Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlerlemeleri 10 dk gibi bir sure zaten sizinde yarim saaar gecmis yol alan almistir canim icin ferah olsun
Heheh affedersin canım nereye doğru ilerliyorlar rahimdeki yumurtayamı ulaşıyor ordan tekrar cıkma Durumu yok dimi :) yani şu döllenme videolarında 1000lerce sperm hızlıca gidiyorda sadece bi tanesi içeri girebiliyor ya o durum tam o andamı oluyor :) ay ne cahilim ya kusura bakma :/

Kızlar merhaba
Kimyasal gebelikten sonra adeti geciken oldu mu hiç

Kiz yok bende burdaki arkadaslardan baska önceki yazilardan ogreniyorum
Spermler koruyucu sividan ayrilip tuplere dogru yol aliyor oraya ulasabilenler yumurta ariyor varsa dollemeye calisiyor yiksa da 2 3 gün yasiyorlar ama bi videoda rahim normalde sıkı kapali yumurtlama günlerinde bi kac günlüğüne aciliyor diye izlemistim

Anladım canım cok saol :) Ya heray sırf bu stresten dolayı bu ay ara vercem diyorum sonra bişeyler beni dürtüyor kendimi buralarda buluyorum şimdi işin yoksa bekle batı. İyi halt yedim dimi

Anladım canım cok saol :) Ya heray sırf bu stresten dolayı bu ay ara vercem diyorum sonra bişeyler beni dürtüyor kendimi buralarda buluyorum şimdi işin yoksa bekle batı. İyi halt yedim dimi
Sonu husran olmasin canim insallah tutmuştur

Ahahahahha
Aslan'ın boyle olmadigi zaman yok galiba :))))))
Kmsl Hnd Sen yine de burcuna kanıp hicbir dogum seklinin rahat olduguna inanma :)))))))
Inanmiyorum canim zaten kizimi sezaryen yapmistim korkudan.. bu da sezaryen olur zaten. Normal dogumdan cok korkuyorum.. ama sezaryen den sonra sa insanin cani cok yaniyor...

Gunaydin iyi haftasonlari arkadaslar..yeni hamile haberleri var mi 3 5 gundue bakamadim biraya hic ?

Şu bütün sipoşları bir yerde toplayıp tokmakla ezesim geliyor. Niye hemen pes ettiniz dışarda ne işiniz var diyesim geliyor içerdekiler zaten daha beter hadi girdiniz o kadar kalabaliksiniz biriniz mı yolu bulamıyorsunuz. Bodoslama dalıyorlar herhalde. Vallahi çıldıracam

Hosbulduk canim birdahaki aya kaldik ya biz nasipse sen hastalandinmi?
Yok canım ya. Bugünle beraber 9 gün geçmiş oluyor. Doktorlar 10 gün geçsin öyle diyor genelde. Çünkü geç döllenme olursa 10 gün ve sonrası çıkarmış. Benimki de bir umut işte. Göğüslerim büyük hala. Pazartesi sağlık ocağında tekrar kan verecem. Cuma da randevum var zaten

Inanmiyorum canim zaten kizimi sezaryen yapmistim korkudan.. bu da sezaryen olur zaten. Normal dogumdan cok korkuyorum.. ama sezaryen den sonra sa insanin cani cok yaniyor...

Iyi bari deneyim baki :)
Allah hayirlisini nasip etsin saglikla

Aaaa cok sevindim valla hadi insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…