Çocuğum yok canım ilk olacak Allah nasip ederse yaşım 28Jenep o yasayan çocuğun var mi yasin kaç canim
6 günün geçmiş neden pazartesiyi bekliyorsun21 Ocakta adet olmam gerekiyordu, olmadim. Daha once adet duzensizligim olmadi, henuz test yapmadim pazartesiyi bekliyorum
İdrarda bile çıkar canım varsa21 Ocakta adet olmam gerekiyordu, olmadim. Daha once adet duzensizligim olmadi, henuz test yapmadim pazartesiyi bekliyorum
inşallahÇocuğum yok canım ilk olacak Allah nasip ederse yaşım 28
Evet cnm yanlış sonuç verdi erken gebelik testibenim bildiğim kanda daha erken cikar
Seninde mi ilk canıminşallah
O zaman ben bugun alsam mii testİdrarda bile çıkar canım varsa
Evet cnm acayip bi durumGünün geçti mi canım belki geç döllenmedir
İdrarda pozitif kanda negatif mi çıktı
yok benim 3. Olacak inşallah bir düşüğüm 2 de kimyasal gebelik olduSeninde mi ilk canım
Test yap cnm varsa çıkar zaten şuan21 Ocakta adet olmam gerekiyordu, olmadim. Daha once adet duzensizligim olmadi, henuz test yapmadim pazartesiyi bekliyorum
Hayırlı sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşalllahyok benim 3. Olacak inşallah bir düşüğüm 2 de kimyasal gebelik oldu
Tamam canim size yazarim sonucuTest yap cnm varsa çıkar zaten şuan
amin canımHayırlı sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşalllah
Bu durumda iyice strese sokarEvet cnm acayip bi durum
Yap bence canım 6gün geçmişO zaman ben bugun alsam mii test
Hayal kirikligindan korkuyorum da..
Aslinda yaza dogru calismalara baslariz diyorduk hayirlisiyla..korunuyoruz da hala..olursa saskinligim nirvanaya ulasacak
yok benim 3. Olacak inşallah bir düşüğüm 2 de kimyasal gebelik oldu
Aaa cok ilginç once kan da ckmasi gerekmıomuBen yaptım 2 gün önce pozitif çıktı kan verdim negatif dün tekrar yaptım gene pozitifkan tahlilini erken mi yaptırdım acaba
Dr bana verdi kullanıyorum son 2 gün kaldı ilavın bitmesine baş dönmesi çok yapıyorhele bi öğren varsa hemen dr git
Ben geçen hafta cumartesi öğrendim pazartesi dr gittim 55 olan değerim 175 çıktı dr progestan başlattı hemen 20 gün sonrada gel bebeğe bakalım dedi dikkat ediyorum sende varsa tedbirli olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?