- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Maşallah inşallah aliriz saglicakla canımEvet cnmmmm bnmm 1yık 7 buçk ay
Guzel haberlerle gel insallh sağlıklı olduğunu duyarizGünaydn kızlar hastaneye gidyrm dua edin
İnşallah cnm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim nasıl olduğunu çok iyiOh masallah olsun ikimciside datli olur bitaneyle kalma bende ilk daha 3 düşük oldu bu insallh tutunur
Maşallah canım bende 2 ci düşükte ameliyat oldum rahim perdesinden ardında bidaha düşük oldu geçen buda insallh tutunur banaİnşallah cnm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim nasıl olduğunu çok iyi
Bilirim bi arkadaşımında gep düşükleri oluyordu ameliyatla rahim duvarını kalınlaştırdılar 2çocuğu var şimdi
Hayırlı olsun canım bi kür falan yaptınmı kendiligindenmi oldu?yasında cok gencmiş daha 19 :)bayanerken evlendin galibaEvet cnmmmm bnmm 1yık 7 buçk ay
Amiiiiiiinnnnnn cnmmmmmMaşallah inşallah aliriz saglicakla canım
18 imde evlendim cnmm kür soğan kürü yaptm incir kürü yaptm ama işe yaramadı bu ay doktor klomen vermişti belkide ondandr :)Hayırlı olsun canım bi kür falan yaptınmı kendiligindenmi oldu?yasında cok gencmiş daha 19 :)bayanerken evlendin galiba
Hayırlı olsunnn:) çok sevindim. Sağlıkla gelsin insaallahHamileyim mmm mmm Allahıma bin şükür
İnşaAllah tatlmGuzel haberlerle gel insallh sağlıklı olduğunu duyariz
Saol cnm istyn herkese nasio olr inşaAllah valla yaptm soğan kürü incir kürü ama olmadı bu ay klomen vermişti doktrm infertilite demişti bişyimz olmadgı halde olmuyordu yani ondan verdi şükr bu ay olduHayırlı olsunnn:) çok sevindim. Sağlıkla gelsin insaallahherhangi bir kür fan yapmismiydiniz?
Sagandan ilk ay hamile kalmayıp sonra kalan cok oluyor ama canım,bende gecen ay yaptım tık yok ama bakalım bu ay nolacak18 imde evlendim cnmm kür soğan kürü yaptm incir kürü yaptm ama işe yaramadı bu ay doktor klomen vermişti belkide ondandr :)
Olr canm yeterki Rabbime dön ve iste Rabbim geciktirrir ama verirSagandan ilk ay hamile kalmayıp sonra kalan cok oluyor ama canım,bende gecen ay yaptım tık yok ama bakalım bu ay nolacak
Bnm ki öle uçlara doğru cnm Amin Rabbim çok bekletmesn cnmm inşaAllah hamilsndrHamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun hep saglıkla kucanıza alinDarisi bize kızlar hamile olanlar belırtıler arasında göguslerde yeşil damarlar olan varmı adetime bır gun kaldı goguslerımde kı damarlar cok belırgın oldu ?
Bnm ki öle uçlara doğru cnm Amin Rabbim çok bekletmesn cnmm inşaAllah hamilsndrHamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun hep saglıkla kucanıza alinDarisi bize kızlar hamile olanlar belırtıler arasında göguslerde yeşil damarlar olan varmı adetime bır gun kaldı goguslerımde kı damarlar cok belırgın oldu ?
İşallah canim benim sende sag saglim kucana alBnm ki öle uçlara doğru cnm Amin Rabbim çok bekletmesn cnmm inşaAllah hamilsndr
Sen oyle dıyince gıtım aynadan baktım canım benımkıde uclara sogru işallah bebiş belirtısıdır umutlandım şimdiBnm ki öle uçlara doğru cnm Amin Rabbim çok bekletmesn cnmm inşaAllah hamilsndr
İlerlemeleri 10 dk gibi bir sure zaten sizinde yarim saaar gecmis yol alan almistir canim icin ferah olsunGunaydın kızlar.
Utanarak bişey sormak istiyorum.
Perşembe günü takvimde ovu gunum olduğunu gösteriyordu. Eşim dün il dışından geldi. Aksam ilişki oldu ama affedersiniz onunki olduktan yarım saat sonra tekrar devam ettik. O arada giren spermler çıkmışmıdır aklıma takıldı kaldı emin olamıyorumbiraz saçma ve ayıplı bi soru oldu ama başka kimseyede sorulmaz ki böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?