- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
Aminnn arkadasim Allah razi olsunYap bence canım 6gün geçmiş
Hayal kırıklığı yaşamazsın inşalllah Allahın izniyle hayırlı sağlıklı gelsin bebişin
Aynen normalde takmam belirtiler var ama kanıda erken yaptırdım galiba erken gebelik testi pozitif çıkınca arkadaşlarımın gazına geldim git kan tahlilide yaptır dediler 9 gün vardı daha adete yaptırdığımdaBu durumda iyice strese sokar
Bi kaç gün sonra tekrar kan ver canım inşalllah çıkar hayırlısı ile
ben vajinal kulanıyorum canım yan etkisi olmuyorDr bana verdi kullanıyorum son 2 gün kaldı ilavın bitmesine baş dönmesi çok yapıyor
Evet cnm önce kanda çıkar normalde testler bozuk sanırım bak 1 foto ilk yaptığım 2 bi gün sonra yaptığımAaa cok ilginç once kan da ckmasi gerekmıomu
kese oluşmuyor değerin düşüşe geçiyor ve düşük yapıyorsuncanım kimyasal gebelik nedir
kızlar şüphesi olan kannnnn versinnEvet cnm önce kanda çıkar normalde testler bozuk sanırım bak 1 foto ilk yaptığım 2 bi gün sonra yaptığım
kese oluşmuyor değerin düşüşe geçiyor ve düşük yapıyorsun
Sen hamile olunca öyle vermiş olabilir sanırım günde 2 sefer içiyorum allahtan son 2 günben vajinal kulanıyorum canım yan etkisi olmuyor
çok sık yaşanan bir durum hatta kadınların çoğu yaşıyormuş bu olayı adet oldum sanıp farkinavarmiyormusİNŞAALLAH başımıza gelmez hiçbirimizin
evet canım vajinal daha hızlı etkisini gösteriyor dedi doktorumSen hamile olunca öyle vermiş olabilir sanırım günde 2 sefer içiyorum allahtan son 2 gün
çok sık yaşanan bir durum hatta kadınların çoğu yaşıyormuş bu olayı adet oldum sanıp farkinavarmiyormus
Doğumumuz aynı hemen hemenon güne gerek yok canım senin gibiyken çıktı benimki stres yasama boşuna kan ver gitsin
Kızlar bu hamişlik belirtilerinde göğüslerin sızlaması vs. en belirgin genel belirtiler yumurtlamanın kaçıncı günü başlıyor ?
Doğumumuz aynı hemen hemen
ben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım o tarihten hesapliyorum adet olmadigim icinDoğumumuz aynı hemen hemen
Anladım CNm hayırlı olsunben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım o tarihten hesapliyorum adet olmadigim icin
Kuzum mesela bende hiç göğüs ağrısı olmadı. Bugün 8. Haftaya girdim 1 haftadır var göğüslerimde dolgunluk ve ağrı. Bence kişiden kişiye değişiyor. Normalde adet dönemimde de hiç ağrımazdı benimKızlar bu hamişlik belirtilerinde göğüslerin sızlaması vs. en belirgin genel belirtiler yumurtlamanın kaçıncı günü başlıyor ?
Ewet cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?