- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Kaç yaşındasınız ki :)Yapmiyorum ama adet sonrasi atışmalar beni si nirlendiriyor :)
Cumaya aldım randevu canım. Erkek doktora gitmek istemiyorum. Utancımdan yerin dibine girerim. Pazartesi sağlık ocağına bir umut tekrar kan verecemAsyaaayazz adet olmamissin hala dr bi görün bence
39 cnmKaç yaşındasınız ki :)
Amaa neden istemiyorsunnnn39 cnm
Sende var diiii erken gebelik.testi hafifte olsa ikinci cizgin belirgindi canim ben o zamanda soyledim sen hamilesin umarim buda kan testinde onaylanirCumaya aldım randevu canım. Erkek doktora gitmek istemiyorum. Utancımdan yerin dibine girerim. Pazartesi sağlık ocağına bir umut tekrar kan verecem
Bu ay o da aynisini soyledi bi doktora gosterelim diye aslinda uzun mu bilmiyorum ama 11 ay oldu :) bende simdi sirasi degil dedim 50 yasinda mi sirasi gelecek dediAmaa neden istemiyorsunnnnbence olsa çok güzel olur. Tabi senin isteğin önemli kimse karışamaz :) uzun süredir deniyor ve olmuyorsa da bir doktora gidip tedavi olun zaman daha çok geçmeden bence
Umarım :) inşallah öyledir. Sağlık ocaklari 10 gün geçince yapıyor zaten gebelik testini geç döllenmeden şüphe duyarak :) ben de testin hassaslığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kandaki küsüratı algilamis olabilir. Umarım yükselmiştir değerim. Sanmam ama bir umut işte :)Sende var diiii erken gebelik.testi hafifte olsa ikinci cizgin belirgindi canim ben o zamanda soyledim sen hamilesin umarim buda kan testinde onaylanir
San san :))Umarım :) inşallah öyledir. Sağlık ocaklari 10 gün geçince yapıyor zaten gebelik testini geç döllenmeden şüphe duyarak :) ben de testin hassaslığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kandaki küsüratı algilamis olabilir. Umarım yükselmiştir değerim. Sanmam ama bir umut işte :)
Adam haklııBu ay o da aynisini soyledi bi doktora gosterelim diye aslinda uzun mu bilmiyorum ama 11 ay oldu :) bende simdi sirasi degil dedim 50 yasinda mi sirasi gelecek dedi
Heyecan yaptım bak yine :))San san :))
Kiyamam yaa ... o gozyaslari bosuna degil emin ol :))Adam haklıısen hele bir hamile kal. Onun kalp sesini duy. Karnında gün gün büyüdüğünü hisset. Keşke hemen olsaydı dersin. O bozuk testlerdeki çift çizgi bile o kadar güzel bir duygu yaşattı ki bana sevinçten ağladım resmen
Inşallah canım. Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Umarım öyledir ve buraya yazarım hissediyordum oldu diye :)K
Kiyamam yaa ... o gozyaslari bosuna degil emin ol :))
Amin amin amin tatlim :)Inşallah canım. Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Umarım öyledir ve buraya yazarım hissediyordum oldu diye :)
Benimde oyleydi reglden once ama tabi kisiden kisiye degisir ..biraz soguk alincada gogusler adete yakin asiri agriyor sizin bilemem amaBenim bugün kasık ve bel ağrım daha çok var göğüslerim büyüdü kolum deyince acıyor dr sol tarafta yumurta büyümüş demişti kasığımın sol tarafı acıyor yüzüm inanılmaz döktü daha önceki hamile olduğumda da olmuştu bu belirtiler ama kaybetmiştim bebeğimi ... kan negatif çıktı bu belirtiler pskolojik mi ya yoksa varmı bebek anlayamıyorum
Ya sen beni nasıl heyecanlandırıp mutlu ettin anlatamamAmin amin amin tatlim :)
Pazartesi yapilacak olan kan testinden sonrada hep beraber mutlu oluruz kismetse canim :)Ya sen beni nasıl heyecanlandırıp mutlu ettin anlatamam
Inşallah pazartesi verip salı günü alacam :) sisteme düşerse öğleden sonra ordan da bakarımPazartesi yapilacak olan kan testinden sonrada hep beraber mutlu oluruz kismetse canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?