Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birbirimizin bu güzel heyecanları süreçlerine tanıklık etmiş olmak harika gerçekten:)
Ben ovulasyon testini sanırım 2 ya da 3 kez kullandım adetin 13. Günü pik yapmıştı halbu ki dr bana 10,12,14 değerlendir demişti.Piki gördükten sonra birdaha yapma gereği duymadım açıkcası.
Yumurtlamadan ortalama 10 gün sonra falan evde yaptığım testte silik çizgiyi gördüm.Adetime bir kaç gün vardı erken yakaladım.Hissediyordum vücut mutaka minikte olsa değişik sinyaller veriyor insana ama ben yinede kendimi kaptırmak istemiyordum.Testi yapmadan önce son saatler fazlasıyla adet sancısı ve bol akıntım vardı.
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ölümüne kapışır valla:)

Birde sorum var .bugun 1sabah 2 akşam progestan alttan al dediler.yarın sabah yine alıcakmıyım?transfer sırasında sorun olurmu

Tesekkur ederim canim. Griple birlikte pert oldum resmen ama günümde olmama sevindim. Gerisi de gelir hayirlisi ile...

Canım üzülmedim oyle düşünme lutfen.
O rahat konusan kisilerin basina gelmemis belli ki. Ne gaddarca bir cevap. Yine de Allah kimseye yasatmasin. Doktorlarida anlamiyorum. Bazen bununla ilgili ne yapabilirim diye dusunuyorum. Bir suru kadin bebegini kaybediyor. Psikolojik durumu da daha fena.
Sende yok ama için rahat olsun. Doktorunla da görus tabi. Endiselerini bilsin.
Bende regl oldum. Ustünede grip. Bitmis durumdayim. Pazartesy ya da Sali doktora gidecegim.
Insallah bir aksilik cikmadan tedaviye baslariz.

kızlar bisey soracağim kusura bakmayın cevaplayan olursa cok sevinirim daha regl zamanima 10 günüm var ve ben dayanamayıp test yaptım negatif cıktı sizce erken mi yapmısım daha belli olmazmı veya olmadığı için mi cıkmadı cok kafama taktım kzlar yaa

Cok erken canım en az 1hafta daha bekle

anladım canım benim bende 25inde yumurtladım daha yeni şubat ayına bir girsem ovulasyon testlerinde ipucu aramaya başlıcam bakalım ne halde olacaklar.pskolojik değil ama sebebi ne çocukmu bilmiyorum fakat bugün göğsüm çok ağrıyor ve birde sool bacağım biliyorum daha çok erken ama niye bu kadar ağrıyorlar anlamadım.sol göğsüme az önce kramp girdi kıvrandım.ilişki 21 inden itibaren başladı ama yumurtlama 25inde oldu daha yeni ondan sordum canım benim

cok sağol canım ya cok takmistim acaba yoktami ckmadi diye insallah vardir cinku supeleniyorum olduguna dair kasıklarım hep agriyo böyle gaz gibi bi sanci var batma var sol kasigimda insallah vardır rabbim bitun isteyenlere nasip etsin

Canım birşey soracağım rahimde ağrı sızıyı nasıl anlıyorsun? Acaba benimde oluyorda anlamıyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…