Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat bugün gelen giden Yok ağrımda kesildi bugün hiç ağrı Yok. Sabah duşta kasığım pıt pıt attı. İnşallah gelmez kırmızılar
Insallah canı m gelecek ay bana tüyolar verirsin benimde böyleydi falan diye hamis hamis

kızlar okuyanlar bilir hanı sılık cızgım cıkmıstı ama bıraz gec. belırtılerım de var uyku halı aclık hıssı. yumurtalgımda agrı. ve dungeceden berı rahımde böyle sızı ıle beraber ıgne yapıyormus gb agrı gırıyor. sanki bişey orayı oyuyor ya. bunu yaşayan var mıydu aranızda belirti olarak:)

Benn:))

canım için rahat olsun yarım saat kadar en az bi zamn dilimi varmış zaten arada yazını okurken güldm yanlış anlama çünkü perşembe benimde çatlama kanaması geldi o gece bizde onu üst üste yarım saat 45 dakika sonra bizde aynı durumu yaşadık seni kendime benzettim tek farkı sabahta devam ettik yani dün sabah ve şimdi beklemeye başladık.senin bat ne zaman sat ne zamandı canım

Maşallah
Allah tamamina erdirsin saglikla insallah:)

Sevindim adına canım en azindan bekletmedi❤ Gönlünden gecenden kolay olsum bu süreç insallah ❤

Kızlar bu hamişlik belirtilerinde göğüslerin sızlaması vs. en belirgin genel belirtiler yumurtlamanın kaçıncı günü başlıyor ?

Benim gogsumde dun bugun batma oluyor canim.En belirgin sanirim o tatli tatli sizi gecmiyor yumurtlamadan sonrada.Ve gaz gibi bir siskinlik.

Ne alt karnin ne kasigin,sanki tam oranin ici gb degil mi?Yerlesiyordur minisin.Oluyor ara ara ❤

Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz

Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz
valla ayıptır söylemesi yeri geldinde kocam bile pes diyor ben demiyorum.kız yorulsak 4 çocuğu nasıl yapıcaktım tamam hayatta 1 oğlum var ama sonuçta 4 tane doğum yaptım .yorulmak yok çocuk düşündümüz için valla çalışmayı bu ay çok sıkı tuttum bir enerji geldiki sorma.:))

evet canim zaten esler acisindan ben dedim yoksa bizdeki bu guc olmasa boyle olmaz bu arada 4 cocugun mu var yoksa 3.u dusukle mi sonuclandi. Bende tup bebek tedavisindeyim bir tanecik olsa keske saglikla Allahima dua ediyorum

Tutacak bence ben oyle hissediyorum
Ben bu ay gün asiri goturmeyi dusunuyorum isi ust uste olunca iki uc ay olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…