9 subat bosmus zaten canim insallah o tarihte sana hamileyim yazabilirim Allah.im naaip ederHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
biumutsa - @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @kubra5505
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- K Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @Nurr05
- @Vuslat ne zaman
- @Tatlianne20
- @Ecem-sefa 27-28 ocak
- @missadangel 29 ocak
- @meraalll 29 ocak
- @Arapzaza 29 ocak
- @darrbee 30 ocak
- @miss-laviniaa 30 ocak
- @Alya_sura88 31 Ocak
- @elif-sem 2 Şubat
- @arkeolog063 2 şubat
- @SEVDAM07 3 Şubat
- @Vintageseven 4 şubat
- @merveeeeeeeee717 4 şubat
- @esmarslan 5 Şubat
- @R4bi4 5 Şubat
- @Zynpctnr 5 Şubat
- @gizemlii123 5 Şubat
- N nalyecetemtahin 7 şubat
- @seymaka 7 şubat
- @eymenim54 7 Şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
Beth18 9 Şubat - @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @sezson 26 Şubat
haklısın canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor demi .birde şöyle düşün en azından benim batım 8 değil 3 çok şükür de:)biz ne yapalım:)Valla bir de bana sor
9 subat bosmus zaten canim insallah o tarihte sana hamileyim yazabilirim Allah.im naaip eder
insallah cok tesekkur ederim. Allah bize ve tum isteyenlere nasip etsin insallahAynen bende yazarken farkettim o tarihte senden güzel haberler alıcaz kuzum inşallah Şubat bize uğurlu gelir hepimize nasip olsun.
O kdr zaman beklıosun 1 hafta bekleyemıosun:)haklısın canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor demi .birde şöyle düşün en azından benim batım 8 değil 3 çok şükür de:)biz ne yapalım:)
ya kız utandırma beni ama kış günü biraz zor banyo gece gece saç kurutması benide sıkıyor inan itiraf ediyorum:))Valla doğru dedin canım bende okuyunca “nasıl yaaaaani “ diye düşündüm hem enerji kalmaz hemde doktorların önerdiği bişey değil zaten sipoşların kendini depolaması lazım.
Herşeyi geçtim hergün üstüste yapsak bile kış günü banyo yapmaya okadaaaaar üşeniyorumkiii
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim Allah yüzünü güldürsün. Bebişinin sana geleceğine eminim inşallah öyle olur.
Çok şüküüür canım beniiiimm çok çok güzel değerin maşallah aynı testin kadar net.Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
@Sessizgemi86 canım aklıma geldin nasıl gidiyor süreç iyimisin ? Bizi habersiz bırakma. Dualarımız seninle unutma bunu
@P u d i n g kuzum sen nasılsın ov. Zamanına az kaldı heraldeeee
aynen öyle canım yumurtlama dedinmii ben gıdaklıyorum:)başka zamanlarda enerji topluyorum :)Kız sonraki günler yapmiyorlarmis belirli sadece yumurtlama günleri yoksa buraya yazacak hali kalmazdi kiz cagazin
kız bir hafta olsa neyse koskoca 12 gün var :)O kdr zaman beklıosun 1 hafta bekleyemıosun:)
bende geçen ay hepsini okumuştum canım hemde vakit geçti iyi oldu umarım iyisindir bir daha kanama görmessin senin haberini aldım günü dün gibi hatırlıyorum beni bi heyecan basmıştı.canım sana birşey sorcam sen ovulasyon testiyle ne zaman öğrendin hamile oldunu yada bu konuda bir duygun varmıAmin Allah razı olsun canım,sizlerede nasip olsun tez vakit.
Aynen zaman su gibi geçen gün üşenmedim idrar testimi buraya attığım gecenin sayfasına kadar geldim bir mutlu bir tuhaf oldum ki sorma:) ne çabuk geçmiş zaman..
Senin nasıl gidiyor? Ne durumdasın?
cancazım bak sana iş olsun :)benim batı 7 şubatdan 8 şubata alırmısın :) çok iyi biliyorum yakın olsak beni vurardın demi:)Aynen bende yazarken farkettim o tarihte senden güzel haberler alıcaz kuzum inşallah Şubat bize uğurlu gelir hepimize nasip olsun.
Benım yaa 7 gün var ama ben 3-4 gün kala yaparim testkız bir hafta olsa neyse koskoca 12 gün var :)
Rabbim tez zamanda sizlwrde nasip etsin insallah canlarimm hepine inanin hep duam da varsiniz.9 subat bosmus zaten canim insallah o tarihte sana hamileyim yazabilirim Allah.im naaip eder
insallah teskekur ederimRabbim tez zamanda sizlwrde nasip etsin insallah canlarimm hepine inanin hep duam da varsiniz.
ya kız utandırma beni ama kış günü biraz zor banyo gece gece saç kurutması benide sıkıyor inan itiraf ediyorum:))
cancazım bak sana iş olsun :)benim batı 7 şubatdan 8 şubata alırmısın :) çok iyi biliyorum yakın olsak beni vurardın demi:)
inş canım benimmm beraber haber verelim :)Aynen şu şekil yapardımdüzeltirim kuzum da takılma o bir güne yahu bak 7 şubat ikimizinde totem yapalım aaaaaa
bende ocak bi bitse ovulasyon testi denicem belki bir ipucu yakalarım:)Benım yaa 7 gün var ama ben 3-4 gün kala yaparim test
Ooho adım adım her dakikamın anısı telefonumda:)O sayfanın görüntüsünü al saklahem o anın coşkusu hem de tarihi kalsın sende. İnsanın aklından neler neler geçiyor neler yapası geliyor valla.
Napiyim geçen ay bayağı hüsran oldu benim için yalnış testi yapmışım salak gibi havalara uçtumfos çıktı önümüzdeki maçlara bakıyoruz be kuzum inşallah nasibimizde vardır çok beklemeyiz
Ben hemen kalkıyorum uzun yatamıyorum akıyor çamaşırıma rahat edemiyorum. O yüzden mi tutmuyor acepKız ne utanıcan valla ben utandım kendimden görev gibi olunca birde uzun süredir böyle olunca öyle hissettiriyor bana ister istemez. Doktorumda öyle dedi “ görev gibi görme açın romantik müzikler yakın mumlarınızı spontane gelişsin “ diye
O saç kurutması varya işte ona üşeniyorum asıl, birde sabaha bırakıyorum o işi sipoşlara zarar vermeyim diye iyicene gözümde büyüyor da büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?