Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh masallah olsun ikimciside datli olur bitaneyle kalma bende ilk daha 3 düşük oldu bu insallh tutunur
İnşallah cnm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim nasıl olduğunu çok iyi
Bilirim bi arkadaşımında gep düşükleri oluyordu ameliyatla rahim duvarını kalınlaştırdılar 2çocuğu var şimdi

İnşallah cnm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim nasıl olduğunu çok iyi
Bilirim bi arkadaşımında gep düşükleri oluyordu ameliyatla rahim duvarını kalınlaştırdılar 2çocuğu var şimdi
Maşallah canım bende 2 ci düşükte ameliyat oldum rahim perdesinden ardında bidaha düşük oldu geçen buda insallh tutunur bana

Hayırlı olsun canım bi kür falan yaptınmı kendiligindenmi oldu?yasında cok gencmiş daha 19 :)bayanerken evlendin galiba
18 imde evlendim cnmm kür soğan kürü yaptm incir kürü yaptm ama işe yaramadı bu ay doktor klomen vermişti belkide ondandr :)

Hayırlı olsunnn:) çok sevindim. Sağlıkla gelsin insaallah herhangi bir kür fan yapmismiydiniz?
Saol cnm istyn herkese nasio olr inşaAllah valla yaptm soğan kürü incir kürü ama olmadı bu ay klomen vermişti doktrm infertilite demişti bişyimz olmadgı halde olmuyordu yani ondan verdi şükr bu ay oldu

Hamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun hep saglıkla kucanıza alin Darisi bize kızlar hamile olanlar belırtıler arasında göguslerde yeşil damarlar olan varmı adetime bır gun kaldı goguslerımde kı damarlar cok belırgın oldu ?

Bnm ki öle uçlara doğru cnm Amin Rabbim çok bekletmesn cnmm inşaAllah hamilsndr

Bnm ki öle uçlara doğru cnm Amin Rabbim çok bekletmesn cnmm inşaAllah hamilsndr

Gunaydın kızlar.
Utanarak bişey sormak istiyorum.
Perşembe günü takvimde ovu gunum olduğunu gösteriyordu. Eşim dün il dışından geldi. Aksam ilişki oldu ama affedersiniz onunki olduktan yarım saat sonra tekrar devam ettik. O arada giren spermler çıkmışmıdır aklıma takıldı kaldı emin olamıyorum biraz saçma ve ayıplı bi soru oldu ama başka kimseyede sorulmaz ki böyle bişey

İlerlemeleri 10 dk gibi bir sure zaten sizinde yarim saaar gecmis yol alan almistir canim icin ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…