene dek uyuyorum ıstahım cok fazlaa beklıyorum ıste günümü
Kız bu ay senin tutacak gibi hissediyorum
Yumurtladığın için o ağrılar var canım benimBilmiyorum biraz hafif görünüyor çok akintim var bide sol kasigim agri var
Çok teşekkür ederim canım inşallah busefer tutunur yavrum duacinizimCnm ck sevindm inan nasil uzulmustukk o zamanlar Rabbm aynilarini yasatmasin en guzeliyle sonuclansin insallah
Aminnn gülüm darısı isteyen tüm herkese
- @plojovic
dlkkydlntpl - @Nurr05
BerraAksa_K - bir sürü hamile haberi maşallah kızlar allah sag saglım kavuşmanızı nasip etsin T Tatlianne20
Teşekkür bitanem sanada hayırlı olsun canımHayırlı olsun cnmm
Hayrlı olan cnmmmTeşekkür bitanem sanada hayırlı olsun canım
Cnm sat 24 aralık olmam gereken günde 26 ocakAmiiiiin❤
Kan verdin mi?
Sat ne zamandi sevinip orayi kacirdim galiba yazdiysanda:)
Harıkanbuay baya cok allah olmayanlarda nasıp etsın kozlar calısmaları bırakmak yok devam
- @plojovic
dlkkydlntpl - @Nurr05
BerraAksa_K - bir sürü hamile haberi maşallah kızlar allah sag saglım kavuşmanızı nasip etsin T Tatlianne20
Biraz önce facebookta bi grupta okudum kadın adete 1 hafta kala test yapmış negatif kan vermiş 0.5 adet tarihinde tekrar yapmış pozitifmiş beklemeliyiztekrar hayırlı olsun canımm. belırtılerın neydı pekı. benım ilki sillık cıktı ya ama 2.de de cokgec sılık cıktı 1 saat sonra falan gordum. oyuzden hevesım kırıldı 5gunum var daha. akıntım var baya şeffaf su gb yumurta akı rengınse. sol yumurtalıgımın agrıdıgını hıssediyorum sureklı uyuyakalıyorum kalkamıyorum oglene dek uyuyorum ıstahım cok fazlaa beklıyorum ıste günümü
Inşallah canım inşallah bekleyemez rabbim yuzunuzu güldürurBiraz önce facebookta bi grupta okudum kadın adete 1 hafta kala test yapmış negatif kan vermiş 0.5 adet tarihinde tekrar yapmış pozitifmiş beklemeliyizbelki bizimde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?