Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 subat bosmus zaten canim insallah o tarihte sana hamileyim yazabilirim Allah.im naaip eder

ya kız utandırma beni ama kış günü biraz zor banyo gece gece saç kurutması benide sıkıyor inan itiraf ediyorum:))

bende geçen ay hepsini okumuştum canım hemde vakit geçti iyi oldu umarım iyisindir bir daha kanama görmessin senin haberini aldım günü dün gibi hatırlıyorum beni bi heyecan basmıştı.canım sana birşey sorcam sen ovulasyon testiyle ne zaman öğrendin hamile oldunu yada bu konuda bir duygun varmı

ya kız utandırma beni ama kış günü biraz zor banyo gece gece saç kurutması benide sıkıyor inan itiraf ediyorum:))

Kız ne utanıcan valla ben utandım kendimden görev gibi olunca birde uzun süredir böyle olunca öyle hissettiriyor bana ister istemez. Doktorumda öyle dedi “ görev gibi görme açın romantik müzikler yakın mumlarınızı spontane gelişsin “ diye

O saç kurutması varya işte ona üşeniyorum asıl, birde sabaha bırakıyorum o işi sipoşlara zarar vermeyim diye iyicene gözümde büyüyor da büyüyor

Ooho adım adım her dakikamın anısı telefonumda:)
Hangi markayı kullandın da yanılttı seni :/ hevesini kursağında bırakmış piyasadan silelim onu
Bir keresinde yorumlarında avcılarda ikamet ettiğini görmüştüm beylikdüzündeyim bende.Sağlam bir doktora göründün mü hiç?

Ben hemen kalkıyorum uzun yatamıyorum akıyor çamaşırıma rahat edemiyorum. O yüzden mi tutmuyor acep

Kızlar labaquick marka test kullanıyorum idrari kac damla damlatmaliyim.idrar miktarida testi etkiliyormus sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…