Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol cnm benim seninde hayırlı olsunnnn

Az kalmis canim bi bakarsin yarin bat günün yine de bati na kadar degerlendirecek misiniz
yok canım bekliyoruz artık faaliyete bile geçmiyoruz.ama inan göğüslerim ağrıyor birde sağ bacağım dizimin üstü açıkçası ayıptır söylemesi o istese bile ben istemem gerçekten sanki adet olucakmışım gibi ağrım var karnımda ve belimde bu soğukta banyoya bile giremem bu halde

Benim cok fazla afedersin parca dusuyor demek ki baya yumurtlamisim ama ben gec catladigini dusunuyorum cunku gec siliklesti ama nerden baksan 10 gunden fazladir iliski olmadi hani belki o yuzden tutmadi olmayacagi varsa bisey sebep oluyor tabi de

Benim cok fazla afedersin parca dusuyor demek ki baya yumurtlamisim ama ben gec catladigini dusunuyorum cunku gec siliklesti ama nerden baksan 10 gunden fazladir iliski olmadi hani belki o yuzden tutmadi olmayacagi varsa bisey sebep oluyor tabi de
aynen ilişki önce olup yumurta çatlaması geç olduysa tutmayabiir ama gerçekten bir sebep oluyor benim 30 da çatlamıştı yumurta pembe leke geldi birlikte olduk birde 31 inde olduk ama bak tutmadı bu aya kaldı.biz çatladığı gün birlikte oldukta ne oldu tutmayınca tutmuyor işte.

Aynen canim oyle bisey ki hani laf varya zaman mekan bütün sartlarin düzgün oldugu anda diye iste onu tutturunca oluyor bide biz inananlar icin kismet

Aynen benimde adet dönemimde pek belirti olmaz akıntıdan anlarım anca. Çokta belirti arayıp umutlanmak istemiyorum açıkçası yaşamadığım belirti kalmadı çünkü

Insallah bebisin seninle olur canim Allah kolaylik versin
amin insallah canim benim

ya ne kadar zor. Dr. Nasil boyle ihmalkar olabilir.insallah bu sefer bebegin saglikla dogar Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…