Canim senin yasinda gayet genc futbol takimi kurarsin vallaaynen canım daha gerçekten yaşın genç miniklerini kucaklarsın benim yaşıma geldinde:)
3 şubatbat ne zaman canım senin
Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz
masallah aynen. Ben tup bebek tedvisindeyim canim. Normalde 1subat bat ama 7 subat test tarihim. Test tarihimi yazsam daha iyi olur sanki degil mi?
Yaptrdm cnm 662.14 çktı şükürler olsn
Kız sonraki günler yapmiyorlarmis belirli sadece yumurtlama günleri yoksa buraya yazacak hali kalmazdi kiz cagazinValla doğru dedin canım bende okuyunca “nasıl yaaaaani “ diye düşündüm hem enerji kalmaz hemde doktorların önerdiği bişey değil zaten sipoşların kendini depolaması lazım.
Herşeyi geçtim hergün üstüste yapsak bile kış günü banyo yapmaya okadaaaaar üşeniyorumkiii
Masallah canım devami gelir bebisin saglikla buyur insallahHerkese merhaba
Var mı güzel haberler?
Benim de dün kontrolüm vardı herşey yolunda elhamdülillah.11. Haftamın içindeyim artık:)
2 li test için 2 hafta sonra çağırıldım ama kabul etmedim imzamıda attım.Rabbimin verdiği her türlü kabulüm
AmaSimayinannesi sana başka bir konuda sorum olucak canım, aklıma çok takılıyor maalesef sözde doktora bile sormadım düşünmicem diye ama ı ıhh bir kere kurtlandım çünkü.
Bu kan pıhtılaşması kaçıncı haftada belli oluyor bilgin var mı? O kadar çok duydum ki bunu insan ister istemez endişelenebiliyor:/
Oooooo maşallah demek düşer bize de.Yaptrdm cnm 662.14 çktı şükürler olsn
Canim herseyin guzel gitmesine çok sevindim. Ne guzel 11. haftana gelmişsin. Bebegini gormussun. Anne olmak kolay degil tabi her an birsey olacak korkusunu yasiyorsun.Herkese merhaba
Var mı güzel haberler?
Benim de dün kontrolüm vardı herşey yolunda elhamdülillah.11. Haftamın içindeyim artık:)
2 li test için 2 hafta sonra çağırıldım ama kabul etmedim imzamıda attım.Rabbimin verdiği her türlü kabulüm
AmaSimayinannesi sana başka bir konuda sorum olucak canım, aklıma çok takılıyor maalesef sözde doktora bile sormadım düşünmicem diye ama ı ıhh bir kere kurtlandım çünkü.
Bu kan pıhtılaşması kaçıncı haftada belli oluyor bilgin var mı? O kadar çok duydum ki bunu insan ister istemez endişelenebiliyor:/
Kız sonraki günler yapmiyorlarmis belirli sadece yumurtlama günleri yoksa buraya yazacak hali kalmazdi kiz cagazin
Herkese merhaba
Var mı güzel haberler?
Kiz adamlar aksam 2 kere sabah 1 kere yapiyor sen gun aşırıdan yoruluyorsunAnladım onu da o bile fazla allahaşkına 2 gün üstüste olması bile yetiyor 4-5 gün üstüste olduğunu düşünemiyorum kaldıki bir ara adet biter bitmez gün aşırı da denedik “ bugün kirpik diplerim ağrıyor” moduna girdim
Keşke sormasamıydım:/ üzdüm seni belkide acını tazeledim öyleyse affola n’olur..Canim herseyin guzel gitmesine çok sevindim. Ne guzel 11. haftana gelmişsin. Bebegini gormussun. Anne olmak kolay degil tabi her an birsey olacak korkusunu yasiyorsun.
Ben sadece keseyi gorebilmistim. 8. haftaya kadar da bebegin kalp atislarini duyamadik hic. Ordan hesaplayabiliriz belki.
Bu durum seni cok rahatsiz edecekse kan testi yaptirarak ogrenebilirsin canim. Keşke tüm hamilelere ya da bebek düşünenlere yapsalar. Bi doktoruna danış istersen ama emin ol çok guzel ilerliyor hamileligin❤
Sağol canım Allah razı olsun,sanada nasip olsun inşallah.Masallah canım devami gelir bebisin saglikla buyur insallah
Amin Allah razı olsun canım,sizlerede nasip olsun tez vakit.Daha da güzel gitsin canım inşallah sürecin maşallah su gibi geçiyor zaman öyle de devam etsin. Bu süreçte senin ne düşündüğün ne istediğin çok önemliAllah bebişini sağlıkla getirsin inşallah
oo az kalmış hadi hayırlısı canım3 şubat
Kiz adamlar aksam 2 kere sabah 1 kere yapiyor sen gun aşırıdan yoruluyorsunsana keciboynuzu kuru yapalim
Valla bir de bana soroo az kalmış hadi hayırlısı canım
Amin Allah razı olsun canım,sizlerede nasip olsun tez vakit.
Aynen zaman su gibi geçen gün üşenmedim idrar testimi buraya attığım gecenin sayfasına kadar geldim bir mutlu bir tuhaf oldum ki sorma:) ne çabuk geçmiş zaman..
Senin nasıl gidiyor? Ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?