Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz

Valla doğru dedin canım bende okuyunca “nasıl yaaaaani “ diye düşündüm hem enerji kalmaz hemde doktorların önerdiği bişey değil zaten sipoşların kendini depolaması lazım.
Herşeyi geçtim hergün üstüste yapsak bile kış günü banyo yapmaya okadaaaaar üşeniyorumkiii

masallah aynen. Ben tup bebek tedvisindeyim canim. Normalde 1subat bat ama 7 subat test tarihim. Test tarihimi yazsam daha iyi olur sanki degil mi?

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim Allah yüzünü güldürsün. Bebişinin sana geleceğine eminim inşallah öyle olur.

Yaptrdm cnm 662.14 çktı şükürler olsn

Çok şüküüür canım beniiiimm çok çok güzel değerin maşallah aynı testin kadar net. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

@Sessizgemi86 canım aklıma geldin nasıl gidiyor süreç iyimisin ? Bizi habersiz bırakma. Dualarımız seninle unutma bunu

@P u d i n g kuzum sen nasılsın ov. Zamanına az kaldı heraldeeee

Kız sonraki günler yapmiyorlarmis belirli sadece yumurtlama günleri yoksa buraya yazacak hali kalmazdi kiz cagazin

Herkese merhaba
Var mı güzel haberler?
Benim de dün kontrolüm vardı herşey yolunda elhamdülillah.11. Haftamın içindeyim artık:)
2 li test için 2 hafta sonra çağırıldım ama kabul etmedim imzamıda attım.Rabbimin verdiği her türlü kabulüm
Ama Simayinannesi sana başka bir konuda sorum olucak canım, aklıma çok takılıyor maalesef sözde doktora bile sormadım düşünmicem diye ama ı ıhh bir kere kurtlandım çünkü.
Bu kan pıhtılaşması kaçıncı haftada belli oluyor bilgin var mı? O kadar çok duydum ki bunu insan ister istemez endişelenebiliyor:/

Masallah canım devami gelir bebisin saglikla buyur insallah

Canim herseyin guzel gitmesine çok sevindim. Ne guzel 11. haftana gelmişsin. Bebegini gormussun. Anne olmak kolay degil tabi her an birsey olacak korkusunu yasiyorsun.
Ben sadece keseyi gorebilmistim. 8. haftaya kadar da bebegin kalp atislarini duyamadik hic. Ordan hesaplayabiliriz belki.
Bu durum seni cok rahatsiz edecekse kan testi yaptirarak ogrenebilirsin canim. Keşke tüm hamilelere ya da bebek düşünenlere yapsalar. Bi doktoruna danış istersen ama emin ol çok guzel ilerliyor hamileligin❤

Kız sonraki günler yapmiyorlarmis belirli sadece yumurtlama günleri yoksa buraya yazacak hali kalmazdi kiz cagazin

Anladım onu da o bile fazla allahaşkına 2 gün üstüste olması bile yetiyor 4-5 gün üstüste olduğunu düşünemiyorum kaldıki bir ara adet biter bitmez gün aşırı da denedik “ bugün kirpik diplerim ağrıyor” moduna girdim

Daha da güzel gitsin canım inşallah sürecin maşallah su gibi geçiyor zaman öyle de devam etsin. Bu süreçte senin ne düşündüğün ne istediğin çok önemli Allah bebişini sağlıkla getirsin inşallah

Kiz adamlar aksam 2 kere sabah 1 kere yapiyor sen gun aşırıdan yoruluyorsun sana keciboynuzu kuru yapalim

Keşke sormasamıydım:/ üzdüm seni belkide acını tazeledim öyleyse affola n’olur..
Rabbim bundan sonrası için en sağlıklısından süper sorunsuz mis gibi bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah.
Diğer topiğe sormuştum geçen haftalarda falan.Ne cvp alsam beğenirsin? Çok kafana takma eğer varsa gider zaten insanlar 2,3 kere kaybettikten sonra anlıyor pıhtılaşma olduğunu ve dr lar ondan sonra tedavisini yapıyor! İnanılır gibi değil sanki can değil meyve taşıyoruz.Keşke dediğin gibi dr lar gebeliğin ilk haftalarında hemen yapsalar şu testi ne gerekceleri var bilmiyorum illa başa kötü bir durum mu gelmesi gerek.
İçimin rahatlaması için bir dahaki kontrolde sorayım en iyisi.
Sen ne yaptın iyi misin?

Amin Allah razı olsun canım,sizlerede nasip olsun tez vakit.
Aynen zaman su gibi geçen gün üşenmedim idrar testimi buraya attığım gecenin sayfasına kadar geldim bir mutlu bir tuhaf oldum ki sorma:) ne çabuk geçmiş zaman..
Senin nasıl gidiyor? Ne durumdasın?

Kiz adamlar aksam 2 kere sabah 1 kere yapiyor sen gun aşırıdan yoruluyorsun sana keciboynuzu kuru yapalim

Valla bana daha çok şart anam kaç zaman olmuş artık gün aşırı istemiyosun ki işten ölü gibi geliyorum tam ayağımı uzatçam anaaaa bugün yapmamız lazım diye fırlıyom. Bebiş mevzusu olmasa anca haftada iki olurdu

O sayfanın görüntüsünü al sakla hem o anın coşkusu hem de tarihi kalsın sende. İnsanın aklından neler neler geçiyor neler yapası geliyor valla.

Napiyim geçen ay bayağı hüsran oldu benim için yalnış testi yapmışım salak gibi havalara uçtum fos çıktı önümüzdeki maçlara bakıyoruz be kuzum inşallah nasibimizde vardır çok beklemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…