- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Umudum yok ama Allah büyük belli olmaz :) sen ne yaptın nasılsınAaaa cok sevindim valla hadi insaAllah
Ben regl dönemi ni bugun bitirdim hayirlisiyla bakacaz artik :)Umudum yok ama Allah büyük belli olmaz :) sen ne yaptın nasılsın
Masallah canim Allah bağışlasınEki Görüntüle 2101569 kesemizi gördük haftaya kalp atışını dinleyecez ondan sonrada cinsiyetini öğrenecez inşallah tahminleri almak istiyorum ama şimdiden kız mı erkek mi öğrenince haber ederim kim bilmiş bakalımDarısı tüm isteyenlerin başına
BAT 16 subat :)B
Ben regl dönemi ni bugun bitirdim hayirlisiyla bakacaz artik :)
Ay inanmıyorummmm. Bu nasıl bir mutluluk nasıl bir güzelliktir. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinEki Görüntüle 2101569 kesemizi gördük haftaya kalp atışını dinleyecez ondan sonrada cinsiyetini öğrenecez inşallah tahminleri almak istiyorum ama şimdiden kız mı erkek mi öğrenince haber ederim kim bilmiş bakalımDarısı tüm isteyenlerin başına
Allah razı olsun canım benimMasallah canim Allah bağışlasın
Amin gülüm benim darısı herkesin başına inşlhhhhAy inanmıyorummmm. Bu nasıl bir mutluluk nasıl bir güzelliktir. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Inşallah tutar canım :)B
Ben regl dönemi ni bugun bitirdim hayirlisiyla bakacaz artik :)
Hayirlisiyla kucaginada alirsin insaAllah ben ilk tahmini yapoyorum erkek !Allah razı olsun canım benim
Amin gülüm benim darısı herkesin başına inşlhhhh
Acikcasi dedigim gibi ben pek istemiyorum yasim sizden ileri bir yas ama eşi m cok istiyor her aksam ayni muhabbet var nerdeyse bebek !Inşallah tutar canım :)
İnşallah hayırlısı ile keseyide kalp atışını da duyarsın canımKızlar yarın bende keseyi görmek için hastaneye gidecem dua edin inşlh herşey yolundadır
Kız olsunHayirlisiyla kucaginada alirsin insaAllah ben ilk tahmini yapoyorum erkek !
Kızlar merhaba
Kimyasal gebelikten sonra adeti geciken oldu mu hiç
Ayyy sen nerdesin canım çok teşekkür ederim darısı başınaİnşallah hayırlısı ile keseyide kalp atışını da duyarsın canım
Bu baskılar insani mahfediyor zaten. Özellikle istiyor ve olmuyorsa daha da çekilmez oluyor. Sen zaten istemiyormuşsun stres de yapmıyorsundur. Vakti gelince Rabbim kavuşturur inşallah canımAcikcasi dedigim gibi ben pek istemiyorum yasim sizden ileri bir yas ama eşi m cok istiyor her aksam ayni muhabbet var nerdeyse bebek !
MaşalllahAllah razı olsun canım benim
Amin cnm benimMaşalllah
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yapmiyorum ama adet sonrasi atışmalar beni si nirlendiriyor :)Bu baskılar insani mahfediyor zaten. Özellikle istiyor ve olmuyorsa daha da çekilmez oluyor. Sen zaten istemiyormuşsun stres de yapmıyorsundur. Vakti gelince Rabbim kavuşturur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?