Birbirimizin bu güzel heyecanları süreçlerine tanıklık etmiş olmak harika gerçekten:)bende geçen ay hepsini okumuştum canım hemde vakit geçti iyi oldu umarım iyisindir bir daha kanama görmessin senin haberini aldım günü dün gibi hatırlıyorum beni bi heyecan basmıştı.canım sana birşey sorcam sen ovulasyon testiyle ne zaman öğrendin hamile oldunu yada bu konuda bir duygun varmı
Canım bence 3 tam damla yeterliydi öyle hatırlıyorumKızlar labaquick marka test kullanıyorum idrari kac damla damlatmaliyim.idrar miktarida testi etkiliyormus sanirim
Caniim 2 diyen var 5 diyen kafam karisti bende 3 yada 4 damla damlatiyorum daCanım bence 3 tam damla yeterliydi öyle hatırlıyorum
Yok transfer den sonra kullanılıyor bı sıkıntı olmaz canım kullanabilirsinBirde sorum var .bugun 1sabah 2 akşam progestan alttan al dediler.yarın sabah yine alıcakmıyım?transfer sırasında sorun olurmu
Tesekkur ederim canim. Griple birlikte pert oldum resmen ama günümde olmama sevindim. Gerisi de gelir hayirlisi ile...Maşallah
Allah tamamina erdirsin saglikla insallah:)
Sevindim adına canım en azindan bekletmedi❤ Gönlünden gecenden kolay olsum bu süreç insallah ❤
Benim gogsumde dun bugun batma oluyor canim.En belirgin sanirim o tatli tatli sizi gecmiyor yumurtlamadan sonrada.Ve gaz gibi bir siskinlik.
Ne alt karnin ne kasigin,sanki tam oranin ici gb degil mi?Yerlesiyordur minisin.Oluyor ara ara ❤
Canım üzülmedim oyle düşünme lutfen.Keşke sormasamıydım:/ üzdüm seni belkide acını tazeledim öyleyse affola n’olur..
Rabbim bundan sonrası için en sağlıklısından süper sorunsuz mis gibi bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah.
Diğer topiğe sormuştum geçen haftalarda falan.Ne cvp alsam beğenirsin? Çok kafana takma eğer varsa gider zaten insanlar 2,3 kere kaybettikten sonra anlıyor pıhtılaşma olduğunu ve dr lar ondan sonra tedavisini yapıyor! İnanılır gibi değil sanki can değil meyve taşıyoruz.Keşke dediğin gibi dr lar gebeliğin ilk haftalarında hemen yapsalar şu testi ne gerekceleri var bilmiyorum illa başa kötü bir durum mu gelmesi gerek.
İçimin rahatlaması için bir dahaki kontrolde sorayım en iyisi.
Sen ne yaptın iyi misin?
Laboquick kullandım da bi dönem canım toplu almıştım da sanırım prospektüsünde 3 tam damla diyordu . Ama Hiç 5 damla yaptığım olmadı çok olur benceCaniim 2 diyen var 5 diyen kafam karisti bende 3 yada 4 damla damlatiyorum da
Cok erken canım en az 1hafta daha beklekızlar bisey soracağim kusura bakmayın cevaplayan olursa cok sevinirim daha regl zamanima 10 günüm var ve ben dayanamayıp test yaptım negatif cıktı sizce erken mi yapmısım daha belli olmazmı veya olmadığı için mi cıkmadı cok kafama taktım kzlar yaa
Cuma günü canım randevum. Pazartesi tekrar kan verecemA AsyaaAyazz canım naptın gittin mi doktora
Alta çıkan takvime bas yapabilirsinCnm hamillik takvimni nasl yapıyorsn ,
anladım canım benim bende 25inde yumurtladım daha yeni şubat ayına bir girsem ovulasyon testlerinde ipucu aramaya başlıcam bakalım ne halde olacaklar.pskolojik değil ama sebebi ne çocukmu bilmiyorum fakat bugün göğsüm çok ağrıyor ve birde sool bacağım biliyorum daha çok erken ama niye bu kadar ağrıyorlar anlamadım.sol göğsüme az önce kramp girdi kıvrandım.ilişki 21 inden itibaren başladı ama yumurtlama 25inde oldu daha yeni ondan sordum canım benimBirbirimizin bu güzel heyecanları süreçlerine tanıklık etmiş olmak harika gerçekten:)
Ben ovulasyon testini sanırım 2 ya da 3 kez kullandım adetin 13. Günü pik yapmıştı halbu ki dr bana 10,12,14 değerlendir demişti.Piki gördükten sonra birdaha yapma gereği duymadım açıkcası.
Yumurtlamadan ortalama 10 gün sonra falan evde yaptığım testte silik çizgiyi gördüm.Adetime bir kaç gün vardı erken yakaladım.Hissediyordum vücut mutaka minikte olsa değişik sinyaller veriyor insana ama ben yinede kendimi kaptırmak istemiyordum.Testi yapmadan önce son saatler fazlasıyla adet sancısı ve bol akıntım vardı.
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ölümüne kapışır valla:)
öyleyim yaŞu ağız ve boğaz kuruluğu beni mahfetti(
Amin canım inşallah hamile kalayımda herşeyi anlatırım.Insallah canı m gelecek ay bana tüyolar verirsin benimde böyleydi falan diye hamis hamis
Canım birşey soracağım rahimde ağrı sızıyı nasıl anlıyorsun? Acaba benimde oluyorda anlamıyormuyumkızlar okuyanlar bilir hanı sılık cızgım cıkmıstı ama bıraz gec. belırtılerım de var uyku halı aclık hıssı. yumurtalgımda agrı. ve dungeceden berı rahımde böyle sızı ıle beraber ıgne yapıyormus gb agrı gırıyor. sanki bişey orayı oyuyor ya. bunu yaşayan var mıydu aranızda belirti olarak:)
Cnmmm anlamadımm sence kaç haftalıkOooooo maşallah demek düşer bize de.Harikaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?