TebriklerEki Görüntüle 2101369 kızlar bug0n bat günümdü Şükrler olsun. Şükrlerrrrrr Rabbim olmayanada versn dua edin yarın hastaneye gdip kan vercm
Amin canım hepimizin inşallah ben 2 çocuk fikrine oğlum için alıştım okadar çok istiyor ki inşallah oluncada bu isteği olurInşallah canım inşallah bekleyemez rabbim yuzunuzu güldürur
Profiline girip oradan seçiyorsun canımKızlar burdaki hamilelik aylardan olmuyor yapamadim uğraştım geçenlerde yapmistim
Oh masallah olsun ikimciside datli olur bitaneyle kalma bende ilk daha 3 düşük oldu bu insallh tutunurAmin canım hepimizin inşallah ben 2 çocuk fikrine oğlum için alıştım okadar çok istiyor ki inşallah oluncada bu isteği olur
Girdim seçtim yaptim olmamış yine farkli olmus busefer onayladimda kuzmProfiline girip oradan seçiyorsun canım
Sendende Allah razı olsun canım benim bizim bizden başka kimimiz varAy kuzum ciddimisin yaa çok heyecanlandırdın beni inanırmısınHamişlerin hisleri kuvvetli, duaları kabul olurmuş Allah razı olsun valla inşalllaahh canımm
inş canım benim oğlan seneye 1.sınıfa başlıcak o başlamadan yatarrak hamilelik geçirdiğimden dolayı hailelik süreci bitsin istiyorum bu ay tutarsa çok iyi olur diğer aylar düşünmek bizi bayağı sıkar.Gözün aydın canım çok beklemeden yüzünü güldürmüş Allah daha da güzel geçer inşallah süreciniz. Sağlıklı hayırlısı olsun tebrik ederim :)
Valla ilişki günleriniz çok iyi bence bana tutacak gibi geliyor nasibinde varsa
Ayyyy nasıl sevindim seni görünce gözün aydın canım benim çok çok çok sevindim. Allahım yüzünü daha çok güldürsün. Okadar netki sonucun maşallah sımsıkı sarılmış sana bebişin hiç bırakmasın annesini sağlıkla gelsin hayırlı olsun inşallah kuzum
plojovic - @dlkkydlntpl
- @Nurr05
BerraAksa_K - bir sürü hamile haberi maşallah kızlar allah sag saglım kavuşmanızı nasip etsin T Tatlianne20
Kızlar burdaki hamilelik aylardan olmuyor yapamadim uğraştım geçenlerde yapmistim
Teşekkür ederim kuzm ❤Teşekkürler :)❤
Arkadasin takviminin altinda var ordan tikla canim
Tahmini dogumunu yaz
Onu bulmakta basit
Sat'a 7 ekle 3 ay geri git.
Tarihide mesela 01-10-2018 yaz kaydet
Günaydın inşallah sorunsuz geçer herşey gönlünüzce olsun.GÜNAYDINLAR HASTANEDEYİM KESEYİ GÖRECEM İNŞAALLAH
Hamilelik takvimimde kayitli canim ama bisilerini kapaliki çıkmadı kuzm burda orda kaydetmisim batıplojovic
Allah razı olsn canmmTebrikler
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aynen öle yaptim geçen hamilelikte dusmeden önce yapmistimTekrar arada - olacak sekilde yazip en altta degisiklikleri kaydete tiklayip denesen mi?
Sende bekliyordun demi canım bayadir burdaykenAllah razı olsn canmm
Evet cnmmmm bnmm 1yık 7 buçk aySende bekliyordun demi canım bayadir burdayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?