Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
jenep06 kimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi olabilirmiş bir hafta kadar bende geçen ay kimyasal geçirdim düşük zamanı geldi geçti adet olmadım test yaptım 55 çıktı şüphemde vardı inşallah seninde bebiş gecikmesidir canim

Amaa neden istemiyorsunnnn bence olsa çok güzel olur. Tabi senin isteğin önemli kimse karışamaz :) uzun süredir deniyor ve olmuyorsa da bir doktora gidip tedavi olun zaman daha çok geçmeden bence

Cumaya aldım randevu canım. Erkek doktora gitmek istemiyorum. Utancımdan yerin dibine girerim. Pazartesi sağlık ocağına bir umut tekrar kan verecem
Sende var diiii erken gebelik.testi hafifte olsa ikinci cizgin belirgindi canim ben o zamanda soyledim sen hamilesin umarim buda kan testinde onaylanir

Amaa neden istemiyorsunnnn bence olsa çok güzel olur. Tabi senin isteğin önemli kimse karışamaz :) uzun süredir deniyor ve olmuyorsa da bir doktora gidip tedavi olun zaman daha çok geçmeden bence
Bu ay o da aynisini soyledi bi doktora gosterelim diye aslinda uzun mu bilmiyorum ama 11 ay oldu :) bende simdi sirasi degil dedim 50 yasinda mi sirasi gelecek dedi

Sende var diiii erken gebelik.testi hafifte olsa ikinci cizgin belirgindi canim ben o zamanda soyledim sen hamilesin umarim buda kan testinde onaylanir
Umarım :) inşallah öyledir. Sağlık ocaklari 10 gün geçince yapıyor zaten gebelik testini geç döllenmeden şüphe duyarak :) ben de testin hassaslığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kandaki küsüratı algilamis olabilir. Umarım yükselmiştir değerim. Sanmam ama bir umut işte :)

San san :))

Bu ay o da aynisini soyledi bi doktora gosterelim diye aslinda uzun mu bilmiyorum ama 11 ay oldu :) bende simdi sirasi degil dedim 50 yasinda mi sirasi gelecek dedi
Adam haklıı sen hele bir hamile kal. Onun kalp sesini duy. Karnında gün gün büyüdüğünü hisset. Keşke hemen olsaydı dersin. O bozuk testlerdeki çift çizgi bile o kadar güzel bir duygu yaşattı ki bana sevinçten ağladım resmen

K
Kiyamam yaa ... o gozyaslari bosuna degil emin ol :))

Benim bugün kasık ve bel ağrım daha çok var göğüslerim büyüdü kolum deyince acıyor dr sol tarafta yumurta büyümüş demişti kasığımın sol tarafı acıyor yüzüm inanılmaz döktü daha önceki hamile olduğumda da olmuştu bu belirtiler ama kaybetmiştim bebeğimi ... kan negatif çıktı bu belirtiler pskolojik mi ya yoksa varmı bebek anlayamıyorum

Benimde oyleydi reglden once ama tabi kisiden kisiye degisir ..biraz soguk alincada gogusler adete yakin asiri agriyor sizin bilemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…