- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Cok ilginc smdi napıcanEvet cnm önce kanda çıkar normalde testler bozuk sanırım bak 1 foto ilk yaptığım 2 bi gün sonra yaptığım
O zaman 7 subat bir nevi batin oluyor oyle mi adet olursan Allah korusun 1 de mi olacan 7 de mjmasallah aynen. Ben tup bebek tedvisindeyim canim. Normalde 1subat bat ama 7 subat test tarihim. Test tarihimi yazsam daha iyi olur sanki degil mi?
belli degil canim aslinda. Ilaclarla adetim kontrol altina alindigi icin olmayadabilirim ama testkm negatif cikabilir yada adette olabilirim. Yani test gunu hamile miyim degil miyim ortaya hemen hemen cikacak gibiO zaman 7 subat bir nevi batin oluyor oyle mi adet olursan Allah korusun 1 de mi olacan 7 de mj
işte tam da orası korunduğum zamanlarda hiç böyle şeyler olmuyordu. hatta ilk ay hamıle kaldım kımyasal gebelıktı onda batmalarm coktu düşüyor dıyeymıs bunu yaşamamıstm belkı de hamıleyım gercwkten ve yerlesıyor da yasıyorum bunu. senin de mı oyle oldu canım:))Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz
Insallah bebisin seninle olur canim Allah kolaylik versinbelli degil canim aslinda. Ilaclarla adetim kontrol altina alindigi icin olmayadabilirim ama testkm negatif cikabilir yada adette olabilirim. Yani test gunu hamile miyim degil miyim ortaya hemen hemen cikacak gibi
inş rabbim en yakın zamanda verir kuzum gerçekten benim duamda en azından önce hiç olmayanlara versin başta sonra ikincileri nasip etsin bilirim evlat özlemini.canım ben 2 tane önce 5 aylık erken doğum yaptım rahim ağzı genişliği tanısı konuldu .3cüye hamile kaldım doğurdum 33 haftalık oğlum şimdi 6 yaşında.daha sonra geçtiğimiz mart ayında kardeş olsun diye hamile kaldım planlı ama doktorun ihmalsizliği yüzünden yine 5 aylık erken doğum yaptım temmuz ayında dikiş tutmadı rahime atılan dikiş.kimdide ikinciyi tekrar düşünüyoruz doktorumuzu bulduk araştırdık yatarak hamilelik süreci beni bekliyor dikiş atıldıktan soonra.inanki Allahtan herkes için hayırlısını versin diye dua ediyorum.bi bana değil hamileyken herşey birbirine karışıyor çaresiz kalıyorsun.evet canim zaten esler acisindan ben dedim yoksa bizdeki bu guc olmasa boyle olmaz bu arada 4 cocugun mu var yoksa 3.u dusukle mi sonuclandi. Bende tup bebek tedavisindeyim bir tanecik olsa keske saglikla Allahima dua ediyorum
Hadi insallah canim tutarsezson hatta soyle yaptim 7-9 subatta kan testi yapacagim iki gun arayla yani eger betahcg degerim ikiye katlarsa bebegim saglikli demek
9 subat yazdim ve seymaka.yi etiketledim
İstersen mesaji duzenle yazmak istedigin kişiyi etiketle canim yanlislik oldu galibaişte tam da orası korunduğum zamanlarda hiç böyle şeyler olmuyordu. hatta ilk ay hamıle kaldım kımyasal gebelıktı onda batmalarm coktu düşüyor dıyeymıs bunu yaşamamıstm belkı de hamıleyım gercwkten ve yerlesıyor da yasıyorum bunu. senin de mı oyle oldu canım:))
kusura bakma canım hemen düzeltiyorum sayfayı yenılemeden yazmısım yanlıslıkla mesajınaİstersen mesaji duzenle yazmak istedigin kişiyi etiketle canim yanlislik oldu galiba
Adetime 7 gün var daha beklicem artık olmadı normal test alır yaparım dayanamazsam bi kaç gün sonraCok ilginc smdi napıcan
haklısın canım spermler gücü ve sayısı azalıyor geçen ay iki ilşkiden medet umdum bekledim tutmadı çok üzüldüm sanki hemen tutucakmış gibi bu ayda eşşeği sağlam kazığa bağladım bakalım canım hayırlısıTutacak bence ben oyle hissediyorum
Ben bu ay gün asiri goturmeyi dusunuyorum isi ust uste olunca iki uc ay olmuyor
Maşallah
Allah tamamina erdirsin saglikla insallah:)
Sevindim adına canım en azindan bekletmedi❤ Gönlünden gecenden kolay olsum bu süreç insallah ❤
Benim gogsumde dun bugun batma oluyor canim.En belirgin sanirim o tatli tatli sizi gecmiyor yumurtlamadan sonrada.Ve gaz gibi bir siskinlik.
Ne alt karnin ne kasigin,sanki tam oranin ici gb degil mi?Yerlesiyordur minisin.Oluyor ara ara ❤
korunduğum zamanlarda hiç böyle şeyler olmuyordu. hatta ilk ay hamıle kaldım kımyasal gebelıktı onda batmalarm coktu düşüyor dıyeymıs bunu yaşamamıstm belkı de hamıleyım gercwkten ve yerlesıyor da yasıyorum bunu. senin de mı oyle oldu canım:))[/QUOTE]Maşallah
Allah tamamina erdirsin saglikla insallah:)
Sevindim adına canım en azindan bekletmedi❤ Gönlünden gecenden kolay olsum bu süreç insallah ❤
Benim gogsumde dun bugun batma oluyor canim.En belirgin sanirim o tatli tatli sizi gecmiyor yumurtlamadan sonrada.Ve gaz gibi bir siskinlik.
Ne alt karnin ne kasigin,sanki tam oranin ici gb degil mi?Yerlesiyordur minisin.Oluyor ara ara ❤
Yok canim ne kusuru sadece yazdigin kisiye ulassin diye dedimkusura bakma canım hemen düzeltiyorum sayfayı yenılemeden yazmısım yanlıslıkla mesajına
Bebiste sana saglam bağlansın insallahhaklısın canım spermler gücü ve sayısı azalıyor geçen ay iki ilşkiden medet umdum bekledim tutmadı çok üzüldüm sanki hemen tutucakmış gibi bu ayda eşşeği sağlam kazığa bağladım bakalım canım hayırlısı
ben yeniyim de bu sitede ondan tam cözemedim de bıryandan:)Yok canim ne kusuru sadece yazdigin kisiye ulassin diye dedim
Aynen ilk zamanlar oluyor oyle alisirsin canımben yeniyim de bu sitede ondan tam cözemedim de bıryandan:)
Yaptrdm cnm 662.14 çktı şükürler olsnKan tahlili yaptirdin mi canım
Masallah canimmYaptrdm cnm 662.14 çktı şükürler olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?