Son olur insallah bebis sebebiyle..
Insallah canı m gelecek ay bana tüyolar verirsin benimde böyleydi falan diye hamis hamisKızlar bat bugün gelen giden Yok ağrımda kesildi bugün hiç ağrı Yok. Sabah duşta kasığım pıt pıt attı. İnşallah gelmez kırmızılar
Amin insallah canim.Haydi hayırlı olsun gülüm, senin de çalışma dönemin başladıinşallah herşey yolunda gider de yakalarsın bebişleri :)
Amin canim senindeSon olur insallah bebis sebebiyle..
Amin canimmAmin canim seninde
Amin cnm darısı herkesim başınaMAAŞŞALLAH Allahım sağlıkla kucagına vermeyi nasip etsin
Benn:))kızlar okuyanlar bilir hanı sılık cızgım cıkmıstı ama bıraz gec. belırtılerım de var uyku halı aclık hıssı. yumurtalgımda agrı. ve dungeceden berı rahımde böyle sızı ıle beraber ıgne yapıyormus gb agrı gırıyor. sanki bişey orayı oyuyor ya. bunu yaşayan var mıydu aranızda belirti olarak:)
canım için rahat olsun yarım saat kadar en az bi zamn dilimi varmış zaten arada yazını okurken güldm yanlış anlama çünkü perşembe benimde çatlama kanaması geldi o gece bizde onu üst üste yarım saat 45 dakika sonra bizde aynı durumu yaşadık seni kendime benzettim tek farkı sabahta devam ettik yani dün sabah ve şimdi beklemeye başladık.senin bat ne zaman sat ne zamandı canımGunaydın kızlar.
Utanarak bişey sormak istiyorum.
Perşembe günü takvimde ovu gunum olduğunu gösteriyordu. Eşim dün il dışından geldi. Aksam ilişki oldu ama affedersiniz onunki olduktan yarım saat sonra tekrar devam ettik. O arada giren spermler çıkmışmıdır aklıma takıldı kaldı emin olamıyorumbiraz saçma ve ayıplı bi soru oldu ama başka kimseyede sorulmaz ki böyle bişey
yaa ciddi misin pekı tarıf ettiğim gibi mydi gece yatınca oldu böyle 15sn falan bugün sabah ve azonce de olduuu tarifi cok zor bıseydı kasık agrısı degıl tam ortada rahımıme dogru :)))Benn:))
Eki Görüntüle 2101569 kesemizi gördük haftaya kalp atışını dinleyecez ondan sonrada cinsiyetini öğrenecez inşallah tahminleri almak istiyorum ama şimdiden kız mı erkek mi öğrenince haber ederim kim bilmiş bakalımDarısı tüm isteyenlerin başına
Kızlar bu hamişlik belirtilerinde göğüslerin sızlaması vs. en belirgin genel belirtiler yumurtlamanın kaçıncı günü başlıyor ?
kızlar okuyanlar bilir hanı sılık cızgım cıkmıstı ama bıraz gec. belırtılerım de var uyku halı aclık hıssı. yumurtalgımda agrı. ve dungeceden berı rahımde böyle sızı ıle beraber ıgne yapıyormus gb agrı gırıyor. sanki bişey orayı oyuyor ya. bunu yaşayan var mıydu aranızda belirti olarak:)
Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisinizcanım için rahat olsun yarım saat kadar en az bi zamn dilimi varmış zaten arada yazını okurken güldm yanlış anlama çünkü perşembe benimde çatlama kanaması geldi o gece bizde onu üst üste yarım saat 45 dakika sonra bizde aynı durumu yaşadık seni kendime benzettim tek farkı sabahta devam ettik yani dün sabah ve şimdi beklemeye başladık.senin bat ne zaman sat ne zamandı canım
bende oyle dusunmustum ilk okuyuncaSiz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz
Masallah diyelim deebende oyle dusunmustum ilk okuyunca
valla ayıptır söylemesi yeri geldinde kocam bile pes diyor ben demiyorum.kız yorulsak 4 çocuğu nasıl yapıcaktım tamam hayatta 1 oğlum var ama sonuçta 4 tane doğum yaptım .yorulmak yok çocuk düşündümüz için valla çalışmayı bu ay çok sıkı tuttum bir enerji geldiki sorma.:))Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz
masallah aynen. Ben tup bebek tedvisindeyim canim. Normalde 1subat bat ama 7 subat test tarihim. Test tarihimi yazsam daha iyi olur sanki degil mi?Masallah diyelim dee
Buarada batini yaz seymaka yi etiketle canim
evet canim zaten esler acisindan ben dedim yoksa bizdeki bu guc olmasa boyle olmaz bu arada 4 cocugun mu var yoksa 3.u dusukle mi sonuclandi. Bende tup bebek tedavisindeyim bir tanecik olsa keske saglikla Allahima dua ediyorumvalla ayıptır söylemesi yeri geldinde kocam bile pes diyor ben demiyorum.kız yorulsak 4 çocuğu nasıl yapıcaktım tamam hayatta 1 oğlum var ama sonuçta 4 tane doğum yaptım .yorulmak yok çocuk düşündümüz için valla çalışmayı bu ay çok sıkı tuttum bir enerji geldiki sorma.:))
Tutacak bence ben oyle hissediyorumvalla ayıptır söylemesi yeri geldinde kocam bile pes diyor ben demiyorum.kız yorulsak 4 çocuğu nasıl yapıcaktım tamam hayatta 1 oğlum var ama sonuçta 4 tane doğum yaptım .yorulmak yok çocuk düşündümüz için valla çalışmayı bu ay çok sıkı tuttum bir enerji geldiki sorma.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?