- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bata kaç gün kaldıBenim bugün kasık ve bel ağrım daha çok var göğüslerim büyüdü kolum deyince acıyor dr sol tarafta yumurta büyümüş demişti kasığımın sol tarafı acıyor yüzüm inanılmaz döktü daha önceki hamile olduğumda da olmuştu bu belirtiler ama kaybetmiştim bebeğimi ... kan negatif çıktı bu belirtiler pskolojik mi ya yoksa varmı bebek anlayamıyorum
Ay bide salimi alacaksın sunu ozelde yaptirsan ayni gun vermiyorlarmi cok ta pahali birsey degil bizim burda 30 tlInşallah pazartesi verip salı günü alacam :) sisteme düşerse öğleden sonra ordan da bakarım
En ucuzu 45 burda. Vallaha vermem artık para. Çıkmayınca acıyorum sonraAy bide salimi alacaksın sunu ozelde yaptirsan ayni gun vermiyorlarmi cok ta pahali birsey degil bizim burda 30 tl
Benim reglme 7 gün var daha .. bide adet olmadan 2 saat öncesi belim ağırır o kadar oradan anlarım adet olacağımı bilemiyorum karma karışığım cocuk düşünmeden önce adet tarihimi bile takip etmezdim bi bakardım 1 ay olmuşBenimde oyleydi reglden once ama tabi kisiden kisiye degisir ..biraz soguk alincada gogusler adete yakin asiri agriyor sizin bilemem ama
7 gün var daha cnmBata kaç gün kaldı
Daha çok erken ama var gibi. Gününü bekle ya da bata 2 gün kala tekrar kan ver7 gün var daha cnm
Benimde 7 gün var canım ben bugun erken gebelık testi aldim ptesi yapicam bakalımBenim reglme 7 gün var daha .. bide adet olmadan 2 saat öncesi belim ağırır o kadar oradan anlarım adet olacağımı bilemiyorum karma karışığım cocuk düşünmeden önce adet tarihimi bile takip etmezdim bi bakardım 1 ay olmuş
Ben yaptım 2 gün önce pozitif çıktı kan verdim negatif dün tekrar yaptım gene pozitifBenimde 7 gün var canım ben bugun erken gebelık testi aldim ptesi yapicam bakalım
jenep06 kimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi olabilirmiş bir hafta kadar bende geçen ay kimyasal geçirdim düşük zamanı geldi geçti adet olmadım test yaptım 55 çıktı şüphemde vardı inşallah seninde bebiş gecikmesidir canim
on güne gerek yok canım senin gibiyken çıktı benimki stres yasama boşuna kan ver gitsinAyy canım benim inşalllah bi gün geçti sadece.. On gün falan bekleyeceğim
Gözün aydın seninde çok sevindim
benim bildiğim kanda daha erken cikarBen yaptım 2 gün önce pozitif çıktı kan verdim negatif dün tekrar yaptım gene pozitifkan tahlilini erken mi yaptırdım acaba
İster istemez bende korkuyorum tekrar sıkıntı yaşarım diyeon güne gerek yok canım senin gibiyken çıktı benimki stres yasama boşuna kan ver gitsin
Günün geçti mi canım belki geç döllenmedirBen yaptım 2 gün önce pozitif çıktı kan verdim negatif dün tekrar yaptım gene pozitifkan tahlilini erken mi yaptırdım acaba
hele bi öğren varsa hemen dr gitİster istemez bende korkuyorum tekrar sıkıntı yaşarım diye
hele bi öğren varsa hemen dr git
Ben geçen hafta cumartesi öğrendim pazartesi dr gittim 55 olan değerim 175 çıktı dr progestan başlattı hemen 20 gün sonrada gel bebeğe bakalım dedi dikkat ediyorum sende varsa tedbirli olursun
bhcg yaptır varsa git düşük yapan kadınların beklememesi gerekiyor bebegin tutunma zamanları çünkü ilaca başlamak gerekiyorHaklısın canım bi kaç gün daha bekleyim de gideyim dr a en azından kontrollü olur
Haydi hayırlı olsun gülüm, senin de çalışma dönemin başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?