- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
inş canım sabırsızlanıyorum bir an önce 8i gelsin diye:)Bebiste sana saglam bağlansın insallah
Evet cnmm sanki rahim çekiliyor gibi tuhaf bişey işteyaa ciddi misin pekı tarıf ettiğim gibi mydi gece yatınca oldu böyle 15sn falan bugün sabah ve azonce de olduuu tarifi cok zor bıseydı kasık agrısı degıl tam ortada rahımıme dogru :)))
Az kalmis canim bi bakarsin yarin bat günün yine de bati na kadar degerlendirecek misinizinş canım sabırsızlanıyorum bir an önce 8i gelsin diye:)
Saol cnm benim seninde hayırlı olsunnnnMaşallah
Allah tamamina erdirsin saglikla insallah:)
Sevindim adına canım en azindan bekletmedi❤ Gönlünden gecenden kolay olsum bu süreç insallah ❤
Benim gogsumde dun bugun batma oluyor canim.En belirgin sanirim o tatli tatli sizi gecmiyor yumurtlamadan sonrada.Ve gaz gibi bir siskinlik.
Ne alt karnin ne kasigin,sanki tam oranin ici gb degil mi?Yerlesiyordur minisin.Oluyor ara ara ❤
Saol cnm dilerm tez zamnda sizede nasip olrMasallah canimm
yok canım bekliyoruz artık faaliyete bile geçmiyoruz.ama inan göğüslerim ağrıyor birde sağ bacağım dizimin üstü açıkçası ayıptır söylemesi o istese bile ben istemem gerçekten sanki adet olucakmışım gibi ağrım var karnımda ve belimde bu soğukta banyoya bile giremem bu haldeAz kalmis canim bi bakarsin yarin bat günün yine de bati na kadar degerlendirecek misiniz
İnşallah canımSaol cnm dilerm tez zamnda sizede nasip olr
Benim cok fazla afedersin parca dusuyor demek ki baya yumurtlamisim ama ben gec catladigini dusunuyorum cunku gec siliklesti ama nerden baksan 10 gunden fazladir iliski olmadi hani belki o yuzden tutmadi olmayacagi varsa bisey sebep oluyor tabi deyok canım bekliyoruz artık faaliyete bile geçmiyoruz.ama inan göğüslerim ağrıyor birde sağ bacağım dizimin üstü açıkçası ayıptır söylemesi o istese bile ben istemem gerçekten sanki adet olucakmışım gibi ağrım var karnımda ve belimde bu soğukta banyoya bile giremem bu halde
Saol cnm benim seninde hayırlı olsunnnn
aynen ilişki önce olup yumurta çatlaması geç olduysa tutmayabiir ama gerçekten bir sebep oluyor benim 30 da çatlamıştı yumurta pembe leke geldi birlikte olduk birde 31 inde olduk ama bak tutmadı bu aya kaldı.biz çatladığı gün birlikte oldukta ne oldu tutmayınca tutmuyor işte.Benim cok fazla afedersin parca dusuyor demek ki baya yumurtlamisim ama ben gec catladigini dusunuyorum cunku gec siliklesti ama nerden baksan 10 gunden fazladir iliski olmadi hani belki o yuzden tutmadi olmayacagi varsa bisey sebep oluyor tabi de
Aynen canim oyle bisey ki hani laf varya zaman mekan bütün sartlarin düzgün oldugu anda diye iste onu tutturunca oluyor bide biz inananlar icin kismetaynen ilişki önce olup yumurta çatlaması geç olduysa tutmayabiir ama gerçekten bir sebep oluyor benim 30 da çatlamıştı yumurta pembe leke geldi birlikte olduk birde 31 inde olduk ama bak tutmadı bu aya kaldı.biz çatladığı gün birlikte oldukta ne oldu tutmayınca tutmuyor işte.
valla canım aynen kısmet kaç yaşındasın bide nerrelisin canımAynen canim oyle bisey ki hani laf varya zaman mekan bütün sartlarin düzgün oldugu anda diye iste onu tutturunca oluyor bide biz inananlar icin kismet
26 canim sen çocuğun var Allah bağışlasın benden kucuk cikarsanvalla canım aynen kısmet kaç yaşındasın bide nerrelisin canım
yok canım 31 ben .5 yaş var aramızda26 canim sen çocuğun var Allah bağışlasın benden kucuk cikarsan
Bende sali cba fln erken gebelik yapicamAdetime 7 gün var daha beklicem artık olmadı normal test alır yaparım dayanamazsam bi kaç gün sonra
Hesap yapim bi yil hamilelik bir yil ordan senin yasinda 3 yasinda olur o sirada hamile olsam ee cokta kaybımız yok yani yayok canım 31 ben .5 yaş var aramızda
aynen canım daha gerçekten yaşın genç miniklerini kucaklarsın benim yaşıma geldinde:)Hesap yapim bi yil hamilelik bir yil ordan senin yasinda 3 yasinda olur o sirada hamile olsam ee cokta kaybımız yok yani ya
Kuzum mesela bende hiç göğüs ağrısı olmadı. Bugün 8. Haftaya girdim 1 haftadır var göğüslerimde dolgunluk ve ağrı. Bence kişiden kişiye değişiyor. Normalde adet dönemimde de hiç ağrımazdı benim
amin insallah canim benimInsallah bebisin seninle olur canim Allah kolaylik versin
ya ne kadar zor. Dr. Nasil boyle ihmalkar olabilir.insallah bu sefer bebegin saglikla dogar Allah yardimcin olsuninş rabbim en yakın zamanda verir kuzum gerçekten benim duamda en azından önce hiç olmayanlara versin başta sonra ikincileri nasip etsin bilirim evlat özlemini.canım ben 2 tane önce 5 aylık erken doğum yaptım rahim ağzı genişliği tanısı konuldu .3cüye hamile kaldım doğurdum 33 haftalık oğlum şimdi 6 yaşında.daha sonra geçtiğimiz mart ayında kardeş olsun diye hamile kaldım planlı ama doktorun ihmalsizliği yüzünden yine 5 aylık erken doğum yaptım temmuz ayında dikiş tutmadı rahime atılan dikiş.kimdide ikinciyi tekrar düşünüyoruz doktorumuzu bulduk araştırdık yatarak hamilelik süreci beni bekliyor dikiş atıldıktan soonra.inanki Allahtan herkes için hayırlısını versin diye dua ediyorum.bi bana değil hamileyken herşey birbirine karışıyor çaresiz kalıyorsun.
bat ne zaman canım seninBende sali cba fln erken gebelik yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?