Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata kaç gün kaldı

Ay bide salimi alacaksın sunu ozelde yaptirsan ayni gun vermiyorlarmi cok ta pahali birsey degil bizim burda 30 tl
En ucuzu 45 burda. Vallaha vermem artık para. Çıkmayınca acıyorum sonra

Benimde oyleydi reglden once ama tabi kisiden kisiye degisir ..biraz soguk alincada gogusler adete yakin asiri agriyor sizin bilemem ama
Benim reglme 7 gün var daha .. bide adet olmadan 2 saat öncesi belim ağırır o kadar oradan anlarım adet olacağımı bilemiyorum karma karışığım cocuk düşünmeden önce adet tarihimi bile takip etmezdim bi bakardım 1 ay olmuş

Benimde 7 gün var canım ben bugun erken gebelık testi aldim ptesi yapicam bakalım

Ayy canım benim inşalllah bi gün geçti sadece.. On gün falan bekleyeceğim
Gözün aydın seninde çok sevindim

İster istemez bende korkuyorum tekrar sıkıntı yaşarım diye
hele bi öğren varsa hemen dr git
Ben geçen hafta cumartesi öğrendim pazartesi dr gittim 55 olan değerim 175 çıktı dr progestan başlattı hemen 20 gün sonrada gel bebeğe bakalım dedi dikkat ediyorum sende varsa tedbirli olursun

Haklısın canım bi kaç gün daha bekleyim de gideyim dr a en azından kontrollü olur

Haklısın canım bi kaç gün daha bekleyim de gideyim dr a en azından kontrollü olur
bhcg yaptır varsa git düşük yapan kadınların beklememesi gerekiyor bebegin tutunma zamanları çünkü ilaca başlamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…